Doctor în chimie și tehnologia produselor alimentare

Brno University of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în chimie și tehnologia produselor alimentare

Brno University of Technology

Chimie și Tehnologie a Alimentelor

Abreviere: DKAP_CHTP

Nivelul unității de curs: Doctorat

Facultatea: Facultatea de Chimie

An universitar: 2018/2019

Un titlu acordat: Ph.D.

Calificarea acordată: Ph.D. în domeniul "Chimie și tehnologie a produselor alimentare"

Nivelul de calificare: Doctoral (ciclul 3)

Cerințe specifice de admitere:

Master în inginerie chimică, chimie alimentară sau alte specializări chimice obținute la facultăți universitare, TIC Praga sau universități agricole.

Profilul programului:

Profesional orientat.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. Programul este orientat atât în ​​producția alimentară, cu accent pe asigurarea și dezvoltarea tehnologiilor avansate, precum și în controlul calității și siguranța produselor alimentare. Acesta este motivul pentru care studenții vor completa cursurile în disciplinele necesare studiului.

Programul este orientat atât spre producția alimentară în ceea ce privește implementarea și dezvoltarea tehnologiilor avansate, cât și pentru controlul calității și siguranței produselor alimentare. Aceasta corespunde disciplinelor necesare pe care elevii le vor finaliza pe parcursul studiilor. Absolvenții găsesc locuri de muncă în cercetarea universitară și non-universitară, în departamentele de cercetare și dezvoltare ale companiilor private - atât în ​​Republica Cehă, cât și în UE (de exemplu, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, DG SANCO), în complexul de agroalimentare etc. Absolventul este, de asemenea, calificat pentru a lucra în instituțiile de control de stat și organizațiile de afaceri.

Rezultate cheie de învățare:

Ph.D. studiile și studiile legate de studiu se concentrează asupra dobândirii și dezvoltării cunoștințelor teoretice și a competențelor experimentale în domeniile chimiei alimen- tare și proceselor tehnologice de producție alimentară, chimie analitică și fizică aplicată, microbiologie, biochimie și biotehnologie moleculară. Studiul este conceput în conformitate cu dezvoltarea științei alimentelor și a tehnologiilor alimentare și a altor specializări de bază și aplicații.

Principala atenție se concentrează asupra producției, procesării, depozitării, controlului calității și siguranței alimentare. Datorită dezvoltării rapide a tehnicilor de biologie moleculară, se acordă o atenție adecvată folosirii acestei discipline în dezvoltarea de noi tehnologii alimentare. Cunoștințele științifice se concentrează pe calitatea și siguranța alimentelor, pe producția de alimente funcționale și pe dezvoltarea metodelor moderne de diagnostic molecular-biologic.

Profile profesionale ale absolvenților cu exemple:

Absolvenții programului de doctorat vor dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice practice și experiență necesare pentru soluții creative independente ale problemelor într-o zonă vastă și complexă a chimiei alimentației.

Programul este orientat atât pe baza chimică a producției alimentare și biotehnologice în ceea ce privește securitatea și dezvoltarea tehnologiilor avansate, cât și pe controlul calității și siguranței alimentelor produse.

Absolvenții își găsesc un loc de muncă în cercetare universitară și non-universitară, R

Profilul absolventului oferă de asemenea locuri de muncă în instituțiile de control de stat și organizațiile de afaceri. Profilul absolventului este conceput pentru a fi comparabil cu studiile similare din universitățile din țară și din străinătate și cu cerințele Spațiului European de Cercetare.

Cerințe de absolvire: examen de stat final, teză de doctorat

Mod de studiu: studiu combinat

Program supervizor: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Brno Chemistry and Technology of Foodstuffs

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,000 EUR
pe an academic
Locations
Republica Cehă - Brno, South Moravian Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Brno, South Moravian Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala