Citește Descrierea Oficială

Scopul acestui program de cercetare de patru ani cu normă întreagă (șase ani part-time) este generarea unei contribuții la cunoașterea și înțelegerea artei plastice prin intermediul cercetării realizate prin cercetarea studiată și, dacă este cazul, prin alte metode de cercetare.

În timpul programului, elevii primesc formare în metodele de cercetare și de a finaliza un proiect de cercetare bazat pe o chestiune cheie de cercetare. Elevii sunt, de asemenea, de așteptat să:

 • Urmăriți o problemă cheie de cercetare definită prin cercetarea studiourilor
 • Investigați cercetarea în studio înrudită întreprinsă de alții pe plan internațional
 • Explorați dimensiunile teoretice și istorice ale anchetei prin bursă
 • Colaborați cu ceilalți, după caz, pentru a extinde intervalul anchetei
 • Creați un corp de lucru care întruchipează noi cunoștințe ca răspuns la întrebarea-cheie de cercetare
 • Scrieți un scurt rezumat al contribuției la cunoaștere și înțelegere, împreună cu o analiză reflectivă a contextului teoretic și istoric al cercetării și o revizuire critică a procesului de cercetare.

Programe de anchetă

Salutăm propunerile de doctorat pe bază de studio în următoarele aspecte ale artei studiourilor:

 • Desenul ca proces de cercetare
 • Artă și Ecologie
 • Metode și metodologii creative
 • Narativul digital (în colaborare cu Școala de Film Huston, NUI Galway)
 • Cercetare interdisciplinară care promovează colaborarea între granițele academice (cu potențial orice departament al NUI, Galway)
 • Elevii pot propune, de asemenea, proiecte de cercetare în afara acestor criterii pentru examinare de către Burren College of Art .

O propunere pentru un proiect de cercetare ar trebui să contureze o chestiune cheie de cercetare; domeniul cercetării și metodele de cercetare planificate; o declarație prin care se subliniază motivul pentru care doriți să urmați un doctorat; și o listă curentă de citire. Salutăm anchete informale înaintea unei cereri oficiale și îi vom ajuta pe solicitanții selectați să-și dezvolte propunerile.

În primul an elevii să urmeze cursuri în metodele de cercetare și studii istorice și critice și să participe la programul de inducție de doctorat al Facultății de Arte din NUI Galway.

Doctoranzii cu normă întreagă au propriul spațiu studio dedicat la Burren College of Art cu acces non-stop și disponibilitatea tuturor facultăților BCA după caz. Studenții cu fracțiune de normă ar trebui să aibă propriul spațiu de studio și să fie disponibili pentru contacte regulate cu supraveghetorul lor la BCA .

Supraveghere

Supravegherea este efectuată de comitetul alcătuit din principalul dvs. supraveghetor și facultate de la Burren College of Art , National University of Ireland, Galway și experți externi, după caz.

Doctor în Studio Art - Admitere

Solicitanții ar trebui să aibă o diplomă de licență cu onoruri în artă plastică (clasa întâi sau 2: 1 sau o AAP de 3,50 sau mai mult) sau o diplomă de master în artă plastică. Solicitanții cu diplomă de licență MAE pot solicita un program de cercetare de patru ani care să conducă la acordarea titlului de doctorat.

Solicitanții care nu au o MAE pot aplica pentru MAE posibilitatea de a promova doctoratul, cu două opțiuni la sfârșitul Anului I:

 • Cercetare pentru încă trei ani care a condus la acordarea doctoratului
 • Cercetare pentru încă un an care a condus la acordarea MAE

Pentru mai multe informații despre procesul de depunere a solicitărilor și recomandările pentru propuneri, vizitați site-ul nostru la:

https://www.burrencollege.ie/programmes/phd-in-studio-art/

Cost

Taxe de școlarizare:

 • Taxa UE de 9.500 €
 • Taxă internațională 17.886 €

Taxă de program € 435 Taxă de activitate € 330
Facultativă excursie la Londra la 690 EUR
Facultativ excursie la Berlin 690 €
Taxă de absolvire 75 €

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 - 6 anii
Part time
La zi
Price
9,500 EUR
Taxă UE 9.500 € pe an / taxă internațională 17.886 € pe an.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date