Citește Descrierea Oficială

Doctoratul în Corporate Communication este conceput pentru a dezvolta abilități foarte specializate și aprofundate teoretice, profesionale și de cercetare în cadrul disciplinei Corporate Communication and Communication. Calificarea este concepută pentru a facilita adoptarea rolului profesional într-un context de comunicare extrem de specializat și imprevizibil și pentru a dobândi capacitatea de a răspunde unor probleme abstracte care extind și redefinesc cunoștințele de comunicare existente.

De asemenea, facilitează o comprehensiune a metodologiei avansate de cercetare în comunicare, care ar trebui să aibă ca rezultat o contribuție semnificativă și originală la disciplina comunicării corporative, precum și capacitatea de a se angaja în dialogul critic.

Cerințele de admitere

Este necesar un masterat în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Regulamentul general cu privire la durata programului de Master este de asemenea aplicabil în acest caz. Data de încheiere a candidaturilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an pentru semestrul al doilea.

Detalii de contact

Nume: Prof. Sonja Verwey
Tel: 011 559 4070 / Email: sverwey@uj.ac.za

Program predat în:
Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare June 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date