Doctor în economie

Generalități

Programul de descriere

Doctoratul în Istorie Economică și Socială vă oferă posibilitatea de a studia istoria economică și socială la un nivel avansat prin cercetare independentă.

Găzduim una dintre cele mai mari grupuri de cercetare economică și socială din Marea Britanie și acest lucru ne permite să sprijinim cercetarea în istoria economică și socială într-o gamă largă de perioade de timp și regiuni geografice, de la începutul perioadei moderne până în prezent și de la Marea Britanie în Caraibe. Printre interesele actuale ale cercetării se numără studiul dezvoltării economice, politicii energetice, globalizării, sclaviei, demografiei, istoriei urbane, consumului, culturii materiale, muzeelor ​​și colectării, timpului liber, credinței religioase, culturii populare, medicinei și bolii. Colegii din grupul de cercetare economică și de istorie lucrează îndeaproape cu colegii cu interese similare din alte școli, în special Școala de Științe Sociale și Politice și Școala de Economie.

Lărgimea de experiență a școlii și a universității mai largi face posibilă supravegherea unei game foarte variate de subiecte. Fiecărui elev i se alocă cel puțin doi supraveghetori, permițându-ne să combinăm expertiza tematică, cronologică și, dacă este cazul, disciplinară în echipa de supraveghere.


Structura programului

Doctoratul este o piesă substanțială de cercetare independentă, care contribuie la starea cunoștințelor existente în domeniu. Programul de doctorat este conceput pentru a lua trei ani cu normă întreagă sau șase ani cu fracțiune de normă. Doctoratul este examinat prin prezentarea unei teze de până la 100.000 de cuvinte și prin examinare orală.

Doctoranzii colaborează strâns cu supervizorii lor, care sunt experți recunoscuți în domeniul studiilor. Toți doctoranzii urmăresc un program individual de pregătire a cercetătorilor, convenit cu supraveghetorii lor. Programele de doctorat din istorie oferă cursuri de bază în competențele de cercetare necesare pentru a înflori la nivel de doctorat și dincolo de acesta, printr-un curs de bază în semestrul I, Competențe profesionale pentru istorici și o conferință anuală anuală pentru doctoranzi în semestrul al doilea. Toți doctoranții din școală beneficiază, de asemenea, de formare la nivel de școli și universități în domeniul cercetării și al aptitudinilor profesionale.

Doctoranzii sunt încurajați să împărtășească cercetările lor cu alți studenți postuniversitari prin ateliere și seminarii și să participe activ la viața de cercetare a disciplinei istorice, a școlii și a universității prin intermediul grupurilor și centrelor noastre de cercetare și prin ateliere de lucru conduse de studenți și seminarii. Grupurile de cercetare actuale de interes special pentru istoricii economici și sociali includ Humanities Digital; Cultura materiala; Istoria globală și transnațională; Istoria științei, medicinii și tehnologiei și a istoriei economice și sociale.


Cerințe de intrare

Veți avea nevoie de o diplomă de diplomă de diplomă în Marea Britanie de 2: 1 într-o disciplină relevantă și o diplomă de master relevantă, cu o marcă globală de cel puțin 65% sau echivalentul internațional.

De asemenea, putem lua în considerare cererea dumneavoastră dacă aveți experiență profesională relevantă; contactați potențialul dvs. supervizor înainte de a vă înscrie.

Calificări internaționale

Verificați dacă calificările dvs. internaționale îndeplinesc cerințele noastre generale de intrare:

limba engleza

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Dacă abilitățile dvs. lingvistice îndeplinesc doar cerințele inferioare ale cerințelor, Centrul de predare a limbii engleze din cadrul Universității desfășoară mai multe cursuri în limba engleză pentru scopuri academice.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Citeste mai mult

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Citește mai puţin