Doctor în arhitectură

University of Portsmouth

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în arhitectură

University of Portsmouth

Doctor în arhitectură

Cercetare generală

Cercetătorii școlii de arhitectură lucrează într-o gamă largă de proiecte în domeniile arhitecturii, designului interior, designului urban și conservării. Cercetarea noastră se desfășoară în colaborare cu grupuri academice, caritabile, comunitare și comerciale din afara universității și mulți dintre cadrele didactice cu normă întreagă au practicat arhitecți și designeri. Acest lucru asigură faptul că cercetarea noastră este actualizată și reflectă nevoile actuale și viitoare ale industriei și ale sectorului de mediu construit.

Domenii de cercetare

Școala de Arhitectură de la Portsmouth salută cererile candidaților care doresc să urmeze o diplomă mai mare prin cercetare. Putem oferi supraveghere într-o serie de domenii, inclusiv arhitectura durabilă, arhitectură și design urban, regenerare, istorie și teorie arhitecturală, practică de design interior, arhitectură și pedagogie de proiectare.

Grupuri de cercetare

  • Design durabil urban și arhitectural, inițiative și materiale cu emisii scăzute de carbon
  • Design și practică
  • Teorie, istorie și context
  • Peisaje și tehnologii încorporate
  • Cluster pentru orașe durabile

Oportunități de doctorat finanțate

  • Parametric urbanism și design sensibil la climă: o abordare inovatoare a durabilității urbane (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
  • Explorarea beneficiilor agriculturii urbane fără sol (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
  • Brutalistă, dar verde: investigarea tehnologiilor inovatoare pentru reconcilierea esteticii cu performanța energetică în arhitectura concretă din secolul XX (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
  • Regenerarea fostelor situri de apărare costieră în sud-estul Angliei: elaborarea unui cadru de evaluare a moștenirii militare comunitare (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)

Facultate

Școala noastră universitară dedicată este primul port de apel pentru informații pentru toți studenții și supervizorii postuniversitari de cercetare. Susținem, administrăm și coordonăm cursurile de formare pentru programele de Doctorat MPhil, PhD și Profesionale.

Ca student de studii la University of Portsmouth veți avea acces la Programul de Dezvoltare a Școlii Postuniversitare, care oferă formare generală a abilităților generice cu peste 150 de ateliere pe o gamă largă de subiecte, inclusiv proiectarea cercetării, procesul de doctorat și dezvoltarea carierei. Aceste ateliere populare și cu un grad ridicat de apreciere sunt oferite de către tutori noștri specialiști din întreaga universitate și sprijină studenții noștri în toate etapele studiilor.

Găsește un supraveghetor

Contactați-ne pentru a discuta mai detaliat ideile dvs. de cercetare și pentru a ne asigura că avem expertiza de supraveghere disponibilă pentru a vă susține zona de cercetare dorită. Vă putem apoi pune în legătură cu un potențial supraveghetor.

Cerințe de intrare

O primă diplomă bună de la o universitate recunoscută la nivel internațional (în funcție de cursul ales, de clasa a doua sau de echivalent minim) sau de o diplomă de master într-un obiect corespunzător. În mod excepțional, vor fi luate în considerare experiența profesională echivalentă și / sau calificările.

Pentru studenții a căror limbă nu este limba engleză, este necesară o cunoaștere a limbii engleze la o limită minimă de 6,5 IELTS fără scorul componentei sub 6,0.

Data începerii: octombrie și februarie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Portsmouth, England
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Regatul Unit - Portsmouth, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Regatul Unit - Portsmouth, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala