Doctor în economie

Lingnan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în economie

Lingnan University

Doctor în economie

Normal Durata: 3 sau 4 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Cu 13 cadre didactice regulate, Departamentul de Economie este mare prin standardele Lingnan. Membrii săi dețin doctori de la universități de vârf la nivel internațional și acum contează cu profesorul universitar Avinash Dixit de la Universitatea Princeton, în calitate de distins profesor adjunct (petrecându-se anual între 6 și 8 săptămâni). Departamentul de Economie a depășit ponderea sa în cercetare, deoarece a fost evaluat printre cele mai mari două departamente economice din Hong Kong în ultimul Exercițiu de Evaluare a Cercetării (2006) realizat de Guvernul Hong Kong, cu un scor enorm de 94,13% față de o medie de 76,72 % în afaceri și economie în universitățile din Hong Kong în general. La fel de important pentru studenții noștri de cercetare, Departamentul găzduiește un șir constant de cercetători de top din întreaga lume pentru vizite scurte și seminarii.

Cu finanțare din partea celui mai mare grant de cercetare politică din partea RGC din Hong Kong, Departamentul nostru de Economie a fost primul la Hong Kong pentru a lansa un efort de cercetare aprofundat asupra factorilor determinanți ai Centrelor Financiare Internaționale și a activității financiare din Hong Kong și din regiune, cercetare, industrie și profunzimea politicii în toate domeniile de finanțare. În parteneriat cu Departamentul de Finanțe și Asigurări, acest efort a dus acum la crearea unui Institut Internațional de Cercetare Financiară, cu sediul la Lingnan, dar care reunește expertiza asociaților din industrie și din mediul academic la nivel local și internațional. Cercetarea și expertiza departamentului de economie acoperă domenii largi ale teoriei economice și ale activității empirice și politice - în economia internațională, finanțe și comerț, politica în domeniul concurenței, piețele forței de muncă, politica de locuințe și sănătate, problemele de îmbătrânire și economia populației. Publicațiile membrilor personalului Departamentului de Economie au apărut în revistele de top în economie și finanțe, cum ar fi Econometrica, Jurnalul de Economie Financiară, Jurnalul de Analiză Financiară și Cantitativă, Jurnalul de Teorie Economică, Revizuirea Studiilor Economice, Revizuirea Economică Internațională, Jurnalul Economic, Revista Economică Europeană, Jurnalul de Economie Publică, Jurnalul de Dezvoltare Economică și Jurnalul de Economie Internațională.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea în programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru programele de doctorat prin intermediul programului PhD PhD Fellowship (HKPFS)

Lingnan este una dintre universitățile care pot nominaliza candidați străluciți pentru Fellowship, care vor fi acordați de Consiliul Granturilor de Cercetare (RGC) prin intermediul HKPFS. Fiecare premiu al Fellowship va primi o sumă de 301.200 HK $ / an (25.000 HK / lună) și o alocație de călătorie de până la 12.600 HK $ / an pentru o perioadă de maximum 3 ani. (US $ 1 = HK $ 7.8).

(* rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Cererile de admitere prin intermediul acestei scheme sunt acum invitate. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2018 (ora Hong Kong 12:00) . Fiecare solicitant va primi un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline până la data de 2 decembrie 2018 (ora Hong Kong 11:59) . Aplicațiile târzii NU vor fi luate în considerare.

2. Aplicați direct pentru programele de doctorat

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea directă la Universitatea. Cursanții cu normă întreagă vor primi, în mod normal, studii postuniversitare. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.720 HK $ / lună *
* Să fie majorat la 17.050 HK / lună după confirmarea candidaturii. (rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2018 până la 25 ianuarie 2019 . Solicitanții se pot aplica online prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru detalii, vizitați www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

 1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru doctorat ar trebui în mod normal:
  A. dețin o diplomă de master acordată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către universitate; sau
  b. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de primă clasă sau de clasa a doua sau la un standard echivalent și s-au înscris într-un program de studii de masterat la o instituție de învățământ terțiară recunoscută timp de cel puțin un an și au dovezi de realizare a cercetării; sau
  c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
  d. au furnizat dovezi satisfăcătoare privind rezultatele academice și profesionale.
  Notă: Absolvenții de gradul I cu calificare sau experiență dovedită de cercetare pot fi admiși direct la studii de doctorat NUMAI ÎN CAZUL CIRCUMSTANȚELOR EXCEPȚIONALE. În mod normal, un candidat fără o diplomă de masterat nu ar fi admis la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca student MPhil în primă instanță.
 2. În plus față de cele de mai sus, un candidat al cărui diplomă nu este de la o instituție terțiară din Hong Kong sau dintr-o țară vorbitoare de limbă engleză va obține un scor minim de 550 (test pe suport de hârtie) sau 213 (test pe calculator) sau 79 (TOEFL) sau un scor de bandă de 6,5 sau mai mult în sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) sau un punct echivalent într-un test recunoscut sau o calificare echivalentă pentru dovedește competența lingvistică care va fi luată în considerare de la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele suplimentare, dacă există, stabilite de programele la care solicită admiterea.
 3. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC a stipulat că pentru un solicitant dintr-o universitate fără limbă engleză, cu excepția cazului în care dovedește că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile pentru calificarea / program de doctorat propuse, el / ea este obligat să atașeze rezultate scor de TOEFL sau IELTS în aplicația de doctorat. Această cerință (depunerea obligatorie a rezultatelor scorurilor TOEFL / IELTS) poate fi exceptată pentru solicitanții ale căror studii de doctorat propuse sunt în mod specific în mediu non-engleză, de exemplu, în limba chineză. Cu toate acestea, solicitanții încă trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale universității, astfel cum se prevede la punctul 2 de mai sus.

Cerințe de admisie specifice programelor

În locul scorurilor TOEFL și IELTS, un solicitant poate prezenta rezultatele obținute de la Testul Aptitudinilor Scholastice (SAT), GRE, GMAT, Membru al Institutului de Lingviști (MIL) sau din Testul de engleză al Colegiului (CET) al Republicii Populare Chineze, sau o calificare echivalentă pentru a dovedi competența lingvistică care va fi luată în considerare de la caz la caz.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare September 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
30 - 72 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
42,100 HKD
de școlarizare pentru anul 2018-2019 este în curs de revizuire.
Information
Deadline
Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Locations
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Termen limită de aplicare Dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Data terminării Contactează şcoala