Doctor în cercetare TESOL

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest curs de doctorat este dedicat în întregime TESOL Research. Acest doctorat va fi de interes pentru cei care au un background în limbi, lingvistică, lingvistică aplicată sau un domeniu conex, precum și pentru practicienii de predare a limbilor străine care au un interes deosebit în cercetarea.

Acest curs vă va dezvolta abilitățile de cercetare și vă va pune pe calea de a deveni un cercetător autonom. Doctoratul este o calificare semnificativă care vă va marca ca expert în domeniul predării limbii engleze la vorbitori de limbi străine. Veți dobândi noi abilități în înțelegerea problemelor complexe, va îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor, vă va crește încrederea în cercetători și vă veți extinde cunoștințele în domeniu, beneficiind în același timp de experiența de doctorat.

Vă sprijinim pe tot parcursul cercetărilor efectuate de doctorul TESOL. Înainte de începerea investigației tezei, cursul va promova dezvoltarea abilităților de cercetare prin șapte module de predare pe TESOL, metode de cercetare și teorii educaționale. Doctoratul nostru în TESOL Research vă va oferi o oportunitate de a depăși ceea ce ar fi necesar de la un Master of Research (MRes) și un Doctorat Educațional (EdD), în care veți produce o teză mai substanțială de 60.000 de cuvinte.

Mediul academic de la University of Stirling nu numai că vă va oferi libertate și provocări, dar vă va oferi, de asemenea, numeroase șanse de dezbatere intelectuală cu colegi de experți. Călătoria dvs. de doctorat vă va modela viitorul ca nici o altă calificare - academică, profesională și personală.

Prin absolvire, veți fi un cercetător profesionist bine rotunjit, care:

  • are cunoștințe despre domeniul educațional mai larg
  • este competent în utilizarea metodelor cantitative și calitative
  • are abilitățile necesare pentru a cerceta orice zonă din cadrul TESOL
  • este capabil să contribuie la cunoașterea științifică și la practica profesională

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Studiu într-o divizie academică vibrantă, care este clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru Educație (The Complete University Guide 2019)

# 2 Primiți sprijin dedicat în procesul de dezvoltare a cunoștințelor și cercetării din prima zi a doctoratului dvs.

# 3 Beneficiați de un program flexibil oferit intens, permițându-vă să citiți și să cercetați extensiv

învățământ

Modulele predate în acest curs de doctorat în cadrul cursului de cercetare TESOL sunt livrate pe bază directă și combinată. Stilul de livrare, cum ar fi prelegeri, ateliere și prezentări ale elevilor, sunt selectate cu atenție pentru a se potrivi conținutului modulului și nevoilor dvs.

Veți beneficia de un curs flexibil, livrat intens (mai ales în zilele de vineri), permițându-vă să citiți și să cercetați extensiv.

De asemenea, studenții TESOL sunt invitați la întâlnirile Grupului de Dezvoltare a Cercetătorilor TESOL, precum și la evenimentele noastre de predare și cercetare în limba engleză (ELTR), care sunt furnizate de cercetători și profesioniști de vârf.

În cel mai recent studiu realizat de QS, personalul de la University of Stirling obținut un rating de 5 stele din 5 stele pentru predare (QS World University Rankings 2018).

Evaluare

Evaluările pentru modulele predate vor varia în funcție de rezultatele lor de învățare și pot include o prezentare, o bibliografie adnotată, o eseu și o propunere de cercetare. Pentru fiecare modul de 20 de credite, vi se va cere să realizați o lucrare echivalentă cu un eseu de 3.000 de cuvinte. Angajamentul final va fi producerea de cercetări originale care vor fi raportate într-o teză de 60.000 de cuvinte.

Elevii care au trecut trei dintre modulele de 20 de credite (inclusiv două de bază), dar nu continuă cu celelalte module studiate vor ieși cu un Certificat Postuniversitar în TESOL Research.

Elevii care au trecut șase din modulele de 20 de credite (inclusiv cei patru nucleu), dar nu se angajează la TESOL Research Practice (TESPR03), vor ieși cu o diplomă postuniversitară în domeniul cercetării TESOL.

Candidații care au trecut toate cele șapte module didactice, dar nu continuă cu teza (TESPR04), vor ieși cu MRes la TESOL Research.

A studia in strainatate

Ca student la cursul de doctorat TESOL Research, aveți ocazia fantastică de a câștiga experiență de muncă valoroasă, predând limba engleză vorbitorilor de limbă engleză ca limbă străină în 33 de țări europene prin stagii Erasmus.

University of Stirling a dezvoltat, de asemenea, parteneriate de lucru apropiate cu două universități din întreaga lume pentru a găsi o plasare cât mai aproape posibilă și pentru a vă oferi oportunități de predare și învățare personalizate. Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate, puteți aplica pentru o destinație de plasare cu:

Universitatea Leuphana din Lüneburg, Germania

Efectuați observații de clasă, supervizarea grupurilor mici și asistența didactică la un liceu local. În timpul vacanței școlare, veți avea șansa de a lucra cu materiale de dezvoltare sau cu sprijin scris la universitate.

Universitatea Széchenyi István, Ungaria

Participați la observația de clasă și la predarea la universitate sau la școala de practică a universității.

Informațiile privind cererile vor fi furnizate studenților care efectuează cercetările noastre PhD TESOL.

Director de curs

Dr. Vander Viana

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Taxe - 2018/2019

  • Overseas, Anul 1: £ 15,250, Anul 2: £ 13,250, Anul 3: £ 13,250, Anul 4 (Dacă este necesar): £ 13,250
  • Prima / UE Anul 1: £ 6,200, Anul 2: £ 4,260, Anul 3: £ 4,260, Anul 4 (Dacă este necesar): £ 4,260
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin