Doctor în comunicare, noi media și studii culturale

Generalități

Programul de descriere

Provocările cu care ne confruntăm astăzi - nedreptatea socială și de mediu, schimbările climatice, munca precară, supravegherea și o sfera publică în scădere - sunt mari, complexe și multifacetice. Printre multe alte dimensiuni ale acestora, sunt întrebări de comunicare și cultură, care necesită o implicare urgentă. Doctoratul în comunicare, noi media și studii culturale (CNMCS) este destinat studenților creativi care îmbrățișează complexitatea, iubesc întrebările dificile și foamea de asumare a riscurilor intelectuale, artistice și pedagogice determinate de schimbări sociale pozitive.

Acest program reunește trei domenii interdisciplinare care au avut la bază toate încercările de a înțelege și a dezbate mari probleme folosind instrumente din arte, umanități și științe sociale: studiile culturale au început prin a încerca să articuleze semnificația culturii dincolo de spațiul privilegiat al universității, comunicare. studiile au vrut să înțeleagă modul în care mass-media schimbă societatea modernă, iar noii cercetători și artiști au vrut să analizeze modul în care calculul și comunicațiile digitale schimbă cunoștințele și creativitatea umană. Fiecare dintre aceste domenii înțelege că problemele cu care ne confruntăm astăzi, cu toate implicațiile lor tehnologice, economice, ecologice și politice variate, sunt, în fond, probleme de comunicare și cultură. Învățarea de a citi , de a critica și de a crea cultură, media și comunicare este esențială pentru a vedea lucrurile și a face lucruri, în moduri noi.

Doctoratul în comunicare, noi media și studii culturale (CNMCS) este un program comun între departamentele de studii de comunicare și multimedia (CSMM) și Departamentul de studii engleze și culturale (ECS). Numeroasele noastre atuuri complementare se referă la domenii, inclusiv noi arte media, performanță, politică, cultură vizuală, cultură digitală, muzică / sunet, gen și sexualitate, studii critice de rasă, studii indigene, studii postcoloniale și diasporice, cultură transnațională și comunicații internaționale, mediu critic studii, economie politică, comunicare profesională și analiză și strategie media. Programul atrage membrii facultăților din CSMM și ECS, precum și din alte departamente din Umanități pentru a acționa ca supervizori ai studenților de doctorat CNMCS.

124270_photo-1497015289639-54688650d173.jpgSam McGhee / Unsplash

Cerințe de diplomă

cursuri

Studenții programului trebuie să finalizeze 18 unități de cursuri aprobate până la sfârșitul celui de-al doilea an, inclusiv 4 cursuri, pentru un total de 12 unități, care urmează să fie finalizate în anul 1; și două seminarii de doctorat în 3 unități, susținute în anul 1 și anul 2. La discreția Comitetului consultativ al programului, studenții care nu au experiență relevantă în cel puțin două dintre cele trei discipline ale programului vor fi obligați să ia 1-2 teorii și cursuri de metodologie oferite de ECS (CULTR ST 732) sau CSMM (CMST & MM 700, 707 și / sau 712), ca parte a celor 4 cursuri care urmează să fie finalizate în anul 1. Cu permisiunea doctoratului CNMCS. Comitetul consultativ, studenții pot lua 3 unități de electivi din cursurile de absolvire oferite de alte programe decât CNMCS.

Examinare cuprinzătoare

Studenții din program vor fi obligați să ia examenul cuprinzător în zona de cercetare a tezei. Aceasta va implica redactarea a două lucrări, o anchetă de teren și o lucrare de temă și apărarea ambelor într-un examen oral. Studiul de teren ar trebui să arate o expertiză largă în domeniul mai larg al cunoștințelor de cercetare a candidatului, care este implicat în unul sau mai multe din domeniile Studii de comunicare, Studii culturale sau New Media / Media Arts. Lucrarea de subiect descrie modul în care teza candidatului intervine în domeniile (domeniile) alese și contribuția particulară pe care o va aduce. Ambele lucrări trebuie să fie cercetate și scrise concomitent de către candidat, trebuie să aibă între 25 și 30 de pagini cu distanță dublă și urmează să fie scrise în luna februarie a celui de-al doilea an de studiu. Examinarea orală a ambelor lucrări va urma în termen de 10 zile de la depunere. Punctul de candidat la examenul complet va fi calculat în medie notelor pentru Studiul de teren, Lucrarea de subiect și Examenul oral.

Dosar de calificare

Pe parcursul studiului absolvent, studenții din program vor dezvolta un dosar de calificare în consultare cu comitetul lor de supraveghere. Componentele posibile ale dosarului de calificare, dintre care studentul va completa cel puțin șase, includ:

 • O cerere de subvenție.
 • Prezentarea unei lucrări de conferință sau a unei discuții despre artiști.
 • O revizuire și trimitere a unui articol sau piesă artistică pentru o publicație revizuită de la egal la egal sau expoziție jurizată
 • O propunere de etică a cercetării.
 • Un program și o declarație de filosofie didactică.
 • Un op-ed sau alt proiect de traducere a cunoștințelor (de exemplu, un blog, performanță, lucrări de artă, site web, proiect de media nou etc.).
 • Educație 750 (oferită de McMaster's Macpherson Institute pentru leadership, inovare și excelență în predare).
 • Participarea la patru ateliere de profesionalizare (academice sau non-academice), oferite de ECS, CSMM sau Facultatea de Umanități.
 • O revistă publicată / revizuire de expoziție publicată într-un jurnal academic.
 • Un proiect de implicare în comunitate.
 • O prelegere invitată.
 • Participarea la organizarea conferințelor.

Lucrările finalizate ca parte a cerințelor cursului pot fi incluse în dosar la discreția comitetului de supraveghere.

teză

Candidatul va completa o teză într-una din următoarele forme:

 • O teză tradițională , care va fi în mod normal între 200 și 250 de pagini (fără a include bibliografie).
 • O teză bazată pe proiecte de cercetare sau pe bază de proiect , care va consta dintr-un corp de lucru și comentarii scrise despre acea lucrare cuprinsă între 100 și 150 de pagini; o astfel de teză poate implica cercetare bazată pe arte sau poate implica crearea unor astfel de lucruri precum truse de instrumente, intervenții sociale, platforme de învățare, baze de date, arhive de media noi, filme documentare sau podcast-uri.
 • O teză de tip sandwich , care, în conformitate cu Ghidul de pregătire al tezei McMaster, trebuie să constea dintr-un minim de trei lucrări științifice pe o temă unificată, publicate anterior sau expuse, prezentate pentru revizuirea colegilor sau pregătite pentru publicare / expoziție, dar încă nu au fost prezentate (în CNMCS, aceste lucrări pot include articole de jurnal trimise pentru revizuire de la egal la egal sau piese de artă / media / performanță trimise pentru adjudecarea la egal la egal); aceste lucrări trebuie să fie însoțite de capitole de introducere și încheiere substanțiale, care abordează metodologiile, teoriile și abordările care unifică și informează cercetarea. Dacă teza sandwich este folosită pentru o serie de proiecte de creare a cercetării, studentul va prezenta o narațiune explicativă care leagă proiectele și argumentează semnificația lor. Lungimea tipică a unei teze sandwich va fi de aproximativ 200 de pagini, plus bibliografie.

Cu îndrumarea comitetului lor de supraveghere și a colegilor lor în seminarul de doctorat din anul 2, studenții vor dezvolta o propunere lungă (10-15 pagini plus bibliografie), care urmează să fie înaintată spre aprobare până la 30 iunie a anului 2. Până la 15 ianuarie a anului 1 a programului, studenții vor trimite o propunere scurtă (1000 de cuvinte plus bibliografie) pentru teză, identificând aria de cercetare a tezei propuse, pentru aprobarea Comitetului de admitere și revizuire. Propunerea ar trebui să fie semnată de un supraveghetor și primul cititor propus. În cazul în care comisia consideră că o propunere are nevoie de o dezvoltare suplimentară, studentul i se va cere să o revizuiască și să o retrimită în termen de trei luni.

Anii 3 și 4 de grad vor fi dedicați finalizării tezei, care trebuie apărată într-un examen oral.

Admiterea la program

Doctoratul Programul de licență implică în mod normal patru ani de studiu. Cerința de admitere este un master finalizat, M.Sc., MFA sau Master of Communication Management (MCM), diplomă într-un domeniu relevant (de exemplu, Studii de comunicare, studii culturale, noi media). De asemenea, întâmpinăm aplicații de la studenți cu un master într-un domeniu conex (de exemplu, muzică, științe umane digitale, cultură vizuală, arte vizuale și frumoase, sociologie, antropologie, studii pentru femei și sex, engleză, filozofie, studii interdisciplinare etc.) care au axat pe cercetarea germană la program și poate demonstra, în scrisorile lor de cerere, modul în care lucrarea lor absolventă le-a pregătit pentru un doctorat. în comunicare, noi media și studii culturale. În timp ce studenții trebuie să aibă experiență în cel puțin unul dintre noile mass-media, comunicare sau studii culturale, comitetul va privi în mod deosebit favorabil studenților care au demonstrat fluență în două sau mai multe domenii de program. Un solicitant de succes dintr-un program de MA cu o componentă de curs de curs va avea note de cel puțin A-în două treimi din cursurile sale. Studenții a căror pregătire nu a inclus cursuri clasificate sunt încurajați să depună un dosar al lucrărilor finalizate în timpul programului lor de master.

Limba engleză cerințe

Pentru solicitanții care nu dețin o diplomă postliceală dintr-un program a cărui limbă de învățare a fost limba engleză, vi se va solicita să furnizați o fișă oficială a Testului de limba engleză ca limbă străină. Este necesar un scor TOEFL de 600 la testul pe hârtie, 250 la testul computerizat și 100 la testul bazat pe internet. Dacă trimiteți testul IELTS, este necesar un scor de 7.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați link-ul de mai jos pentru calendarul academic pentru absolvenți 2019-2020 al McMaster

https://academiccalendars.romcmaster.ca/preview_program.php?catoid=39&poid=21306&returnto=8189

Ce spun elevii noștri

Aflați ce spun elevii noștri!

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

McMaster University is located in the city of Hamilton, in the province of Ontario, Canada. We are one of the top 75 universities in the world (Times Higher Education World Rankings 2019), ranked 2nd ... Citeste mai mult

McMaster University is located in the city of Hamilton, in the province of Ontario, Canada. We are one of the top 75 universities in the world (Times Higher Education World Rankings 2019), ranked 2nd in the world for global impact (Times Higher Education Impact ranking, based on the Sustainable Development Goals (SDGs) adopted by the United Nations), and we are the #1 research intensive university in Canada. McMaster is known for our teaching model: a student-centered, problem-based, interdisciplinary approach to learning, a model that has been adopted world-wide. Citește mai puţin