Citește Descrierea Oficială

Chimie și Tehnologie a Alimentelor

Abreviere: DKAP_CHTP

Nivelul unității de curs: Doctorat

Facultatea: Facultatea de Chimie

An universitar: 2019/2020

Un titlu acordat: Ph.D.

Calificarea acordată: Ph.D. în domeniul "Chimie și tehnologie a produselor alimentare"

Nivelul de calificare: Doctoral (ciclul 3)

Cerințe specifice de admitere:

Master în inginerie chimică, chimie alimentară sau alte specializări chimice obținute la facultăți universitare, TIC Praga sau universități agricole.

Rezultate cheie de învățare:

Ph.D. studiile și studiile legate de studiu se concentrează asupra dobândirii și dezvoltării cunoștințelor teoretice și a competențelor experimentale în domeniile chimiei alimen- tare și proceselor tehnologice de producție alimentară, chimie analitică și fizică aplicată, microbiologie, biochimie și biotehnologie moleculară. Studiul este conceput în conformitate cu dezvoltarea științei alimentelor și a tehnologiilor alimentare și a altor specializări de bază și aplicații.

Principala atenție se concentrează asupra producției, procesării, depozitării, controlului calității și siguranței alimentare. Datorită dezvoltării rapide a tehnicilor de biologie moleculară, se acordă o atenție adecvată folosirii acestei discipline în dezvoltarea de noi tehnologii alimentare. Cunoștințele științifice se concentrează pe calitatea și siguranța alimentelor, pe producția de alimente funcționale și pe dezvoltarea metodelor moderne de diagnostic molecular-biologic.

Experiență de muncă:

Experiența de lucru nu face parte din planul standard de studiu.

Examen final de stat:

Examenul de doctorat de stat dovedește o cunoaștere teoretică profundă în domeniul tezei de doctorat și a domeniului de studiu, inclusiv a bazelor metodologice ale lucrării științifice. Conținutul său se bazează în principal pe tema programului doctoral și a planului individual de studiu al doctorandului.
Partea examenului de doctorat constă în discuția privind relația cu tema disertației prezentată de doctorand. . Această discuție conține în special o evaluare critică a rezultatelor din domeniul disertației, obiectivele așteptate ale tezei de doctorat și caracteristicile metodelor de cercetare selectate.

Curs de studiu:

În cadrul programului de doctorat studentul, în conformitate cu planul individual al examenului, participă la cursuri, cursuri, seminarii, participă la stagii interne și străine, activități educaționale ale departamentului de formare și lucrează la disertația sa. Pe parcursul studiilor doctoratul este obligat să participe la o conferință științifică organizată de FCH VUT, unde va prezenta o prezentare în limba engleză. De câteva ori pe an studentul participă la atelierele organizate de Consiliul de experți al programului doctoral relevant, în cel puțin un simpozion științific internațional din Republica Cehă, în cele din urmă. în străinătate și este obligat să publice cel puțin un articol într-un jurnal internațional cu IF. Studentul devine absolvent al studiilor de doctorat în specializarea relevantă prin trecerea cu succes a examenului de doctorat de stat și prin apărarea disertației. El / ea câștigă gradul "Doctor", abreviat la "Ph.D."

Profile profesionale ale absolvenților cu exemple:

Absolvenții programului de doctorat vor dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice practice și experiență necesare pentru soluții creative independente ale problemelor într-o zonă vastă și complexă a chimiei alimentației.

Programul este orientat atât pe baza chimică a producției alimentare și biotehnologice în ceea ce privește securitatea și dezvoltarea tehnologiilor avansate, cât și pe controlul calității și siguranței alimentelor produse.

Absolvenții își găsesc un loc de muncă în cercetare universitară și non-universitară, R

Profilul absolventului oferă de asemenea locuri de muncă în instituțiile de control de stat și organizațiile de afaceri. Profilul absolventului este conceput pentru a fi comparabil cu studiile similare din universitățile din țară și din străinătate și cu cerințele Spațiului European de Cercetare.

Cerințe de absolvire: examen de stat final, teză de doctorat

Mod de studiu: cu normă întreagă, combinat

Program supervizor: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Brno University of Technology »

Ultima actualizare January 19, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
2,000 EUR
pe an academic
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019