Doctor în filosofie, cosmologie și conștiință

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat în filosofie, cosmologie și conștiință (PCC) își propune să creeze conducerea necesară pentru transformarea profundă și progresivă a instituțiilor sociale și a conștiinței individuale. PCC este dedicată re-imaginării speciei umane ca membru al Comunității Pământului care se îmbunătățește reciproc.

PCC atrage indivizi intelectuali angajați care se străduiesc să găsească modalități semnificative de a-și dezvolta darurile pentru a servi viitorul lumii. Bazându-se pe unele dintre cele mai puternice idei ale tradițiilor intelectuale și spirituale occidentale, împreună cu perspectivele din filosofiile spirituale din Asia și din perspectivele lumii indigene, facultatea PCC a construit un curs multidisciplinar de studiu pentru a accelera călătoria fiecărui elev în rolul său de conducere.

Programul își propune să inspire acțiuni bine gândite, accentuând importanța corelării studiului și reflecției teoretice cu intervenția practică în lume. Programul sprijină pe cei chemați să răspundă provocărilor evoluției fără precedent ale comunității pământului, oferind o comunitate de învățare riguroasă și susținută, unde participanții își pot găsi vocea și viziunea ca lideri.

Despre program

Doctoranzii vor completa cursurile, examenele și o disertație.

Elevii admiși în concentrarea de doctorat care nu dețin o diplomă de licență de la CIIS în filosofie, cosmologie și conștiință pot fi obligați să completeze până la 18 unități suplimentare de cursuri (minus echivalențe) din secțiunea de bază a curriculum-ului MA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Citește mai puţin