Doctor în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

accounting

HKUST găzduiește programul de contabilitate din Asia, combinând cercetarea de renume mondial, învățământul premiat, studenții restanți și un curriculum de ultimă oră pentru formarea conducătorilor de mâine. Toate facultățile au doctorat din topul cercetărilor din lume universități.

În ultimii ani, Departamentul de Contabilitate a fost în mod constant clasat printre cele mai bune la nivel mondial pentru publicații în top alt = "reviste de cercetare de contabilitate. De exemplu, în conformitate cu Universitatea din Texas la Top 100 Business School Rankings de cercetare, Departamentul se situează pe locul 15 pe publicațiile din topul trei "reviste contabile de peste zece ani (2003-2012).

HKUST este acreditat de Institutul de Contabilitate Publică din Hong Kong. În 1999, HKUST devenit primul alt program de contabilitate din afara Americii de Nord pentru a obține acreditarea de la AACSB, agenția de acreditare premier pentru școlile de afaceri. În 2003, HKUST devenit prima universitate din afara Americii de Nord acordată unui capitol din Beta Alpha Psi Premierul mondial = "organizația onorifică de contabilitate.

Departamentul găzduiește Simpozionul Internațional de Vară privind Cercetarea Contabilității din campusul HKUST , care este acum un eveniment important în calendarele altor cadre universitare de contabilitate din întreaga lume.

Programul nostru de doctorat este similar în structura și conținutul celor de la alte universități de top din lume. Elevii trebuie să urmeze cursuri riguroase de formare în primii doi ani pentru a construi o bază solidă de cunoștințe despre teoriile economice, statistică / econometrie, finanțe, precum și alt = "contabilitate. În timpul programului, consilierii facultății lucrează îndeaproape cu studenții pentru a oferi consiliere și îndrumare cu privire la cursuri și dezvoltare de cercetare.

Foci de cercetare

Membrii facultății se concentrează în principal pe: financiar alt = "piețele de contabilitate și de capital, prețurile la valori mobiliare, subiecte legate de China, managementul câștigurilor salariale, mediile financiare, efectul real al informației contabile, auditul și guvernanța corporativă.

accounting

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin