Doctor în afaceri

Lingnan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în afaceri

Lingnan University

Doctor în afaceri

Normal Durata: 3 sau 4 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Facultatea de Afaceri

Departamentul de Contabilitate
Prin zona actuală, Departamentul de contabilitate de la Lingnan, în ultimii 6 ani, se situează pe locul 21 la nivel mondial în domeniul cercetării fiscale, conform unui sondaj cuprinzător "Rankings of Accounting for Universities 2014" de către Universitatea Brigham Young (www.byuaccounting.net) În Hong Kong. Departamentul a publicat cercetări fiscale în reviste academice de vârf, inclusiv revista The Accounting Review; Jurnalul de Contabilitate și Economie; și Jurnalul Asociației Americane de Impozitare. De asemenea, Departamentul ocupă un loc important în cercetarea în domeniul auditului în conformitate cu același studiu și a publicat cercetări de audit în revistele de vârf, cum ar fi Cercetarea contabilă contemporană; Revizuirea studiilor contabile; Contabilitate, Organizație și Societate; Auditarea: un jurnal de practică și teorie; și Journal of International Accounting Research. Facultatea de contabilitate are, de asemenea, un interes în guvernanța corporativă și cercetarea etică. Apartenența membrilor facultății noastre în Consiliul de redacție al revistelor de cercetare de renume precum revista contabilă, cercetarea contabilă contemporană și jurnalul Asociației americane de impozitare reprezintă o recunoaștere clară a stării noastre de cercetare. Cercetarea noastră contribuie la teoria și practica contabilă care oferă perspective semnificative pentru profesia de contabilitate din continent și din Hong Kong.

Departamentul de Informatică și Științele Deciziei
Departamentul Departamentului de Informatică și Decizie este unul dintre cele cinci departamente ale Facultății de Afaceri, specializată în predare și cercetare în managementul sistemelor informatice (ISM) și în managementul operațiunilor (OM). Are un mic grup de membri ai facultăților care se numără printre cei mai activi cercetători din Hong Kong în domeniile lor de cercetare specializate (http://cptra.ln.edu.hk/) și care sunt bine recunoscuți de colegii cu burse de cercetare competitive și publicații în reviste de înaltă calitate (de exemplu, Științe de Management, Operații de Cercetare, Producție și Operații de Management, Jurnalul European de Cercetare Operațională, Comunicarea ACM, Sisteme de Suport Decizie, Tranzacții IEEE pe Sisteme, Omul și Cibernetic.

Departamentul oferă programe MPhil și doctorat în afaceri, cu un accent special pe ISM și OM. Salutăm candidații motivați și suntem pe deplin angajați să oferim studenților noștri MPhil și doctoranzilor cel mai bun mediu posibil de învățare și cercetare. Solicitanții calificați sunt, de asemenea, încurajați să ia în considerare programul Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS), un program extrem de competitiv și de prestigiu stabilit de Consiliul Granturilor de Cercetare (RGC) din Hong Kong.

Departamentul de Finanțe și Asigurări
Departamentul de Finanțe și Asigurări are opt membri ai facultăților care activează în domeniul cercetării. Interesele noastre de cercetare sunt larg răspândite și folosesc abordări teoretice, empirice și aplicate. Facultatea a finalizat recent studii privind ratingurile de credit, volatilitatea titlurilor de valoare și derivatele, deciziile de creditare bancară, finanțele corporative și modelele teoretice de asigurare și gestionarea riscurilor. Rezultatele acestor studii au fost publicate în prestigioase reviste internaționale.

Studenții studiază în strânsă colaborare cu supraveghetorii lor. În plus față de teze, studenții au posibilitatea de a lucra cu membrii facultăților pe alte proiecte de cercetare. Elevii fac cursuri relevante la Lingnan și la alte universități locale. O caracteristică a abordării noastre este că studenții încep să lucreze la proiectele de cercetare de la primul lor termen.

Departamentul de Management
Departamentul de Management al Lingnan a dezvoltat punctele forte ale cercetării în domenii precum managementul conflictelor, studii de organizare, etică în afaceri, management intercultural și studii de afaceri din China și explorează, de asemenea, problemele de cercetare emergente. Cercetarea noastră sprijină misiunea artelor liberale a Lingnan University de a dezvolta și aplica cunoștințe pentru serviciul public. Căutăm studenți motivați, capabili, care se angajează să-și dezvolte competențele de cercetare prin programele noastre postuniversitare.

Departamentul de Marketing și Afaceri Internaționale
Facultatea noastră a obținut diplomele de doctorat în Australia, Canada, Hong Kong sau Statele Unite.

De-a lungul anilor, absolvenții programului nostru au fost angajați în mod plătit de către organizațiile din Hong Kong, din continent și din străinătate. Unii continuă să urmeze studii avansate în alte universități de prestigiu, inclusiv Universitatea de Stat din Georgia, Universitatea McGill, Universitatea Rutgers, Universitatea York, Universitatea din Connecticut, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign și Universitatea din Alberta. Absolvenții noștri au prezentat rezultatele cercetărilor la conferințe academice internaționale, cum ar fi Academia de Conferințe Internaționale de Afaceri și Conferința de Științe de Marketing. Unele dintre ele au câștigat premii precum "Cea mai bună diplomă de student" sau "Cea mai bună conferință" la conferințe internaționale.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea în programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru programele de doctorat prin intermediul programului PhD PhD Fellowship (HKPFS)

Lingnan este una dintre universitățile care pot nominaliza candidați străluciți pentru Fellowship, care vor fi acordați de Consiliul Granturilor de Cercetare (RGC) prin intermediul HKPFS. Fiecare premiu al Fellowship va primi o sumă de 301.200 HK $ / an (25.000 HK / lună) și o alocație de călătorie de până la 12.600 HK $ / an pentru o perioadă de maximum 3 ani. (US $ 1 = HK $ 7.8).

(* rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Cererile de admitere prin intermediul acestei scheme sunt acum invitate. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2018 (ora Hong Kong 12:00) . Fiecare solicitant va primi un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline până la data de 2 decembrie 2018 (ora Hong Kong 11:59) . Aplicațiile târzii NU vor fi luate în considerare.

2. Aplicați direct pentru programele de doctorat

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea directă la Universitatea. Cursanții cu normă întreagă vor primi, în mod normal, studii postuniversitare. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.720 HK $ / lună *
* Să fie majorat la 17.050 HK / lună după confirmarea candidaturii. (rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2018 până la 25 ianuarie 2019 . Solicitanții se pot aplica online prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru detalii, vizitați www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

 1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru doctorat ar trebui în mod normal:
  A. dețin o diplomă de master acordată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către universitate; sau
  b. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de primă clasă sau de clasa a doua sau la un standard echivalent și s-au înscris într-un program de studii de masterat la o instituție de învățământ terțiară recunoscută timp de cel puțin un an și au dovezi de realizare a cercetării; sau
  c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
  d. au furnizat dovezi satisfăcătoare privind rezultatele academice și profesionale.
  Notă: Absolvenții de gradul I cu calificare sau experiență dovedită de cercetare pot fi admiși direct la studii de doctorat NUMAI ÎN CAZUL CIRCUMSTANȚELOR EXCEPȚIONALE. În mod normal, un candidat fără o diplomă de masterat nu ar fi admis la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca student MPhil în primă instanță.
 2. În plus față de cele de mai sus, un candidat al cărui diplomă nu este de la o instituție terțiară din Hong Kong sau dintr-o țară vorbitoare de limbă engleză va obține un scor minim de 550 (test pe suport de hârtie) sau 213 (test pe calculator) sau 79 (TOEFL) sau un scor de bandă de 6,5 sau mai mult în sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) sau un punct echivalent într-un test recunoscut sau o calificare echivalentă pentru dovedește competența lingvistică care va fi luată în considerare de la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele suplimentare, dacă există, stabilite de programele la care solicită admiterea.
 3. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC a stipulat că pentru un solicitant dintr-o universitate fără limbă engleză, cu excepția cazului în care dovedește că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile pentru calificarea / program de doctorat propuse, el / ea este obligat să atașeze rezultate scor de TOEFL sau IELTS în aplicația de doctorat. Această cerință (depunerea obligatorie a rezultatelor scorurilor TOEFL / IELTS) poate fi exceptată pentru solicitanții ale căror studii de doctorat propuse sunt în mod specific în mediu non-engleză, de exemplu, în limba chineză. Cu toate acestea, solicitanții încă trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale universității, astfel cum se prevede la punctul 2 de mai sus.

Cerințe de admisie specifice programelor

 1. Solicitantul trebuie:
  A. dețin o diplomă de master relevantă * de la o universitate recunoscută cu o bună AAP; sau
  b. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de primă clasă sau de clasa a doua sau la un standard echivalent și s-au înscris într-un program de studii de masterat la o instituție de învățământ terțiară recunoscută timp de cel puțin un an și au dovezi de realizare a cercetării; sau
  c. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de primă clasă sau de clasa a doua sau la un standard echivalent și au obținut o calificare profesională care necesită absolvire și nu mai puțin de doi ani (cu normă întreagă) de experiență profesională; sau
  d. au obținut o calificare echivalentă de 1) sau 2) sau 3) de mai sus.
 2. Un solicitant trebuie să prezinte rezultatele oficiale GMAT sau GRE cu un scor satisfăcător în ultimii trei ani.

* O diplomă de master relevantă include o diplomă de masterat de afaceri oferite de Facultatea de Afaceri de la Lingnan University sau de facultatea de afaceri a unei instituții aprobate. O diplomă non-profesională poate fi considerată relevanță de la caz la caz.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare September 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
30 - 72 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
42,100 HKD
de școlarizare pentru anul 2018-2019 este în curs de revizuire.
Information
Deadline
Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Locations
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Termen limită de aplicare Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Data terminării Contactează şcoala