Doctor în Studii de Înțelepciune

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru global de doctorat este deschis unui spectru larg de discipline și interese. Scopul său este de a aborda o serie de probleme în aproape fiecare domeniu de interes uman și ecologic. Programul nostru de doctorat este dedicat să vă ajute să formați și să co-creați o nouă civilizație globală, astfel încât speciile umane să poată învăța să acționeze ca administratori responsabili și cu respect față de ecosistemul nostru planetar.

La fiecare nivel al procesului de doctorat, sunteți susținut de mentori și antrenori. Vi se va cere să urmați anumite cursuri de bază și veți avea libertatea de a proiecta restul programului dvs. în consultare cu mentorii dvs. și cu decanul studiilor absolvite.

Elevii pot alege cursuri din interiorul Ubiquity sau din afara Ubiquity. Aceasta înseamnă că, dacă există un curs pe care trebuie să-l luați, care este oferit prin altă instituție, sunteți liber să faceți acest lucru. Cursurile personale ale Ubiquity sunt, de asemenea, disponibile pentru creditul doctoral.

Pentru a aplica la doctoratul nostru program vă rugăm să scrieți decanului de studii superioare, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org), care vă va contacta și vă va discuta aspirațiile și potențialul Pathway . Toți doctoranzii trebuie să furnizeze transcrieri ale educației anterioare și să scrie un eseu care să indice zona de cercetare pe care doresc să o exploreze.

cerinţe

Studenții de doctorat trebuie să finalizeze patru cursuri de bază oferite de Ubiquity University , precum și să scrie o disertație de doctorat. Cursurile rămase pot fi preluate de la Ubiquity sau din altă parte ca cursuri specifice legate de domeniul de studiu ales.

4 cursuri de bază:

  • Disertație de scriere și metode de cercetare cu Dr. Gyorgyi Szabo (4 credite în persoană)
  • Cărți mari cu Dr. Jim Garrison și Dr. Gyorgyi Szabo (3 credite online)
  • Înțelepciunea la marginea de civilizație cu dr. Jim Garrison și alții (4 credite în persoană)
  • Ubiquity Chartres Academy, întâlnire anuală în Chartres, Franța (4 credite în persoană)

Vă rugăm să rețineți că înțelepciunea de la Cutting Edge of Civilization și Ubiquity Chartres Academy cursurile ar putea fi înlocuite cu o altă Ubiquity University oferită curs în curs de acord cu decanul studiilor absolvite.

Total: 15 credite

Cerințe de credit

24 de credite trebuie să fie completate de la cursuri plus 36 de credite obținute pentru disertație de doctorat, în total 60 de credite.

Taxe și taxe

Total taxe și taxe pentru întregul program = 18.000 $ pentru 60 de taxe de credit (300 $ pe credit) *, taxă pentru disertație, taxă majoră pentru consilieri și taxă pentru examenul extern.

* Acest total pentru cursuri poate fluctua dacă cursurile sunt luate din afara Ubiquity ca studiu independent. Există o taxă de transfer de credit de 100 USD pe credit pentru toate cursurile luate în afara Ubiquity.

Cursurile personale vor include costuri de logistică (de exemplu pentru bord și cazare) care nu sunt incluse în costurile de mai sus.

Cerințele de admitere

  • Studenții trebuie să aibă un master sau echivalența acestuia. O echivalență constă în formare documentată dincolo de o diplomă de licență, care este echivalentă în ore și cerințe la o masterat.
  • Trebuie depusă o cerere completă de admitere a Ubiquity University .
  • Elevii sunt încurajați să aparțină unei biblioteci de cercetare academică în zona în care trăiesc.

Acceptarea propunerii de disertare

După finalizarea cu succes a revizuirii candidatului, studentul, care lucrează cu consilierul său major, pregătește o propunere formală pentru disertația lor care trebuie să conțină un rezumat, teme principale care trebuie acoperite și metoda de anchetă și / sau de cercetare. Aceasta va fi revizuită de decanul studiilor absolvite, care se poate baza pe avizul membrilor relevanți ai facultății sau ai membrilor Comitetului de doctorat. Odată ce Comitetul și decanul studiilor absolvite își dau aprobarea, studenții își pot începe disertația.

Selectarea unui consilier major

Fiecare elev este responsabil pentru pregătirea propriei disertații. Datorită naturii riguroase a disertațiilor doctorale, consultanții sunt esențiale să ghideze studenții atât pentru a obține cunoștințe cuprinzătoare despre domeniul de studiu ales, cât și pentru a perfecționa ideile și cercetarea care intră într-o disertație. Fiecare student trebuie să selecteze un Consilier Major, fie din lista facultății The Wisdom School fie din afara universității, care ar fi potrivit după consultarea decanului de studii postuniversitare, Gyorgyi Szabo. Alegerea consilierului major este în multe privințe secundă doar celei a subiectului disertației în sine, deoarece este consilierul major care va ghida elevul pe parcursul unui proces multianual de explorare, pregătire și finalizare a lucrării științifice.

Domenii de doctorat Concentraţie

Există o serie de zone de concentrare în care studenții pot câștiga un doctorat. grad atâta timp cât se află în domeniul general al „Studiilor înțelepciunii”. În cele din urmă, alegerea este intens personală și poate fi un subiect despre care ne-am întrebat de ceva timp sau este un domeniu de interes arzător pentru explorarea ulterioară. Discursurile de succes pot varia de la cercetări pure la proiecte de artă creativă și / sau activism sacru. De exemplu, se poate cerceta un anumit eveniment mistic, istoric sau o zonă de preocupare spirituală. Se poate dezvolta un proiect artistic, cum ar fi o piesă de muzică sau de artă și scrie. Se poate angaja într-un anumit act de activism sacru, cum ar fi să meargă în India să lucreze cu copii defavorizați și să-l scrie. Aceasta este o decizie pe care trebuie să o luați, deoarece, în final, disertația este munca voastră și trebuie să reflecte cine sunteți și ceea ce considerați important pentru creșterea dvs. academică și spirituală.

În timp ce vă gândiți la domenii de focalizare, vă rugăm să știți că există o serie de facultăți ale The Wisdom School cu expertiză semnificativă într-o gamă largă de domenii de focalizare care ar putea servi drept consilieri majori.

Este posibil ca domeniul dvs. de cercetare să se afle în afara domeniului oricărei facultăți a Școlii de înțelepciune. În acest caz, vom lucra împreună cu dvs. pentru a găsi persoana potrivită pentru a vă îndruma. Cheia este să fii în contact cu decanul studiilor universitare de îndată ce te înscrii, astfel încât să poți obține îndrumări cu privire la ceea ce ai putea dori să explorezi pentru subiectul tezei de disertație și pe care-l vrei ca un consilier major.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Citeste mai mult

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Citește mai puţin
SUA Online , Chartres + 1 Mai mult Mai Puțin