Read the Official Description

Absolvenții de studii de doctorat (Doctor în Filosofie în teologie doctorat) sunt competente să efectueze teologică conceptuală și activitățile științifice și de a crea lucrare teologică profesională în teoria și practica bisericii, cât și în construirea o viziune asupra lumii creștine bazată pe exegeza științifică a Bibliei. Ei sunt gata să efectueze funcții de conducere în biserică, și instituțiile și parabisericești organizațiile ecumenice. Ele pot preda cursuri teologice la nivel universitar și formarea profesională a personalului bisericesc și organizațiile religioase.

Absolvenți de a înțelege relația dintre științele naturii, științele umaniste și teologice și sunt competente să efectueze cercetări în teologie și domenii conexe. Ca personalități, în același timp, educați în știință și credință au o viziune largă asupra problemelor de controverse filosofice-teologice și etice contemporane și sunt capabili să se ocupe de răspuns public sensibil și controversat la problemele etice și sociale legate de credința creștină, religia și cultura .

Absolvenții care sunt acordate de doctorat în teologie sunt pregătite să se angajeze în cercetarea teologică și publică lucrări originale. Acești indivizi sunt capabili de a forma o viziune asupra lumii creștin informat de interpretarea biblică. Activitățile de cercetare la Departamentul de Teologie și Educație creștină se concentrează asupra unor domenii care afectează impactul creștinismului asupra individului și societății, deoarece se referă la viața în biserică, ci și în afara bisericii.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Matej Bel University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Part time
Price
700 EUR
Contactați-ne pentru a solicita mai multe informații
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019