Doctor în economie, rețele și analize de afaceri

Generalități

Programul de descriere

Lucca

2019/20 Programe de doctorat la Școala IMT pentru studii avansate alt = "Lucca

Data limită pentru depunerea cererilor - 10 iulie 2020 , ora 12:00 CEST

Cererile sunt acum acceptate pentru programele de doctorat 2020/21 la IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), una dintre cele șase școli de excelență din Italia și una dintre cele mai bine cotate școli absolvite din Europa conform celui mai recent sondaj U-Multirank.

Candidații puternic motivați de la toate disciplinele sunt invitați să solicite una dintre cele 33 de burse finanțate integral în cadrul a două programe de doctorat care integrează competențele științifice de economie, inginerie, informatică, neuroștiință și psihologie comportamentală, fizică, matematică aplicată, statistici, istorie și științe a patrimoniului cultural.

Economie, Rețele și Analiza Afacerilor este una dintre cele patru Trase specifice oferite și se află sub Programul de Doctorat "Sisteme Științifice". Această piesă oferă participanților o cunoaștere solidă a metodelor analitice moderne în economie și management. Prin abordarea sa multidisciplinară, piesa este unică în desfășurarea unei integrări puternice a conceptelor, fundațiilor analitice și expertizei practice pentru a educa noua generație de economiști, oameni de știință și practicieni cu capacități distincte în analizarea, interpretarea și gestionarea complexului socio-economic sisteme.

Absolvenții vor fi instruiți să devină cercetători și factori de decizie în mediul academic, politică și industrie prin integrarea cunoștințelor la granița dintre economie, fizică statistică, științe computerizate și sociale cu limba unificatoare de matematică și statistică. Asociațiile apropiate cu un set de companii și instituții selectate oferă posibilitatea de a analiza problemele relevante, motivând noile tehnici analitice de la rezolvarea problemelor practice. Elevii sunt implicați în analiza datelor cu dimensiuni înalte din lumea reală, în colaborare cu companii și instituții. În timpul studiilor doctorale, elevii sunt încurajați să-și desfășoare cercetările cu unitățile de cercetare ale școlii .

Studenții ENBA au, de asemenea, posibilitatea de a-și completa tezele sub supravegherea comună (dublu-grad) cu KU Leuven sau de la Universitatea din Alicante.

Cursurile sunt conduse de cercetători de renume mondial și oferă studenților toate competențele teoretice și instrumentele avansate necesare pentru a aborda riguros o multitudine de probleme de analiză, proiectare și management în cadrul larg al analizei sistemelor în domenii economice, sociale, fizice, tehnologice și culturale . Facultatea specializată și cadrele didactice creează o rețea care oferă îndrumări și sprijin esențial pe tot parcursul programului de doctorat. Colaborând îndeaproape cu facultatea, atât în sala de clasă, cât și în dezvoltarea cercetării, studenții ajung la cele mai înalte niveluri de realizare științifică.

IMT absolvenții de doctorat vor putea folosi abilitățile pe care le-au dobândit în timpul studiilor pentru a recunoaște și rezolva problemele complexe, pentru a alege cea mai potrivită metodă sau instrument pentru a le folosi atunci când se apropie de aceste probleme, chiar și în disciplinele din afara domeniului lor principal de cercetare.

Toți studenții se află în complexul San Francesco restaurat recent, un campus complet integrat în centrul istoric al frumosului oraș toscane al Lucca. Campusul include facilități rezidențiale reînnoite, cantină, bibliotecilor de ultimă oră și spațiilor de recreere în aer liber, care promovează un mediu cultural, profesional și social unic pentru programul nostru de doctorat. Studenții eligibili, în plus față de camera și bordul gratuit, vor primi, de asemenea, o bursă de cercetare care se ridică la aproximativ € 15.300 / an Bursa este finanțată integral de până la patru ani , cu posibilitatea absolvirii după al treilea an.

Programele de doctorat de la Școala IMT îi atrag pe studenți din întreaga lume, oferind un mediu cu adevărat internațional. Engleză este limba oficială a școlii. În plus, toți studenții vor avea ocazia să petreacă perioade în străinătate la institute de cercetare, laboratoare sau universități, atât în ​​cadrul Erasmus, cât și prin acorduri ad-hoc de mobilitate.

Cei mai mulți absolvenți ai școlii IMT au ajuns la roluri importante în mediul academic, în instituțiile guvernamentale, în companiile publice sau private sau în profesii de pe tot globul.

Pentru a afla mai multe despre școală, cerințele de admitere și cum să aplici, consultați https://www.imtlucca.it/ro

Data limită pentru depunerea cererilor - 10 iulie 2020 , ora 12:00 CEST

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Citește mai puţin