Doctor în filosofie în inginerie

Generalități

Programul de descriere

Diplomă de doctor în filozofie în inginerie (doctorat în inginerie) este acordată candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Studenții trebuie să finalizeze un program de cursuri avansate în inginerie. De asemenea, li se cere să efectueze o investigație independentă a unei zone specializate în inginerie. Candidații pentru acest grad sunt supervizați de cercetători cu experiență și trebuie să demonstreze inițiativă în abordarea și inovația lor în activitatea lor. Doctoratul Candidații pregătesc și prezintă o teză în zona aleasă. Cercetările pot fi efectuate într-o varietate de subiecte corespunzătoare domeniilor de focalizare identificate de Universitate.

Un candidat care candidează la program poate opta să candideze pentru un doctorat. în Inginerie cu concentrare / specializări într-una din domeniile inginerie enumerate mai jos sau pentru o doctorat interdisciplinar / multidisciplinar. în inginerie (adică, fără nicio specializare):

 • Industria aerospațială
 • Inginerie biomedicala
 • Inginerie Chimica
 • Infrastructura civilă și ingineria mediului
 • Inginerie electrică și informatică
 • Sisteme de inginerie și management
 • Știința și Ingineria Materialelor
 • Inginerie Mecanică
 • Inginerie Nucleara
 • Inginerie Petrolieră
 • robotică

Titlul gradului și concentrarea selectată vor fi specificate pe diploma (certificat) și fișa academică (transcriere) a studenților care optează pentru o anumită specializare. Cu toate acestea, pentru studenții care preferă să urmărească o formă de cercetare interdisciplinară / multidisciplinară, care este foarte încurajată, deoarece le permite să extindă limitele cercetării lor pe mai multe domenii, doar titlul diplomei va fi înscris pe diploma și transcrierea din studentul.

Obiective

Obiectivele educaționale ale programului (PEO) sunt declarații ample care descriu carierele și realizările profesionale pe care trebuie să le atingă absolvenții în câțiva ani de la absolvire. Doctoratul în programul de inginerie își propune să producă absolvenți cu pregătirea disciplinară și capacitatea de:

 1. Sintetizați cunoștințele tehnice și științifice pentru a identifica, formula și rezolva provocările cercetării și pentru a difuza rezultatele în mod eficient într-o varietate de segmente de public.
 2. Lucrați în mai multe discipline și dezvoltați o atitudine academică, profesională și de carieră individuală.
 3. Țineți la curent cu cele mai recente progrese în domeniul științei și ingineriei, care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în beneficiul societății.

Rezultatele învățării studenților

Rezultatele învățării studenților (SLO) sunt declarații cuprinzătoare, ample, pertinente pentru cunoștințele, abilitățile și aspectele de competență pe care un cursant este de așteptat să le cunoască și să le poată face până la momentul absolvirii. Studenți care termină un doctorat. în Inginerie va avea capacitatea de:

 1. Demonstrați lățimea și profunzimea cunoștințelor care se află la limita disciplinelor și domeniilor de specializare.
 2. Desfășurarea și apărarea cercetării independente originale, care are ca rezultat contribuții semnificative la cunoașterea în domeniu și conduce la articole științifice de calitate publicabile.
 3. Înțelegerea și valorificarea diverselor metodologii și tehnici pentru rezolvarea problemelor critice în cercetare.
 4. Verificați, justificați și evaluați diferitele aspecte ale soluției la o problemă complexă de inginerie.
 5. Comunicați eficient și profesional, în forme scrise și orale, principiile principale ale domeniului lor și munca lor la o varietate de public.
 6. Demonstrați un angajament față de comportamentul etic în activitățile de cercetare și profesionale.
 7. Contribuie eficient la mediile colaborative multidisciplinare.

134256_machine-mill-industry-steam-633850.jpeg

Structura și cerințele

Doctoratul în Inginerie programul de grad este format din două componente principale:

 • Componenta cursurilor predate: studentul trebuie să completeze un program de studii avansate. Aceasta constă în minimum 24 de ore de credit (8 cursuri de 3 ore de credit fiecare).
 • Componenta de cercetare: studentul trebuie să efectueze o investigație independentă într-o anumită zonă de inginerie. Aceasta constă în minimum 36 de ore de credit.

Pentru acordarea doctoratului în grad de inginerie, studentul trebuie să satisfacă următoarele cerințe:

 1. Cursuri: Studentul trebuie să satisfacă cerința cursului predat al programului, care constă dintr-un minim de 24 de ore de credit care trebuie să fie trecut cu un minim CGPA (Punctul cumulativ mediu) de 3.00 din 4. Aceasta include, de asemenea, două credite zero. Ph.D. Cursuri de seminar de cercetare.
 2. Examen scris de calificare (WQE): Istoricul tehnic al studentului va fi evaluat printr-un examen de calificare scris, care este administrat cel târziu la sfârșitul celui de-al doilea semestru regulat, după admiterea studenților la timp complet la doctorat. program, și înainte de sfârșitul semestrului 4 în cazul unui student part-time.
 3. Cercetarea propunerii de cercetare (RPE): În plus față de satisfacerea cursurilor predate și WQE cerințele programului, studentul este obligat să pregătească și să prezinte o propunere de cercetare și de a trece de RPE orală înainte de a fi permis să progreseze mai departe în program. Acest examen oral trebuie să fie finalizat înainte de sfârșitul semestrului al patrulea pentru studenții cu normă întreagă și înainte de sfârșitul semestrului al șaselea pentru studenții cu fracțiune de normă.
 4. Disertație: studentul care trece examenul de propunere de cercetare trebuie să completeze o disertație privind cercetarea inițială și să o apere cu succes într-un examen de apărare a dezertații.

Cerințele de admitere

 • Finalizarea unui masterat într-o disciplină relevantă, cu un CGPA minim de 3,25 din 4.0 sau echivalent (de exemplu, onoruri de clasă superioară superioară în Master în stil britanic, prin cursuri predate cu o medie minimă de 63% sau o trecere într-un master de Cercetare / MPhil) de la o instituție acreditată de renume.
 • Un nivel minim de competență în limba engleză sub forma fiecărui:
  • iBT TOEFL (test bazat pe internet) de 91 sau echivalent, sau
  • scorul general IELTS academic de 6,5 sau
  • 1550 scor EmSAT engleză.
 • Pentru admiterea la toate programele de doctorat este necesar un scor cantitativ minim de 150 la examenul general de înregistrare a absolvenților (GRE). Solicitanții pentru toate programele ar trebui să încerce toate cele trei secțiuni din GRE.
 • Cel puțin două recomandări pentru arbitri (furnizate prin formular online).
 • Declarație de scop (500-1.000 de cuvinte).
 • Declarație de cercetare (500-1.000 de cuvinte).
 • Interviu de admitere.
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The internationally top-ranked Khalifa University is the one university in the UAE with the research and academic programs that address the entire range of strategic, scientific and industrial challen ... Citeste mai mult

The internationally top-ranked Khalifa University is the one university in the UAE with the research and academic programs that address the entire range of strategic, scientific and industrial challenges facing the UAE’s knowledge economy transformation and our rapidly evolving world. Its world-class faculty and state-of-the-art research facilities provide an unparalleled learning experience to students from the UAE and abroad. The university brings together the best in science, engineering and medicine in the UAE, to offer specialized degrees that can take promising high school graduates all the way to top-rated doctorate degree holders. Citește mai puţin