Doctor în educație în tehnologii de învățare (EdD)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Pepperdine University GSEP nu oferă burse complete. Puteți citi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru noii studenți aici. Pepperdine University GSEP oferă, de asemenea, asistență postuniversitară, asistență didactică și oportunități de asistență pentru cercetare. GSEP nu oferă rambursări de școlarizare.

Programul hibrid pentru lideri în conducerea inovației

Programul nostru de doctorat în tehnologii de învățare pregătește studenții să folosească tehnologii bazate pe computer și în rețea pentru a se angaja cu elevii. Este ideal pentru persoanele cu un nivel ridicat de confort, folosind diferite forme de tehnologie și social media. Programul atrage profesioniști în educația K-12, în învățământul postliceal, muzee, biblioteci, corporații, instituții guvernamentale, ONG-uri și întreprinderi media.

Prezentare generală a programului

Acest program sprijină dezvoltarea agenției în studenții noștri în trei moduri. În primul rând, curriculumul îmbină cunoștințele de bază și cele aplicate în diferite discipline. În al doilea rând, accentul nostru pe învățarea experiențială extinde viziunea studenților dincolo de contextul local. În al treilea rând, legăturile noastre cu organizațiile și instituțiile care activează în domeniul învățării și mass-media oferă studenților acces la o întreagă rețea de expertiză.

Beneficiile programului

 • Un model de practicant al școlii integrează teoria și cele mai bune practici
 • O rețea puternică de absolvenți creează conexiuni de afaceri importante
 • Formatul programului hibrid este conceput special pentru profesioniștii care lucrează
 • Călătoriile naționale și internaționale necesare oferă o perspectivă globală asupra tehnologiei și a învățării în întreaga lume
 • Dimensiunile clasei mici oferă un mediu pentru o puternică interacțiune cu facultatea, precum și relații profesionale și personale pe termen lung
 • Curriculum-ul pune accentul pe învățarea experiențială și oferă studenților acces la cercetători de vârf din domeniu
 • Un mediu de învățare susținut și o facultate cu realizări academice exemplice și expertiză profesională

Fapte reale

 • Lungime program / unități Disertație: Medii 3,5 ani / 51 unități EdD (2 unități pe termen până la finalizarea disertației)
 • Costul unității: 1.550 USD
 • Termen de începere: cădere
 • Campus Locul de amplasare: West Los Angeles / Online Hybrid Program (Vă rugăm să rețineți că campusul de alegere nu poate fi garantată. Ofertele de campus sunt dependente de disponibilitate și pot fi modificate.)

Termenele de admitere:

 • Fall Term 2018 Final Termen: 6 august 2018, ora 23:59 PST
 • Admiterile pentru acest program sunt în derulare. Odată ce o cerere este completă, este examinată pentru admitere. Cererile primite după termenul limită sunt revizuite, iar studenții sunt acceptați pe bază de spațiu.

Cerințe de admitere:

Într-un efort de a procesa rapid cererea dvs., acceptăm numai materiale electronice pentru aplicații.

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să trimiteți:

 1. Cerere de admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă.
 2. Un grad de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional.
 3. O diplomă postuniversitară de la o instituție acreditată la nivel regional.
 4. Transcrierile oficiale trimise electronic prin intermediul uneia dintre companiile aprobate listate pe site-ul GSEP de la instituțiile care au acordat diploma de bacalaureat și de master la solicitant, precum și toate transcrierile de la toate celelalte colegii sau universități au participat.
 5. Două recomandări: una de la angajatorul reclamantei și una de la un coleg de muncă care atestă utilizarea tehnologiei de către solicitant. Formularul de recomandare profesională online trebuie trimis prin poșta electronică la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.Admiterea dvs. pentru admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă.
 6. Un eseu elaborat pe două pagini pe un subiect selectat. Solicitanții care nu realizează în mod satisfăcător acest eseu pot fi obligați să participe la un curs de atelier scris la GSEP, cum ar fi ED 692. În mod alternativ, solicitanții pot depune scoruri din examenul de înregistrare a absolventului (secțiunile GRE-verbale și cantitative) .
 7. O declarație în trei părți, cu o lungime de cel puțin 2 000 de cuvinte, care descrie (1) viziunea tehnologiei, (2) experiența sau experiența în tehnologie și (3) obiectivele personale legate de exercitarea acestui grad.
 8. Este necesar un interviu personal pentru toți candidații calificați care se adresează programului.
 9. CV-ul sau CV-ul este opțional, dar recomandat.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Citește mai puţin
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mai mult Mai Puțin