Doctoratul în clasică vă oferă ocazia de a studia clasele la un nivel avansat prin cercetare independentă.

Classics de la Universitatea din Edinburgh, cu o gamă largă de supervizori și un mediu intelectual stimulator și de susținere, vă poate oferi o experiență de primă clasă în cercetarea concentrată și susținută.

Salutăm aplicații de la oricine dorește să lucreze pe teme care se suprapun cu interesele de cercetare ale personalului nostru academic, inclusiv istoria socială a Greciei, legea greacă, literatura clasică


Structura programului

Doctoratul este o piesă substanțială de cercetare independentă, care contribuie la starea cunoștințelor existente în domeniu. Programul de doctorat este conceput pentru a lua trei ani cu normă întreagă sau șase ani cu fracțiune de normă. Doctoratul este examinat prin prezentarea unei teze de până la 100.000 de cuvinte și prin examinare orală.

Doctoranzii colaborează strâns cu supervizorii lor, care sunt experți recunoscuți în domeniul studiilor. Toți doctoranții urmăresc un program individual de pregătire în domeniul cercetării, convenit cu supraveghetorii lor, care în clasică include un curs de competențe practice condus de șeful disciplinei și de ofițer absolvent în clasă, precum și de pregătire profesională și de competențe de cercetare oferită de Școala de Istorie , Clasice și arheologie și Institutul de Dezvoltare Academică. Detalii complete despre instruirea pe care o oferim sunt disponibile pe paginile noastre de instruire. Doctoranzii sunt, de asemenea, încurajați să își împărtășească cercetările cu alți studenți postuniversitari prin ateliere și seminarii și să participe activ la viața de cercetare a disciplinei arheologice, a școlii și a universității.


Cerințe de intrare

Veți avea nevoie de o diplomă de diplomă de diplomă în Marea Britanie de 2: 1 într-o disciplină relevantă și o diplomă de master relevantă, cu o marcă globală de cel puțin 65% sau echivalentul internațional.

De asemenea, putem lua în considerare cererea dumneavoastră dacă aveți experiență profesională relevantă; contactați potențialul dvs. supervizor înainte de a vă înscrie.

Calificări internaționale

Verificați dacă calificările dvs. internaționale îndeplinesc cerințele noastre generale de intrare:

limba engleza

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Dacă abilitățile dvs. lingvistice îndeplinesc doar cerințele inferioare ale cerințelor, Centrul de predare a limbii engleze din cadrul Universității desfășoară mai multe cursuri în limba engleză pentru scopuri academice.

Program predat în:
  • Engleză
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Vezi 4 mai multe cursuri de la The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Ultima actualizare Octombrie 30, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
19,000 GBP
Studii full-time: peste 19.000 de lire sterline pe an. Se pot aplica taxe suplimentare
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date