Citește Descrierea Oficială

Filosofii și culturi din Asia Ph.D. Program

Programul de filosofie și culturi asiatice (APC) combină atât abordări clasice cât și moderne cu privire la studiul tradițiilor religioase și filosofice asiatice, abordând în același timp problemele sociale contemporane.

Programul nostru se bazează pe principiul că transformarea spirituală contribuie la excelența academică. În cadrul unui cadru integrat, studenții pot alege să studieze hinduismul, budismul sau filosofia chineză. Elevii studiază texte și scrieri sacre în context istoric; ei explorează, de asemenea, hermeneutica interculturală, practicile religioase tradiționale și perspectivele filosofice asiatice asupra problemelor fundamentale - de la bunăstarea la mediu.

Despre program

Doctoranzi se pot concentra pe budism, filozofie chineză, hinduism sau studii comparative. Împreună cu studii aprofundate, studenții sunt, de asemenea, încurajați să-și aprofundeze cunoștințele prin implicarea experiențială în practicile spirituale și în tradițiile religioase. Programul de doctorat include doi ani de cursuri, plus examene și disertație.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la California Institute of Integral Studies »

Ultima actualizare March 27, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019