Doctor în filosofie

Generalități

Programul de descriere

Facultatea de Filosofie a Universității din Hradec Králové oferă doctorat. Gradul care poate fi urmat în timpul studiilor cu normă întreagă. Ph.D. Programul este conceput pentru studenții care au obținut un masterat în filosofie și discipline de studiu conexe.

dc

Care sunt studiile de filosofie?

Ph.D. studiul în filosofie urmărește să ofere o pregătire de înaltă calitate în domeniul educației și cercetării în domeniul filozofiei contemporane, cu un accent special pe filozofia științelor sociale. Ph.D. studiul este conceput pentru studenții cu studii superioare de specialitate în filosofie sau în disciplinele conexe.

Absolvenții

Absolvenții vor fi pregătiți profesional și lingvistic pe deplin pentru cercetare științifică independentă și predare, pentru muncă în instituții publice, mass-media, organizații neguvernamentale.

Termeni financiari

Un doctorat plătitor privat studentul plătește 3.000 EUR pe an, care poate fi împărțit în maximum două tranșe (prima tranșă de cel puțin 1.500 EUR care urmează să fie plătită până la sfârșitul lunii noiembrie, cealaltă tranșă care trebuie plătită cel târziu până la sfârșitul lunii martie) .

În anumite condiții, este posibil să obțineți dreptul la o bursă lunară de 430 €.

Aceste condiții sunt următoarele:

  • Pentru primul termen de studiu: solicitantul trebuie să fie acceptat și înscris într-un program de studii, iar Consiliul filialelor trebuie să evalueze doctoratul. teza de doctorat ca cel mai bun sau cel mai bun al doilea din toate proiectele aprobate (numai 2 candidați câștigând în fiecare an o bursă).
  • Pentru cel de-al doilea termen de studiu: cel târziu până la sfârșitul lunii ianuarie a anului universitar respectiv, doctoratul studentul trebuie să-și prezinte planul individual de studiu (ISP), cuprinzând programul de desfășurare a examenelor, creditelor și activității de publicare.
  • Pentru fiecare termen suplimentar de studiu: Este necesar pentru doctorat. student să se conformeze propriei ISP-uri. Această conformitate este monitorizată în mod regulat de către Consiliul sucursalelor.
  • O condiție esențială pentru menținerea burselor este, de asemenea, activă în favoarea departamentului părinte și a facultății (de exemplu, participarea la conferințe, predare etc.).

gj

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The Philosophical Faculty offers also full-time MA and PhD study programmes in English, i.e. MA study programme Central European Studies and two PhD study programmes Latin American Studies and African ... Citeste mai mult

The Philosophical Faculty offers also full-time MA and PhD study programmes in English, i.e. MA study programme Central European Studies and two PhD study programmes Latin American Studies and African Studies. Apart from these study programmes it offers a Preparatory course of Czech language and specialized university training for international students. Citește mai puţin