Doctor în economie

Generalități

Programul de descriere

Programele internaționale de doctorat în economie și finanțe de la WISE

WISE se concentrează pe educația economică și financiară de înaltă calitate, pe cercetarea de frontieră și pe schimburile și cooperarea universitară intensă la nivel internațional. Cu membrii excelenți ai facultății recrutați din universități de top din străinătate, toate programele de diplomă se desfășoară în limba engleză pe baza standardelor internaționale internaționale.

ÎNŢELEPT

  • Economie cantitativă
  • Economie occidentală
  • Finanţa
  • Statistici

Detalii despre programe

Durata programului: 4 ani de studiu cu normă întreagă
Limba de predare: engleză
Începerea programului: Semestrul de toamnă
Taxe de școlarizare: 55.000 RMB pe an, 165.000 RMB în total
Taxa de depunere: 400RMB

Cerințe de intrare

  • Solicitanții trebuie să fie cetățeni non-chinezi, în general, la vârsta de 50 de ani, la momentul depunerii cererii, să fie sănătoși și să posede un pașaport valabil.
  • Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de master recunoscută sau mai sus.
  • Solicitanții trebuie să prezinte un certificat TOEFL cu un scor de 80 sau mai mare sau un certificat IELTS cu un scor de 6,0 sau mai mare sau un alt certificat de competență engleză de la un test acreditat. Vorbitorii nativi din limba engleză sunt scutiți de această cerință. Solicitanții care au luat cursuri de limbă engleză în timpul masteratului sau al studiilor de licență ar trebui să furnizeze un certificat de instruire pentru medii de instruire.
  • Capacitatea de a demonstra experiența profesională relevantă va fi luată în considerare individual.

burse de studiu

Introducere în burse

Există o serie de burse oferite studenților internaționali: burse guvernamentale chineze, burse guvernamentale provinciale Fujian și burse universitare din Xiamen.

Bursa de disponibilitate poate fi schimbată în fiecare an. Fiți atenți la informațiile despre bursă de pe site-ul Web al Oficiului de admitere al Universității din Xiamen (http://admissions.xmu.edu.cn/en/scholarship/) și pe site-ul Web al Consiliului Bursei din China (http: // www. csc.edu.cn).

Selecţie

Solicitanților li se va acorda o atenție deosebită dacă absolvesc universități de renume mondial sau sunt recomandate de profesori sau experți de rang înalt. Un grup de experți de la XMU va examina candidații pentru burse și va prezenta liste de candidați la președinții universităților pentru aprobare. Deciziile de bursă vor fi luate pe baza documentelor de candidatură ale candidaților, a performanțelor academice, a meritelor generale, a realizărilor de cercetare și a comentariilor supraveghetorilor. Listele nominalizate pentru burse guvernamentale chineze și Bursă guvernamentală provinciei Fujian vor fi depuse la comisia de burse relevante pentru aprobarea finală.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul web al Oficiului de Admitere XMU. Beneficiarii burselor vor fi notificați prin e-mail, iar anunțul de admitere și formularul de cerere de viză (JW201 sau JW202) vor fi trimise cât mai curând posibil.

Performanța academică a studenților va fi evaluată în fiecare an, iar numai cei care îndeplinesc standardele cerute vor avea reînnoită bursa pentru anul următor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and e ... Citeste mai mult

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and education in China. WISE focuses on frontier research, high-quality teaching, and enjoys intensive international academic exchanges and cooperation. Citește mai puţin