Programul de doctorat în filosofie, cosmologie și conștiință (PCC) își propune să creeze conducerea necesară pentru transformarea profundă și progresivă a instituțiilor sociale și a conștiinței individuale. PCC este dedicată re-imaginării speciei umane ca membru al Comunității Pământului care se îmbunătățește reciproc.

PCC atrage indivizi intelectuali angajați care se străduiesc să găsească modalități semnificative de a-și dezvolta darurile pentru a servi viitorul lumii. Bazându-se pe unele dintre cele mai puternice idei ale tradițiilor intelectuale și spirituale occidentale, împreună cu perspectivele din filosofiile spirituale din Asia și din perspectivele lumii indigene, facultatea PCC a construit un curs multidisciplinar de studiu pentru a accelera călătoria fiecărui elev în rolul său de conducere.

Programul își propune să inspire acțiuni bine gândite, accentuând importanța corelării studiului și reflecției teoretice cu intervenția practică în lume. Programul sprijină pe cei chemați să răspundă provocărilor evoluției fără precedent ale comunității pământului, oferind o comunitate de învățare riguroasă și susținută, unde participanții își pot găsi vocea și viziunea ca lideri.

Despre program

Doctoranzii vor completa cursurile, examenele și o disertație.

Elevii admiși în concentrarea de doctorat care nu dețin o diplomă de licență de la CIIS în filosofie, cosmologie și conștiință pot fi obligați să completeze până la 18 unități suplimentare de cursuri (minus echivalențe) din secțiunea de bază a curriculum-ului MA.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la California Institute of Integral Studies »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019