Doctor în biochimie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Ph.D. în biochimie își propune să contribuie la consolidarea și consolidarea cercetării științifice, prin formare avansată și pregătire specializată a resurselor umane în domeniul biochimiei, pentru a instrui cercetători cu un înalt sens etic, rigoare și integritate științifică, capabili să conceapă, să realizeze și să evalueze proiecte de cercetare științifică, în mod autonom, în acest domeniu științific. Scopul cursului este de a oferi studenților cu abilități de a înțelege în mod sistematic subiectele din domeniul științific al biochimiei și capacitatea de a efectua cercetări originale cu standarde înalte de calitate academică și de integritate, pentru a analiza critic, evalua și sintetiza idei noi și complexe, rezultatele cercetării și promovarea progresului tehnologic sau social într-o societate bazată pe cunoaștere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Citește mai puţin