Doctor în Studii Transformative (Programul Online)

Generalități

Programul de descriere

Studii de transformare PhD

Scopul programului de doctorat în Studii de transformare este de a dezvolta gânditori care se angajează să exploreze problemele de vârf în moduri inovatoare care combină bursa, creativitatea și auto-ancheta.

Programul încurajează studenții să urmărească subiecte de cercetare cu care sunt pasionați și sprijină participarea la discursul științific prin publicare. Consideră ancheta academică ca o oportunitate pentru transformarea personală și socială, fundamentând procesele transformative în profunzime academică, rigoare și imaginație.

Despre program

Participanții la programul Studii de transformare vor:

  • Efectuați o contribuție originală de cercetare transdisciplinară într-un domeniu de cercetare ales

  • Angajați-vă în anchetă ca proces creativ și transformator în contextul unei comunități de cursanți

  • Aplicați cercetarea la problemele din lumea reală, punând teoria în practică.

Programul Studii Transformative este oferit într-un format online. Elevii lucrează în mediul online al clasei virtuale CIIS și se întâlnesc de două ori pe an cu colegii de facultate și colegi pentru intensități rezidențiale de cinci până la șapte zile din zona Bay.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Citește mai puţin