Departamentul oferă doctoratul de doctorat în chimie, care este conceput pentru a pregăti mai bine doctori la nivel de chimisti pentru a se bucura de cariere productive în laboratoare industriale, fundații de cercetare sau instituții academice. În plus față de tradiționale Ph.D. curriculum, acest program mandatează ca elevul să dobândească cunoștințele de lucru despre tipul de cercetare desfășurat în industrie și despre constrângerile (atât practice cât și filozofice) în care se desfășoară.

Pentru a facilita acest lucru, fiecare student este obligat să petreacă un semestru într-un stagiu de cercetare industrială sau guvernamentală de laborator. Acest stagiu este obținut pentru student de către Departament și se depun toate eforturile pentru a se potrivi cu tipul de muncă și compania cu interesele studentului. Aceasta este o parte importantă a formării studenților, care poate deschide, de asemenea, căi pentru viitoarea ocupare a forței de muncă. Dacă un student are deja experiență de cercetare industrială, această cerință de stagiu poate fi renunțată dacă studentul dorește acest lucru.

Această cerință recunoaște importanța furnizării de elevi cu studii superioare în chimie cu o gamă largă de experiențe de cercetare și o pregătire mai bună pentru trecerea de la academe la carieră ca practicanți chimisti. Această experiență practică de cercetare sa dovedit a fi de neprețuit pentru a ajuta elevii să-și definească obiectivele carierei, să-și extindă cunoștințele despre gama de oportunități de cercetare chimică și, în cele din urmă, poate oferi studenților un avantaj semnificativ atunci când caută primul loc de muncă.

Cursurile tradiționale (necesare și elective) includ cursuri analitice, biologice, anorganice, organice și fizice. În loc să se efectueze examinări complete sau cumulate, studenții noștri sunt obligați la jumătatea celui de-al treilea an să scrie și să aplice pe bună dreptate o propunere bazată pe o idee de cercetare originală. Cerința finală privind gradul, după încheierea cercetării, este scrisul și apărarea orală a disertației.


Despre stagiu

Stagiul poate fi luat în orice moment după admiterea oficială la programul doctoral, în funcție de disponibilitatea unor posturi adecvate și de dorințele elevului și ale consilierului de cercetare. Rețineți că calendarul stagiului nu afectează calendarul apărării propunerii. Propunerea trebuie apărată în sau înaintea celui de-al cincilea semestru lung ca student absolvent, chiar dacă stagiul este luat mai devreme.

Finalizarea cu succes a unui stagiu industrial sau guvernamental este o cerință de gradul de Doctor de Filosofie în Chimie la UT Arlington. Scopul stagiului este de a familiariza elevul cu modul în care se desfășoară cercetarea într-un cadru non-academic și, prin urmare, să pregătească mai bine elevul pentru o carieră în industrie. Suportul financiar în timpul stagiului va fi furnizat de către compania sau laboratorul guvernamental. Stagiul de lucru industrial este organizat de către supraveghetorul studenților și / sau președintele departamentului și trebuie să fie aprobat de Comitetul pentru Studii Postuniversitare (CGS).

În mod normal, stagiul va implica cercetarea în domeniul general al cercetării doctorale a studentului, însă cercetările realizate în timpul stagiului nu vor fi incluse în disertația studenților. În schimb, o sumă scrisă (~ 1 pagină), scrisă despre obiectivele și realizările realizate în timpul stagiului, va fi prezentată consultantului postuniversitar și va marca finalizarea cu succes a cerinței de grad. Stagiul va începe în mod normal la începutul unui semestru academic și va dura echivalentul unui semestru academic. Elevul se va înscrie în CHEM 6304 și CHEM 6904 în perioada de stagiu. Toți studenții care urmează stagiu vor fi considerați încă studenți cu normă întreagă în timpul stagiului și trebuie înscriși în douăsprezece ore de credit.


Obiectiv

Programul care duce la doctoratul de doctorat în chimie este conceput în primul rând pentru a pregăti chimist la nivel de doctorat pentru carierele de cercetare industriale. Studentul trebuie:

  1. să demonstreze capacitatea de a efectua cercetări independente și
  2. dobândesc cunoștințele practice privind tipul de cercetare desfășurat în industrie și constrângerile (atât practice cât și filozofice) în care se desfășoară o astfel de cercetare.

Domeniile de cercetare includ chimie analitică, biochimie, chimie bioinorganică, chimie coloidală și de suprafață, electrochimie, chimie anorganică, chimie medicamente, chimie organică, chimie organometalică, chimie fizică, chimie polimerică și chimie teoretică.


Cerințe de admitere

La evaluarea candidaților pentru admiterea la programele de studii postuniversitare, Departamentul de Chimie și Biochimie subliniază pregătirea elevului, după cum reiese din calitatea și cantitatea de cursuri și experiența studenților de cercetare anterioară. Recomandările facultății noastre, bazate pe cunoștințele de primă mână ale solicitantului sau ale unui membru al facultății la instituția solicitantului, sunt, de asemenea, foarte importante.

Admitere necondiționată

Admiterea necondiționată poate fi acordată în oricare dintre următoarele opțiuni. Cerința minimă pentru licența GPA pentru toate opțiunile este de 3,0, calculată prin Admiterea la Universitate.

Opțiunea 1

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și scoruri GRE și trei scrisori de recomandare.

Opțiunea 2

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și o scrisoare de recomandare de la un membru al facultății la instituția de licență a solicitantului, plus o recomandare a unui membru al facultății de chimie și biochimie UT Arlington.

Opțiunea 3

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și o scrisoare de recomandare de la un membru al facultății la instituția de licență, plus o recomandare a unui membru al facultății de chimie și biochimie din Arlington, bazată pe un interviu față-în-față.

Cerințe de limbă

Un solicitant al cărui limbă maternă nu este engleza trebuie să prezinte un scor TOEFL de cel puțin 550 sau un scor de cel puțin 213 pe testul pe calculator. Un scor TSE-A de 45 sau mai mare poate fi înlocuit cu TOEFL. Cei care și-au terminat studiile în limba engleză pot beneficia de o derogare de la TOEFL pe baza scrisorilor de recomandare.


Admiterea provizorie

Un solicitant care nu poate furniza toată documentația necesară înainte de termenul limită de admitere, dar care altfel pare să îndeplinească cerințele de admitere poate primi admitere provizorie.

O decizie amânată poate fi pronunțată atunci când un dosar este incomplet sau când o decizie respinsă nu este adecvată.


Admitere la probă

În cazuri rare, admiterea în probă poate fi acordată ca urmare a unei performanțe substandard în ceea ce privește unul sau mai multe dintre criteriile de admitere. În acest caz, Advisorul de licență va stabili condiții suplimentare pentru admitere, inclusiv, dar fără a se limita la, cursuri de licență suplimentare și / sau obținerea unui B sau mai bine în primele 9 ore de cursuri postuniversitare.


Refuzul admiterii

Un candidat poate fi refuzat de la admitere dacă are performanțe mai puțin satisfăcătoare pe o majoritate a criteriilor de admitere descrise mai sus.


Eligibilitatea pentru burse / burse

Elevii care nu au condiții de admitere provizorii pentru a se întâlni vor fi eligibili pentru bursă disponibilă și / sau sprijin pentru părtășie. Acordarea de burse sau burse se va baza pe aceleași criterii utilizate în deciziile de admitere. Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să fie studenți noi care vin la UT Arlington în semestrul toamna, trebuie să aibă un GPA de 3,0 în ultimele lor 60 de ore de credit de licență, plus orice oră de credit absolvent, calculat prin Admitere Graduate, și trebuie să fie înscris într- 6 ore de cursuri în ambele semestre lungi pentru a-și păstra părtășia. (Cu toate acestea, studenții cu studii postuniversitare sau de asistență pentru cercetare trebuie să fie înscriși în cel puțin 9 ore de cursuri în ambele semestre și 6 ore de curs la sesiunile de vară.)


Cerințe de diplomă

Pentru a fi admis la doctorat program, un solicitant trebuie să îndeplinească cerințele generale de admitere ale programului și înregistrările sale academice trebuie să arate pregătirea pentru o muncă avansată în chimie.

Un grad de curs poate fi folosit pentru a satisface cerințele de gradul nu mai mult de șapte ani de la finalizarea cursului.

După admiterea la programul de doctorat, studentul trebuie să completeze cu succes examenele corespunzătoare cerute de facultatea disciplinei studentului.

Trebuie consultat un set suplimentar de linii directoare, publicat de Departamentul de Chimie și Biochimie.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal