Departamentul de Economie accentuează atât predarea, cât și cercetarea și le vede ca consolidând reciproc. Membrii facultății sunt încurajați să se implice în cercetări importante care conduc la publicarea în reviste internaționale de vârf. Membrii facultății sunt, de asemenea, încurajați să aplice metodologii riguroase pentru problemele economice locale care au o valoare academică ridicată.

Membrii facultății din cadrul Departamentului sunt foarte apreciați și realizările lor sunt recunoscute oficial în mai multe studii de productivitate în domeniul cercetării economice. În anul 2012, clasamentul academic al universităților mondiale, condus de Universitatea Jiaotong din Shanghai, a clasat Departamentul ca pe locul 1 în Asia și numărul 48 în lume. De asemenea, în 2012, EDUNIVERSAL Best Masters Ranking a evaluat Departamentul ca pe locul 1 în Orientul Îndepărtat Asia.

Centrul pentru Dezvoltare Economică a fost înființat în 1995 cu sprijinul Departamentului. Obiectivele sale sunt de a sprijini cercetarea asupra procesului de dezvoltare economică, cu accent pe dezvoltarea economică în Greater China și regiunea Asia-Pacific. Unii dintre membrii departamentului sunt activi în cadrul Centrului multidisciplinar al Școlii pentru Cercetare Experimentală în Afaceri.

Programul de doctorat este un program de studii orientat spre cercetare. Este conceput pentru a permite studenților să se concentreze într-un domeniu specializat și să le ofere posibilitatea de a efectua cercetări fundamentale originale în acest domeniu. Programul pregătește studenții pentru cariera de predare și / sau cercetare în universități, instituții de cercetare, întreprinderi și în guvern.

Programul de doctorat se concentrează asupra cercetării originale de către student, dar necesită, de asemenea, cursuri de lucru. Doctoranzii continuă de la admiterea la program la candidatura pentru diplomă și apoi la apărarea tezei. Fiecare are un supervizor al tezei care supraveghează cercetarea studenților. Elevii obțin candidatura prin încheierea cu succes a unui examen de calificare. Un student cu normă întreagă care face progrese bune este de așteptat să fie în măsură să finalizeze gradul de doctorat în patru ani. Primii doi ani ai programului vor fi, în mod obișnuit, consacrați cursului, ceea ce va conduce la examenul de teren major și la o lucrare de cercetare. După aceea, elevul va începe să scrie teza.

Foci de cercetare

În afară de microalt = economie, macroalt = "economie și econometrie, domeniile de cercetare ale Departamentului se concentrează pe: creșterea economică și dezvoltarea, organizarea industrială, economia și experiența alt = "economie.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

iii. Programați- mi - Cerințe specifice de admitere

Solicitanții trebuie să aibă un scor satisfăcător în GMAT sau GRE, în partea de sus a punctelor (i) și (ii) de mai sus


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date