Doctor în chimie

Generalități

Programul de descriere

chemistry

Chimia ca disciplină crește și se schimbă rapid. Diviziile tradiționale de chimie în chimie analitică, anorganică, organică și fizică nu mai reflectă natura dinamică și multidisciplinară a domeniului. Chimia este, de fapt, "știința centrală", având relevanță în domenii precum biologia moleculară, fizica moleculară, știința materialelor, ingineria moleculară, biotehnologia, știința mediului și proiectarea de droguri.

În calitate de student postuniversitar în cadrul Departamentului de Chimie al The Hong Kong University of Science and Technology , veți avea șansa de a studia în programe care reflectă poziția curentă, centrală a Chimiei și veți învăța de la facultatea diversă, inovatoare, în prim plan din domeniile lor de cercetare.

Misiunea noastră este de a oferi oportunități de cercetare și instruire în domeniile emergente ale chimiei, menținând în același timp un program înrădăcinat în elementele de bază ale disciplinei. Programele postuniversitare subliniază instruirea în cercetarea originală, concentrându-se pe domenii fundamentale, interdisciplinare și aplicate. Completarea programelor noastre de studii este un program de seminar activ care permite studenților să se întâlnească cu oameni de știință proeminenți și internaționali care pionieră crearea de noi cunoștințe chimice.

Scopul programului de doctorat în chimie este de a pregăti elevii prin executarea și finalizarea unui proiect de cercetare substanțială pentru a deveni oameni de știință maturi și independenți, care în sine sunt capabili de proiectarea, inițierea și executarea propriilor proiecte originale în domeniul academic sau industrial medii.

Admiterea în program trebuie privită ca un privilegiu, iar executarea ulterioară a proiectului de cercetare de către un candidat de doctorat este o întreprindere majoră. Este nevoie de o profunzime și o lărgime considerabilă a burselor și trebuie să existe o descoperire substanțială a științei noi. Teza de doctorat finală trebuie să reflecte în mod clar și complet îndeplinirea acestor criterii.

Foci de cercetare

Cercetarea și dezvoltarea în cadrul Departamentului se axează pe cinci domenii principale:

  • Chimie sintetică: Metodologie sintetică, altmetometru organometalic, "chimie și cataliză.
  • Dinamica moleculară și structura sistemelor complexe: Spectroscopia bazată pe laser, dinamica sistemelor biomoleculare și supramoleculare, computațional alt = "chimie (pliere proteină / ARN).
  • Științe ale materialelor: Nanomateriale, biomateriale și materiale electronice polimerice și organice.
  • Biologie chimică: Organizarea proteinelor în metabolism, transducția semnalului.
  • Chimie analitică / de mediu: Dezvoltarea de metode și aplicații pentru mediu și bioanalitică alt = "chimie și chimie atmosferică alt =".

Departamentul are legături internaționale cu principalele industrii chimice și a jucat un rol-cheie în crearea de colaborări universitare la universități, instituții de cercetare și companii din Hong Kong, China continentală, Japonia, Europa și SUA.

chem

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin