Doctor în economie

Generalități

Programul de descriere

Doctor în economie

Ph.D. program în economie își propune să pregătească studenții pentru cercetare remarcabilă în economie. După absolvire, studenții noștri vor putea să urmeze o carieră în universități proeminente, instituții de cercetare și agenții guvernamentale din Turcia și din străinătate.
Primul an al programului stabilește o bază solidă în teoria economică și econometrie, în timp ce pe parcursul celui de-al doilea an, elevii frecventează cursuri mai avansate în domeniile pe care le aleg. După ce își termină cursurile, studenții își încep propriile cercetări și își dedică cea mai mare parte a timpului pentru a-și scrie doctoratul. disertație.

Universitatea Koç este una dintre cele mai bune locuri pentru a obține un grad de doctorat în economie. Facultatea de Economie de la Universitatea Koç are o reputație solidă ca și contribuitori la frontierele cunoașterii în Turcia și în străinătate. Recent, departamentul a fost pe primul loc în Turcia și continuă să-și îmbunătățească clasamentul în Europa și în lume.

Elevii sunt sprijiniți de asistență pentru cercetare și predare. Ei vor avea ocazia să participe la proiectele de cercetare ale membrilor facultății și să-și învețe propriile cursuri pentru a-și dezvolta în continuare abilitățile de predare.118089_Economics-Econometrics6.png

Cerințe de aplicare:

· Diplomă de licență BA / MA sau un program conex.

· Un GPA minim de 3,00 / 4,00 pentru solicitanții cu diplomă de licență.

· O AAP minimă de 3,25 / 4,00 pentru solicitanții cu diplomă universitară.

· ALES (Pentru solicitanții naționali): Minim 70 de la EW (Equally Weighted) pentru studenții care aplică o diplomă MA / MS

· Minimum 85 de la EW (Equally Weighted) pentru studenții care aplică cu un grad BA / BS

· GRE: Minim 158 (cantitativ) pentru aplicații internaționale.

· TOEFL IBT (minim 80) scoruri de examen

Toate aceste documente sunt necesare și trebuie încărcate utilizând sistemul nostru de aplicații online.

Rețineți că cerințele GRE și TOEFL nu pot fi ridicate pentru niciun solicitant, chiar dacă au făcut întreaga lor educație anterioară în limba engleză.

După ce trimiteți cererea dvs. online, puteți fi selectat și contactat de către Graduate School pentru a programa un interviu prin Skype.

burse de studiu

După interviu, dacă vi se oferă o admitere în program, veți primi automat și o ofertă de burse. Nu există formulare suplimentare.

Bursele pentru programul nostru de doctorat (4 ani) includ:

  • 100% burse de școlarizare
  • Bursa lunară și cazare gratuită (pe bază competitivă)
  • Alte beneficii (asigurări de sănătate, spații de birouri)117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Citeste mai mult

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Citește mai puţin