Doctor în filosofie în inginerie biomedicală (doctorat)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală a programului

Doctoratul în Inginerie Biomedicală este conceput pentru a pregăti cercetători și cercetători în creștere pentru a aplica principiile inginerești la problemele din medicină și biologie; să înțeleagă și să modeleze atributele sistemelor vii și să sintetizeze sisteme și dispozitive biomedicale pentru a produce cercetări originale.

Studenții se pot aștepta să lucreze îndeaproape cu un consilier al facultății din zona de cercetare aleasă pentru a crea un plan de curriculum și îndrumări pentru disertația de doctorat. De asemenea, trebuie să se aștepte ca studenții să predea cursuri la nivel introductiv la studenți, să prezinte lucrări de conferință și să lucreze cu facultatea la cererile de granturi de cercetare.

Doctoratul programul se bazează în principal pe campusul principal al GW din Washington, DC (Foggy Bottom), care se află în imediata apropiere a Școlii de Medicină, a Institutului Milken Școala de Sănătate Publică și a Spitalului GW . Aceste interacțiuni sunt completate de colaborări cu facilitățile clinice și de cercetare din apropiere, inclusiv sistemul național de sănătate pentru copii, Administrația pentru alimente și medicamente (FDA) și Institutele Naționale de Sănătate (NIH).

Consilier al facultății

Recomandăm cu tărie ca potențialii doctoranzi să determine un membru al facultății în departamentul cu care ar dori să lucreze și o zonă de interes de cercetare.

Ph.D. Cerințele de admitere

 • Licență sau masterat într-un domeniu relevant de la o instituție acreditată.
  • Pentru solicitanții de licență, trebuie să fi fost atins un minim de 3,4 GPA (dintr-o scară 4.0).
 • Capacitate demonstrată pentru bursa originală, de preferință prin lucrări de cercetare publicate.
 • Depunerea cu succes a formularului de cerere online, a punctajelor examenelor și a altor documente, așa cum sunt prezentate în cerințele de admitere .

Toți candidații la un program de doctor în filozofie (doctorat) la Școala de Inginerie

Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele materiale pentru a fi luate în considerare pentru orice program absolvent la SEAS:

 1. Formular de cerere online completat
 2. transcrieri
 3. Scoruri GRE la examen
  • Solicitanți internaționali: scoruri TOEFL, IELTS sau PTE Academic
 4. Scrisori de recomandare
 5. Declarație de scop
 6. Rezuma CV
 7. Taxă de aplicare

23664_bmephd1.jpg

Cerințe de examen de limba engleză
 • Toți solicitanții internaționali care solicită vize trebuie să depună TOEFL, IELTS sau PTE Academic scoruri la SEAS pentru a fi luate în considerare pentru admitere.
 • Vă rugăm să furnizați doar cele mai recente scoruri ale testului dvs. Scorurile nu pot avea mai mult de doi ani.
Cerințe de scor minim

IELTS

 • 6.0 per total, fără scor individual sub 5.0.
 • Solicitanții programelor de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics sunt obligați să aibă un scor minim de 7,0, fără un punctaj individual sub 6,0.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor general de bandă de 7,0, fără un punctaj individual sub 6,0.

TOEFL

 • 80 la examenul de internet (iBT) sau 550 la examenul de hârtie
 • Solicitanții la programele de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics trebuie să aibă un scor minim de 100 la examenul de internet.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un examen 600 pe hârtie sau 100 pe examen pe Internet.

PTE Academic

 • 53. Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor minim de 68.
excepţii

Excepție se acordă solicitanților care:

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție în care engleza este limba de instruire ȘI limba oficială a țării în care se află universitatea.

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție situată într-o țară care se califică pentru scutirea examenului de limba engleză .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Citeste mai mult

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Citește mai puţin