Doctor în arte și tehnici de peisaj

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest program de doctorat urmează principiile care vizează formarea cercetătorilor cu un profil științific puternic, cu înaltă calificare în rezolvarea problemelor, dotați cu un înalt sens al integrității științifice, cu capacitatea de a comunica cu un spirit antreprenorial, cu un grad ridicat de autonomie și capacitate de învățare continuă. Pe lângă efectuarea lucrărilor de cercetare care conduc la pregătirea tezei (162 ECTS), doctoratul trebuie să obțină 18 ECTS în unități curriculare opționale. De asemenea, pot participa la seminarii, cursuri de scurtă durată și altele care sunt interesate să-și perfecționeze pregătirea și să participe la întâlniri științifice în domeniul artei și tehnicilor de peisaj, în care se așteaptă să depună o lucrare. Scopul este de a încuraja și de a spori abilitățile doctoranzilor și de toate competențele și abilitățile necesare unui candidat de doctorat. Acestea vor fi evaluate pe tot parcursul Programului, culminând cu prezentarea și dezbaterea publică a tezei de doctorat, care va fi făcută și evaluată în conformitate cu regulamentul menționat anterior pentru acordarea doctoratului de către Universitatea din Évora. Scopul este de a consolida cercetarea științifică în scopul de a obține cercetători cu sens ecologic, etic și estetic, rigoare și integritate științifică, pregătiți să proiecteze, să realizeze și să evalueze proiectele de cercetare științifică.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Citește mai puţin