Doctor în filosofie în inginerie

Generalități

Programul de descriere

Despre

BURSA DE STUDIU

Khalifa University of Science and Technology oferă burse de absolvent Cercetare / Asistență Didactică (GRTA) pentru a sprijini studenții internaționali calificați înscriși în programe postuniversitare.

Bursa oferă o remunerație generoasă și beneficii care includ:

 • Acoperirea completă a taxelor de școlarizare.
 • Asigurarea medicală pentru studenții aflați sub viza Universității Khalifa.
 • Sprijin pentru participarea la conferințe internaționale de cercetare.
 • Indemnizația lunară indicativă pentru bursa GRTA este după cum urmează (poate fi modificată):

Deschiderea aplicației!

Vom începe să luăm cererile începând cu 1 noiembrie 2018 pentru următorul aport la 1 septembrie 2019.

Doctor în filosofie în inginerie (doctorat în inginerie) gradul este acordat candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Elevii sunt obligați să finalizeze un program de cursuri avansate de inginerie. Aceștia sunt, de asemenea, obligați să efectueze o investigație independentă a unui domeniu specializat în inginerie. Candidații pentru acest grad sunt supravegheați de cercetători experimentați și se așteaptă să demonstreze inițiativa în abordarea și inovația lor în activitatea lor. Ph.D. Candidații pregătesc și prezintă o teză despre zona aleasă. Cercetarea poate fi efectuată într-o varietate de subiecte care corespund domeniilor de interes identificate de către universitate.

Un candidat care candidează la program poate opta să candideze pentru un doctorat. în Inginerie cu concentrare / specializări într-una din domeniile inginerie enumerate mai jos sau pentru o doctorat interdisciplinar / multidisciplinar. în inginerie (adică, fără nicio specializare):

 • Industria aerospațială
 • Inginerie biomedicala
 • Inginerie Chimica
 • Infrastructura civilă și ingineria mediului
 • Inginerie electrică și informatică
 • Sisteme de inginerie și management
 • Știința și Ingineria Materialelor
 • Inginerie Mecanică
 • Inginerie Nucleara
 • Inginerie Petrolieră
 • robotică

Titlul gradului și concentrarea selectată vor fi specificate pe diploma (certificatul) și pe nota academică (transcriere) a studenților care optează pentru o specializare specializată. Cu toate acestea, pentru studenții care preferă să urmeze o formă interdisciplinară / multidisciplinară de cercetare, care este foarte încurajată, deoarece le permite să extindă granițele cercetării lor pe mai multe domenii, numai titlul de diplom va fi menționat pe diploma și transcrierea student.

Obiective

Obiectivele educaționale de program (PEO) sunt declarații ample care descriu cariera și realizările profesionale pe care absolvenții trebuie să le atingă în câțiva ani de la absolvire. Programul de doctorat în inginerie își propune să producă absolvenți cu pregătire disciplinară și capacitatea de a:

 1. Sintetizați cunoștințele tehnice și științifice pentru a identifica, formula și rezolva provocările cercetării și pentru a difuza rezultatele în mod eficient într-o varietate de segmente de public.
 2. Lucrați în mai multe discipline și dezvoltați o atitudine academică, profesională și de carieră individuală.
 3. Țineți la curent cu cele mai recente progrese în domeniul științei și ingineriei, care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în beneficiul societății.

Rezultatele învățării

Rezultatele învățării studenților (SLO) sunt declarații cuprinzătoare, cuprinzătoare, referitoare la cunoștințele, abilitățile și aspectele de competență pe care elevul trebuie să le cunoască și să le poată face până la absolvire. Studenții care absolvesc cu doctorat în inginerie vor avea capacitatea de a:

 1. Demonstrați lățimea și profunzimea cunoștințelor care se află la limita disciplinelor și domeniilor de specializare.
 2. Desfășurarea și apărarea cercetării independente originale, care are ca rezultat contribuții semnificative la cunoașterea în domeniu și conduce la articole științifice de calitate publicabile.
 3. Înțelegerea și valorificarea diverselor metodologii și tehnici pentru rezolvarea problemelor critice în cercetare.
 4. Verificați, justificați și evaluați diferitele aspecte ale soluției la o problemă complexă de inginerie.
 5. Comunicați eficient și profesional, în forme scrise și orale, principiile principale ale domeniului lor și munca lor la o varietate de public.
 6. Demonstrați un angajament față de comportamentul etic în activitățile de cercetare și profesionale.
 7. Contribuie eficient la mediile colaborative multidisciplinare.

Structura generală și cerințele

Programul de doctorat în program de inginerie constă din două componente principale:

 • Cursuri de predare Componenta: elevul este obligat să finalizeze un program de studiu avansat. Acesta constă într-un minim de 24 de ore de credit (8 cursuri de câte 3 ore de credit fiecare).
 • Componenta de cercetare: elevul trebuie să efectueze o investigație independentă într-o anumită zonă de inginerie. Acesta constă în minimum 36 de ore de credit.

Pentru acordarea titlului de doctor în inginerie, studentul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 1. Cursuri: Studentul trebuie să îndeplinească cerințele de cursuri predate ale programului, care constă dintr-un minim de 24 de ore de credit care trebuie să fie trecute cu un minim CGPA (Cumulative Grade Point Average) de 3.00 din 4. Aceasta include, de asemenea, două zero credit Cursuri de doctorat pentru seminarii.
 2. Examen de calificare scrisă (WQE): Contextul tehnic al elevului va fi evaluat printr-un examen de calificare scris, care se va desfășura cel mai târziu la sfârșitul celui de-al doilea semestru regulat, după admiterea studenților în programul de doctorat și înainte de sfârșitul semestrului al patrulea, în cazul unui student cu frecvență redusă.
 3. Cercetarea propunerii de cercetare (RPE): În plus față de satisfacerea cursurilor predate și WQE cerințele programului, studentul este obligat să pregătească și să prezinte o propunere de cercetare și de a trece de RPE orală înainte de a fi permis să progreseze mai departe în program. Acest examen oral trebuie să fie finalizat înainte de sfârșitul semestrului al patrulea pentru studenții cu normă întreagă și înainte de sfârșitul semestrului al șaselea pentru studenții cu fracțiune de normă.
 4. Disertație: Studentul care trece examenul pentru propunerea de cercetare trebuie să completeze o teză despre cercetarea originală și să o apere cu succes într-o examinare viva de disertație.

Rezumatul doctoratului în structura și cerințele programelor de inginerie

Categorie

Orele de credit necesare

Program Core

3

Programul Electives

21

Seminarii de cercetare doctorale

Doctorat în cercetare

36

Total

60

Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Citeste mai mult

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Citește mai puţin