Doctor în chimie

Generalități

Programul de descriere

Departamentul oferă doctoratul de doctorat în chimie, care este conceput pentru a pregăti mai bine doctori la nivel de chimisti pentru a se bucura de cariere productive în laboratoare industriale, fundații de cercetare sau instituții academice. În plus față de tradiționale Ph.D. curriculum, acest program mandatează ca elevul să dobândească cunoștințele de lucru despre tipul de cercetare desfășurat în industrie și despre constrângerile (atât practice cât și filozofice) în care se desfășoară.

Studentul trebuie:

 1. să demonstreze capacitatea de a efectua cercetări independente și
 2. dobândesc cunoștințele practice privind tipul de cercetare desfășurat în industrie și constrângerile (atât practice cât și filozofice) în care se desfășoară o astfel de cercetare.

Domeniile de cercetare includ:

 • Chimie analitică
 • Biochimie
 • Chimie bioinorganică
 • Chimie coloidală și de suprafață
 • Electrochimie
 • Chimie anorganică
 • Chimie medicală
 • Chimie organica
 • Chimie organometalică
 • Chimie Fizica
 • Polimer chimie
 • Chimie teoretică

Cerințe de admitere

La evaluarea candidaților pentru admiterea la programele de studii postuniversitare, Departamentul de Chimie și Biochimie subliniază pregătirea elevului, după cum reiese din calitatea și cantitatea de cursuri și experiența studenților de cercetare anterioară. Recomandările facultății noastre, bazate pe cunoștințele de primă mână ale solicitantului sau ale unui membru al facultății la instituția solicitantului, sunt, de asemenea, foarte importante.

Admitere necondiționată

Admiterea necondiționată poate fi acordată în oricare dintre următoarele opțiuni. Cerința minimă pentru licența GPA pentru toate opțiunile este de 3,0, calculată prin Admiterea la Universitate.

Opțiunea 1

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și scoruri GRE și trei scrisori de recomandare.

Opțiunea 2

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și o scrisoare de recomandare de la un membru al facultății la instituția de licență a solicitantului, plus o recomandare a unui membru al facultății de chimie și biochimie UT Arlington.

Opțiunea 3

O completare satisfăcătoare a unei diplome de licență sau echivalent, transcrieri oficiale și o scrisoare de recomandare de la un membru al facultății la instituția de licență, plus o recomandare a unui membru al facultății de chimie și biochimie din Arlington, bazată pe un interviu față-în-față.

Cerințe de limbă

Un solicitant al cărui limbă maternă nu este engleza trebuie să prezinte un scor TOEFL de cel puțin 550 sau un scor de cel puțin 213 pe testul pe calculator. Un scor TSE-A de 45 sau mai mare poate fi înlocuit cu TOEFL. Cei care și-au terminat studiile în limba engleză pot beneficia de o derogare de la TOEFL pe baza scrisorilor de recomandare.

Informații suplimentare despre cerințele de admitere

Cerințe de diplomă

 • Pentru a fi admis la doctorat program, un solicitant trebuie să îndeplinească cerințele generale de admitere ale programului și înregistrările sale academice trebuie să arate pregătirea pentru o muncă avansată în chimie.
 • Un grad de curs poate fi folosit pentru a satisface cerințele de gradul nu mai mult de șapte ani de la finalizarea cursului.
 • După admiterea la programul de doctorat, studentul trebuie să completeze cu succes examenele corespunzătoare cerute de facultatea disciplinei studentului.
 • Trebuie consultat un set suplimentar de linii directoare, publicat de Departamentul de Chimie și Biochimie.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Citeste mai mult

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Citește mai puţin