Doctor în administrarea afacerilor - DBA Online

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctorul în administrarea afacerilor - DBA Online oferă directorilor superiori un doctorat profesionist sau un echivalent în afaceri și management al unui doctor în drept sau doctor în medicină. Este cel mai înalt nivel de cunoștințe profesionale și academice, însoțit de capacitatea de a aplica aceste cunoștințe pentru generarea și evaluarea de soluții noi la probleme importante. Școala Elvețiană de Management este o școală de afaceri acreditată la nivel internațional, cu campusul principal fiind la Roma, Italia.

119474_01.jpg

De ce să alegi să faci un DBA?

Studiile DBA sunt unul dintre cele mai provocatoare și cele mai ridicate niveluri de satisfacție în învățământul superior. Școala Elvețiană de Management (SSM) a dezvoltat programe de doctorat excepționale. Aceste programe au caracteristici unice, care adaugă valori semnificative absolvenților dincolo de recompensa doctorat.

Candidații noștri de doctori sunt susținuți, pe o bază individuală, atât de profesorii SSM, cât și de profesorii care vizitează o mare varietate de universități internaționale.

Cum functioneazã?

Vă veți alătura DBA Online cu o provocare de afaceri specifică care necesită o soluție practică: de exemplu, cum să proiectați o organizație rapidă și adaptabilă; cum să folosești știința comportamentală pentru a îmbunătăți luarea deciziilor strategice; cum să implementezi managementul talentelor pentru a construi o armată de antreprenori.

DBA Online este structurat pentru a vă sprijini în dezvoltarea gândirii, încadrarea provocării și implementarea, evaluarea și comunicarea soluțiilor, care au un impact real, practic.

Durată

DBA Online are o durată de 4 semestre (2 ani) și necesită achiziționarea a 120 ECTS, împărțită după cum urmează:

 • 30 de credite ECTS prin îndeplinirea a 5 module de metode de cercetare (6 credite ECTS pe modul)
 • 90 de credite ECTS prin teza de doctorat

Data de inceput

SSM oferă o politică de înscriere deschisă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați aportul pentru a accesa un program DBA Online, dar puteți începe momentul în care luați decizia.

Modul de studiu

Programul DBA Online se bazează pe un model de studiu orientat pe practică și part-time. Studiul la fața locului, învățarea bazată pe web, învățarea combinată, învățarea la distanță sunt toate combinate cu studiul bazat pe muncă, care este susținut de coaching metodic sau supravegheat de profesori și cadre didactice.

module

 • Metode de cercetare
 • Conducere 360 grade
 • Metode cantitative și proiectare a sondajului
 • Metode calitative
 • Instrumente esențiale
 • teză

119476_04.jpg

Cerințe de intrare

Master completat (sau echivalent) sau experiență profesională pe termen lung (traseu de intrare bazat pe muncă) și dovezi ale competențelor particulare pentru un caz individual; dovezi de competență în limba engleză și / sau germană.

Marturii

"Sunt o persoană care lucrează și m-am alăturat SSM ca student adult, deoarece am vrut să urmez un operator administrativ de afaceri. SSM oferă tipul de pregătire de care am nevoie. Clasele sunt organizate în grupuri mici într-o atmosferă familială în care studenții și lectorii interacționează cu ușurință. Trebuie să le mulțumesc lectorilor pentru atenția dedicată fiecăruia dintre noi în clasă. Acest lucru a contribuit la crearea încrederii în mine. Aștept cu nerăbdare să-mi continui dezvoltarea profesională la SSM. "
Jazzi F. G
SSM DBA Student


"Programul BA (Hons) de la Școala Elvețiană de Management este excelent. Instructorii transmit toate cunoștințele necesare și își împărtășesc experiențele care sunt necesare pentru a lucra cu succes într-un mediu concurențial. Dacă studiați din greu în clasă în timpul liber. solicitați continuu pentru locuri de muncă interesante, nu veți avea dificultăți în a găsi un loc de muncă. Mi s-au oferit două posturi în timpul studiilor. Am decis să accept o nouă provocare în Marea Britanie. În ciuda schimbării țării, continuu studiile la Școala Elvețiană de Management, Roma prin învățământ la distanță. Aș recomanda programul de licență (Hons) la SSM. "
Ricardo Gotthilf
Student BA în SSM


"Am fost la Școala Elvețiană de Management din Roma pentru programul de premiere dublă BBA și sunt sigur că mă bucur! Mărimile clasei au fost grozave, profesorii sunt de ajutor și m-am angajat chiar înainte de a absolvi. Acum sunt într-un cariera îmi place și nu pot fi mai fericită. "
Joan Chemiron
Consultant HRM la Programul Alimentar Mondial - Absolvent SSM


"În calitate de student care a studiat mult timp în America, am observat că există o mulțime de studenți care pot face ceea ce fac deja. SSM îmi oferă acel pas suplimentar în viața mea și în cariera mea pe care nu am putut să o cer oriunde altundeva!"
Masaharu Kakumoto
Student SSM BA (Hons)

Vă rugăm să trimiteți cererea sau orice întrebări pe care le aveți la următoarea adresă de e-mail: info@ssm.swiss. Puteți descărca formularul de cerere și puteți găsi procedurile complete de solicitare pe site-ul nostru web la https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Alte informații

 • Data de începere: Înscriere deschisă
 • Data de încheiere: După finalizare (aproximativ 2-3 ani)
 • Termenul limită de depunere a cererilor: Niciuna
 • Campus: La fel ca alții (Roma, Italia)
 • Limba: engleză
 • Tipul de studiu: combinat sau online
 • Durata: 2-3 ani
 • Ofertat cu normă întreagă și cu normă parțială
 • Taxa de școlarizare: 30000 €
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Citeste mai mult

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Citește mai puţin