Doctor în Studii Visual

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Studii Visual

Normal Durata: 3 sau 4 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Studiile vizuale la Lingnan este un departament independent, concentrându-se pe următoarele sub-discipline de bază: istoria artei, studiile de film și estetica filosofică. Accentul pe estetica filosofică oferă studiilor vizuale la Lingnan un profil unic, la fel ca accentul pe abordările cognitive asupra filmului, studiilor muzeale, artei și bunăstării și artei chinezești într-un context global. Pentru mai multe informații despre departamentul nostru, vizitați http://www.ln.edu.hk/visual/.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea în programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru programele de doctorat prin intermediul programului PhD PhD Fellowship (HKPFS)

Solicitanții remarcabili și străluciți pot solicita admiterea prin HKPFS până la 1 decembrie 2020 (ora Hong Kong, ora 12:00) . Bursierii vor primi o bursă cu o bursă lunară de HK $ 26.600 * și au renunțat la taxa de școlarizare completă pentru primul său an de studiu. Studenții care solicită și nu primesc bursa pot fi luați în considerare pentru locurile de doctorat obișnuite la Lingnan.

(US $ 1 = HK $ 7.8).

(* rata pentru 2020-21, sub rezerva revizuirii anuale)


Pentru a solicita admiterea, vă rugăm să efectuați o cerere inițială pe sistemul de admitere al RGC la www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2020 (ora Hong Kong 12:00 la prânz) . Fiecărui solicitant i se va aloca un număr de referință. Solicitantul trebuie apoi să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan la www.LN.edu.hk/admissions/applyonline/index-rpg.html înainte sau înainte de 2 decembrie 2020 (ora Hong Kong-ului 23:59) . Cererile tardive NU vor fi luate în considerare.

2. Aplicați direct pentru programele de doctorat

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea directă la universitate. Studenților cu normă întreagă li se va oferi în mod normal burse postuniversitare. Bursa postuniversitară pentru un doctorand va fi de 18.090 dolari SUA / lună *.
* Se ridică la 18.440 dolari SUA / lună după confirmarea candidaturii. (rata pentru 2020-21, sub rezerva revizuirii anuale)

Universitatea invită cereri în perioada 2 noiembrie 2020 - 22 ianuarie 2021 . Solicitanții pot aplica online prin www.LN.edu.hk/admissions/applyonline/index-rpg.html . Pentru detalii, vizitați www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad.

Cerințe generale de admitere

1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru gradul de doctorat ar trebui, în mod normal, să:
A. să dețină un master acordat de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de Universitate; sau
b. să dețină o diplomă de licență relevantă cu onoruri de clasa întâi sau a doua sau la un standard echivalent și s-au înregistrat într-un program de studii pentru un master la o instituție de învățământ terțiar recunoscut timp de cel puțin un an și au dovezi despre realizarea cercetării; sau
c. au obținut o calificare echivalentă a) sau b) de mai sus; sau
d. au furnizat dovezi satisfăcătoare ale realizării academice și profesionale.
Notă: Absolvenții de gradul I, cu calificare sau experiență de cercetare dovedită, pot fi admiși direct la studii de doctorat NUMAI ÎN CIRCUMSTANȚE EXCEPȚIONALE. În mod normal, un candidat fără masterat nu ar fi admis la studii de doctorat și ar trebui să se înregistreze ca student MPhil în primă instanță.

2. Pe lângă cele de mai sus, un solicitant al cărui grad nu este dintr-o instituție terțiară din Hong Kong sau dintr-o țară de limbă engleză ar trebui să obțină un punctaj minim de 550 (test pe bază de hârtie) sau 79 (test bazat pe internet) în Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL), sau un scor de bandă de 6,5 sau mai mare în Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), sau un punctaj echivalent într-un test recunoscut, sau o calificare echivalentă pentru a dovedi competența sa de limbă care va fi luat în considerare de la caz la caz. Solicitanții sunt obligați să îndeplinească cerințe suplimentare, dacă există, stabilite de programele la care solicită admiterea

[Notă: Pentru calificările IELTS și TOEFL pentru admiterea la aportul 2020-21 și în continuare, Universitatea acceptă doar rezultate care se află în perioada de valabilitate, adică. 2 ani, de la momentul depunerii unei cereri de admitere pentru cohorta de admisie specifică.]

3.Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC a stipulat că pentru un solicitant de la o universitate care nu vorbește limba engleză, cu excepția cazului în care furnizează dovada că limba engleză este limba de instruire pentru toate cursurile pentru calificările de intrare din programul propus de doctorat propus, trebuie să atașeze rezultatele scorului TOEFL sau IELTS în aplicația de doctorat. Această cerință (depunerea obligatorie a rezultatelor punctajului TOEFL / IELTS) poate fi exceptată pentru solicitanții ale căror studii de doctorat propuse sunt specific în mediu non-englezesc, de exemplu chinez. Cu toate acestea, solicitanții trebuie să îndeplinească încă cerințele de limbă ale Universității, așa cum se prevede la punctul 2 de mai sus.

Cerințe de admisie specifice programelor

În locul testului de limbă engleză (TOEFL) / Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), un solicitant poate obține gradul C sau mai sus în testul Cambridge de competență în limba engleză; sau gradul C sau mai mare în limba engleză în certificatul general de studii de peste mări (GCE).

Un solicitant poate fi obligat să demonstreze capacitatea sa în limba engleză și / sau chineză prin intermediul unui interviu.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Citeste mai mult

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Citește mai puţin