HKUST găzduiește programul de contabilitate din Asia, combinând cercetarea de renume mondial, învățământul premiat, studenții restanți și un curriculum de ultimă oră pentru formarea conducătorilor de mâine. Toate facultățile au doctorat din topul cercetărilor din lume universități.

În ultimii ani, Departamentul de Contabilitate a fost în mod constant clasat printre cele mai bune la nivel mondial pentru publicații în top alt = "reviste de cercetare de contabilitate. De exemplu, în conformitate cu Universitatea din Texas la Top 100 Business School Rankings de cercetare, Departamentul se situează pe locul 15 pe publicațiile din topul trei "reviste contabile de peste zece ani (2003-2012).

HKUST este acreditat de Institutul de Contabilitate Publică din Hong Kong. În 1999, HKUST devenit primul alt program de contabilitate din afara Americii de Nord pentru a obține acreditarea de la AACSB, agenția de acreditare premier pentru școlile de afaceri. În 2003, HKUST devenit prima universitate din afara Americii de Nord acordată unui capitol din Beta Alpha Psi Premierul mondial = "organizația onorifică de contabilitate.

Departamentul găzduiește Simpozionul Internațional de Vară privind Cercetarea Contabilității din campusul HKUST , care este acum un eveniment important în calendarele altor cadre universitare de contabilitate din întreaga lume.

Programul nostru de doctorat este similar în structura și conținutul celor de la alte universități de top din lume. Elevii trebuie să urmeze cursuri riguroase de formare în primii doi ani pentru a construi o bază solidă de cunoștințe despre teoriile economice, statistică / econometrie, finanțe, precum și alt = "contabilitate. În timpul programului, consilierii facultății lucrează îndeaproape cu studenții pentru a oferi consiliere și îndrumare cu privire la cursuri și dezvoltare de cercetare.

Foci de cercetare

Membrii facultății se concentrează în principal pe: financiar alt = "piețele de contabilitate și de capital, prețurile la valori mobiliare, subiecte legate de China, managementul câștigurilor salariale, mediile financiare, efectul real al informației contabile, auditul și guvernanța corporativă.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

iii. Cerințe de admitere specifice programului

Solicitanții trebuie să aibă un scor satisfăcător în GMAT sau GRE, în partea de sus a punctelor (i) și (ii) de mai sus


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date