Doctor în educație în leadership educațional și organizațional

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat al Universității Sfintei Familii este de a facilita dezvoltarea unor lideri etici eficienți și școlari pentru școli și comunități care pot aduce contribuții semnificative la domeniile lor de cunoaștere prin cercetare aplicată.

Cu un doctorat în educație în leadership educațional și organizațional, veți:

Deveniți un lider eficient și etic pentru școli și organizații - capabil să aducă contribuții semnificative la domeniul dvs. de cunoștințe prin cercetare aplicată. În plus, veți avea ocazia să vă aprofundați cunoștințele și abilitățile, specializându-vă în una dintre următoarele patru concentrații:

Conducere organizațională - Oferă o perspectivă de afaceri asupra conducerii organizaționale și pregătește indivizii să conducă o mare varietate de organizații non-profit, cu scop lucrativ și comunitare.

Conducerea și administrarea școlii cu certificare principală din Pennsylvania - Pregătește cadrele didactice și alți membri ai personalului școlii pentru a obține certificarea Pennsylvania pentru a servi ca director al școlii publice (pre-grădiniță până în clasa a XII-a).

Conducerea și administrarea școlii cu scrisoare de eligibilitate pentru superintendent - Pregătește administratorii școlii pentru a obține certificarea Pennsylvania pentru a servi ca superintendent al districtului școlar public.

Curriculum și Instrucțiuni cu Pennsylvania Supervisor of Curriculum and Instruction (pre-grădiniță până la clasa a XII-a) Certificare - Pregătește profesorii și alți membri ai personalului școlii pentru a oferi conducere în modelele curriculare școlare și practicile de instruire. Persoanele pot solicita, de asemenea, certificarea Pennsylvania pentru a servi ca supraveghetor al curriculumului și instruirii (pre-grădiniță până la clasa a XII-a) într-un district școlar public (în așteptarea aprobării de către Departamentul de Educație din Pennsylvania).

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Citeste mai mult

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Citește mai puţin