Doctor în economie

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. în economie

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competențelor avansate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea modelelor economice. Un candidat calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente. Studenții potențiali trebuie să pregătească o propunere de cercetare în consultare cu un membru al personalului Școlii de Economie și Econometrie. Odată ce a fost luată o decizie prin care propunerea a fost acceptată, potențialii studenți vor avea voie să se înregistreze pentru grad.

Markus Spiske / Pexels

Ph.D. (Economie: cu specializare în dezvoltare industrială)

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competențelor avansate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea modelelor economice. Un candidat calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente. Studenții potențiali trebuie să pregătească o propunere de cercetare în consultare cu un membru al personalului Școlii de Economie și Econometrie. Odată ce a fost luată o decizie prin care propunerea a fost acceptată, potențialul student va avea voie să se înregistreze pentru grad.

Ph.D. (Economie: cu specializare în inovare)

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competențelor intelectuale și de specialitate, precum și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor inovării în domeniul politicii publice. În plus, candidatul este în continuare capacitat la nivel avansat în ceea ce privește cercetarea, analiza, interpretarea și înțelegerea domeniului studiilor inovatoare.

Ph.D. (Economie: cu specializare în dezvoltare economică locală

Scopul doctoratului (Dezvoltarea economică locală) (LED) este de a dezvolta o capacitate de a conceptualiza noi inițiative de cercetare și de a crea noi cunoștințe sau practici în domeniul dezvoltării economice locale. Programul va oferi candidaților capacități de cercetare la nivel înalt și care aduc o contribuție academică semnificativă și originală în domeniul dezvoltării economice locale.

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

a lua legatura

Domnul Nathaniel Mudzunga
Tel: 011 559 2522
E-mail: nathanielm@uj.ac.za

Dna Charlene Eloff
Tel: 011 559 2033
E-mail: celoff@uj.ac.za

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin