Doctor în Studii biblice

Generalități

Programul de descriere

Programul DLitt et Phil (Studii biblice) este un program de cercetare, care cuprinde o activitate preponderent teoretică și, în mod normal, nu necesită învățare bazată pe muncă sau pregătire profesională. Programul de doctorat este, prin natura sa, o specializare avansată în OT sau NT (sau ambele), bazându-se pe nivelul de specializare deja atins la nivelul Master.

Programul este o teză pe o temă din Vechiul sau Noul Testament sau ambele.

Cerințele de admitere

Un master în studii biblice sau o calificare echivalentă este o condiție prealabilă, precum și cerințele generale de acces la universitate pentru programul de doctorat. Greacă sau ebraică până la nivelul celui de-al doilea an pot fi necesare în funcție de domeniul de studiu și de cercetare.

Detalii de contact

Nume: Prof. L Nortjé-Meyer
Tel: 011 559 2733 / Email: lilynm@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin