Doctor în filosofie în leadership și schimbare globală (PhD)

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Pepperdine University GSEP nu oferă burse complete. Puteți citi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru noii studenți aici. Pepperdine University GSEP oferă, de asemenea, asistență postuniversitară, asistență didactică și oportunități de asistență pentru cercetare. GSEP nu oferă rambursări de școlarizare.

Prezentarea noului nostru doctorat program: doctor în filosofie în leadership și schimbare globală

Programul Doctor of Philosophy in Global Leadership and Change pregătește studenții să devină lideri vizionari, precum și agenți ai schimbării în crearea de noi direcții în strategie și politică. Acest program a fost conceput special pentru persoanele care se concentrează pe cercetare. Absolvenții programului sunt susceptibili să dețină poziții în ONG-uri, grupuri de reflecție, învățământ superior, asistență medicală, conducere militară, guvern federal și de stat și alte organizații.

Prezentare generală a programului

Ph.D. Programul se concentrează asupra teoriei conducerii în cadrul organizațiilor locale și globale, comportamentului organizațional, cercetării și analizei calitative și transformării organizațiilor în comunitatea globală. Elevii vor stabili noi metode de analiză, care vor genera noi cunoștințe prin intermediul cercetărilor originale.

Beneficiile programului:

 • Proiectat pentru profesionistul de lucru, cu clase care sunt 40% on-line și 60% față-în-față
 • Oferă un mediu pentru mentoratul facultăților și o interacțiune strânsă între egali, deoarece acest program extrem de selectiv este limitat la 18 elevi
 • Predate de facultate care au acreditări academice renumite și o experiență profesională puternică
 • Acces la experți mondiali proeminenți
 • Dezvoltat special pentru a crea și a forma noi direcții inovatoare în cercetare
 • Situat convenabil în West Los Angeles Graduate Campus, care este aproape de Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX) și chiar lângă autostrada 405

Fapte reale

 • Durata programului / unitățile de disertație: 4 ani / 66 unități (2 unități pe termen până la finalizarea disertației)
 • Costuri unitate: doctoratul în programul Global Leadership and Change include cursuri percepute cu 1.550 dolari pe unitate la nivelul EdD și 1.840 dolari pe unitate la doctorat. nivel.
 • Termen de începere: cădere
 • Campus Locație: West Los Angeles (Vă rugăm să rețineți că campusul ales nu poate fi garantat. Ofertele din campusuri sunt condiționate de disponibilitate și pot fi modificate.)

Termenele de admitere:

 • Nu mai acceptăm aplicații pentru doctoratul nostru 2018 Cohort. Vă rugăm să contactați Earl Hardy, însărcinat cu serviciile de înscriere la adresa 310-568-5772 pentru a discuta traseele alternative care se vor înscrie în Cohortul nostru din 2019.
 • Programul începe cu un atelier comunitar de construcție și orientare la Campusul Universitar de Vest din Los Angeles în luna august. Cursurile încep în septembrie.
 • Odată ce o cerere este completă, ea este examinată pentru admitere. Nu așteptăm termenul limită pentru examinarea cererii. Pentru aplicațiile primite după termenul limită, elevii vor fi acceptați pe baza unui spațiu disponibil. Acest program este limitat la 18 elevi.

Cerințe de admitere:

Într-un efort de a procesa rapid cererea dvs., acceptăm numai materiale electronice pentru aplicații.

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să trimiteți:

 • Cererea dvs. de admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă.
 • Studii oficiale studențești de la colegiile sau universitățile acreditate care au acordat bacalaureatul și diplomele de master prin intermediul uneia dintre următoarele companii aprobate:
  • Centrul Național de Studiere a Studenților
  • Pergament
  • eSCRIP-SAFE
  • Vă rugăm să cereți toate transcrierile să fie trimise la gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • O înregistrare verificată a cercetării scrise și prezentate în mod academic.
 • Trei recomandări utilizând formularul nostru de recomandare. Recomandările trebuie să ateste caracterul tău academic și profesional și experiența și potențialul tău de lider. Recomandatorii dvs. ar trebui să trimită prin e-mail formularele completate la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • O declarație de scop (1.000-2.000 de cuvinte) care abordează subiecte precum opinia dvs. privind conducerea, abilitatea de a crea adepți, tendința de a-și asuma riscuri, dovada unei agende intense de cercetare, perseverența și realizările demonstrate, cariera viitoare și obiectivele vieții, pentru urmărirea unui doctorat program, trimis prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Rezultatele examenului de licență absolvent (test general: raționament verbal, raționament cantitativ și secțiuni analitice). GRE trebuie să fi fost luată în ultimii cinci ani.
 • CV-ul sau CV-ul profesional trimis prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Un interviu personal cu un program de director sau desemnat pentru candidații calificați care se adresează programului.
 • (Opțional) Dacă diploma de bacalaureat sau diploma de master este mai mică de 3.0 sau căutați o excepție de la cerințele noastre de testare GRE sau TOEFL, completați formularul nostru de solicitare de excepție și trimiteți-l prin e-mail la gsep-admissions@pepperdine.edu.

Pentru toți solicitanții calificați este necesar un interviu personal cu directorul programului.

O probă scrisă și / sau o evaluare a gândirii critice pot fi atribuite unui candidat înainte de admiterea potențială la discreția directorului de program

Studenții actuali ai GSEP EdD și absolvenții EDD care au absolvit în ultimii șapte ani pot transfera până la 39 de unități EdD la doctorat. în programul Global Leadership and Change. Decizia finală de transfer este recomandată în colaborare cu un comitet desemnat de directorul de program care include membrii comitetului și directorul succesului studenților sau desemnat. Acest comitet va face recomandarea finală către Oficiul de admitere pe baza analizei transcrierilor oficiale, a programelor de studii și a altor materiale relevante prezentate de candidat.

Ultima actualizare Februarie 2019

Despre facultate

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Citește mai puţin
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mai mult Mai Puțin