Doctor în filosofie în studii de traducere

Generalități

Programul de descriere

Traducerea, deși este o practică veche la fel de veche ca existența diferitelor limbi în rândul omenirii, devine din ce în ce mai importantă din punct de vedere social în societățile și economiile multilingve și din ce în ce mai globalizate din Africa.

Doctorul în filosofie în studii de traducere este un curs avansat de cercetare, bazat pe cercetare, conceput pentru a pregăti candidații să aducă contribuții semnificative în cercetare, educație universitară și consultanță în acest domeniu dinamic și în expansiune. Durează 3-4 ani pentru a finaliza și costă Kshs.90, 000,00 (900 $) școlarizare pe semestru. Cerința este un masterat cu un GPA minim de 3.0. Aporturile sunt în fiecare septembrie.

flags

Cerințe de admitere

Pentru a fi admis la un program de doctorat AIU , un solicitant trebuie să dețină o diplomă de master de la AIU sau o instituție recunoscută de Senatul AIU . Dincolo de posesia unei diplome, solicitantul trebuie să aibă o medie cumulativă de cel puțin un B în studiile sale de masterat și trebuie să demonstreze abilitatea în cercetarea academică. Se vor aplica cerințele minime specifice programului.

În cazuri excepționale, Senatul, la recomandarea oricăreia dintre școli, poate admite la programul de doctorat, solicitanții care dețin un master, cu condiția ca acești candidați, pe baza activității de cercetare, profesionale și academice pe care au efectuat-o, pot demonstra că sunt bine calificați pentru a efectua lucrări de doctorat.

Când să aplicați

Cererile pentru programele obișnuite se închid în mod normal pe 15 decembrie pentru consumul din ianuarie, 15 aprilie pentru consumul din mai și 15 august pentru consumul din septembrie.

Pentru ca studenții internaționali să fie acceptați în admiterea din septembrie, formularul dvs. de cerere ar fi trebuit trimis până în aprilie, pentru admiterea din ianuarie ar fi trebuit să trimiteți cererea dvs. până în septembrie, iar pentru admiterea din aprilie ar fi trebuit să trimiteți formularul de cerere până în ianuarie.

Pentru programele școlare, cererea dvs. ar trebui să ne ajungă cel târziu la 10 martie pentru sărbătorile din aprilie, 10 iulie pentru sărbătorile din august și 10 noiembrie pentru sărbătorile din decembrie.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Citeste mai mult

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Citește mai puţin