Doctor în filozofie în inginerie mecanică și aerospațială (doctorat)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

1

Departamentul oferă un doctor în filozofie în inginerie mecanică și aerospațială . În cadrul acestui program de studii, studenții pot alege între diferite domenii de concentrare.

Prezentare generală a programului

Programul de doctorat al departamentului este un program de diplomă axat pe cercetare, cu obiectivul de a pregăti studenții pentru o viață de bursă în domeniul lor de interes. Un element central al programului este cercetarea inițială a tezei, care avansează substanțial stadiul tehnicii în domeniu. Pentru a consolida comanda disciplinei alese și pentru a spori abilitățile matematice este de asemenea necesar.

Cercetarea tezei este dirijată de consilierul de teză, cu aportul unui mic comitet de facultate, care este selectat pentru expertiza lor în domeniul ales de studiu. Studenții vor avea ocazia să lucreze la cercetarea de ultimă oră și să contribuie la efortul nostru de a avansa științele de bază și aplicate.

Salutăm studenții cu înregistrări deosebite, care vor avea, de asemenea, motivația și motivația de a deveni lideri în domeniul ales de studiu.

Cerințe ale programului de doctorat

Există trei faze distincte în programul de doctorat în MAE. Acestea sunt:

 1. perioada de pregătire pentru examenul de calificare;
 2. examenul de calificare; și
 3. perioada de la admiterea la candidatura la doctorat. gradul în care studentul efectuează cercetări care conduc la disertația de doctorat.

În general, direct la doctorat. studenții ar trebui să completeze un minim de 36 de ore de credit de curs și alt = "18 ore de credit de cercetare. Studenții care intră în program cu o diplomă de MS ar trebui să completeze un minim de alt =" 12 ore de credit de curs și alt = "18 ore de credit de cercetare.

4

Domenii de concentrare

 • Industria aerospațială
 • Proiecta
 • Mecanica fluidelor, științele termice și energia
 • Mecanica solidă, știința materialelor și inginerie țesuturilor
 • Robotică, Mecatronică

Ph.D. Cerințele de admitere

Toți candidații la un program de doctor în filozofie (doctorat) la Școala de Inginerie

Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele materiale pentru a fi luate în considerare pentru orice program absolvent la SEAS:

 1. Formular de cerere online completat
 2. transcrieri
 3. Scoruri GRE la examen
  • Solicitanți internaționali: scoruri TOEFL, IELTS sau PTE Academic
 4. Scrisori de recomandare
 5. Declarație de scop
 6. Rezuma CV
 7. Taxă de aplicare

2

Cerințe de examen de limba engleză
 • Toți solicitanții internaționali care solicită vize trebuie să depună TOEFL, IELTS sau PTE Academic scoruri la SEAS pentru a fi luate în considerare pentru admitere.
 • Vă rugăm să furnizați doar cele mai recente scoruri ale testului dvs. Scorurile nu pot avea mai mult de doi ani.
Cerințe de scor minim

IELTS

 • 6.0 per total, fără scor individual sub 5.0.
 • Solicitanții programelor de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics sunt obligați să aibă un scor minim de 7,0, fără un punctaj individual sub 6,0.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor general de bandă de 7,0, fără un punctaj individual sub 6,0.

TOEFL

 • 80 la examenul de internet (iBT) sau 550 la examenul de hârtie
 • Solicitanții la programele de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics trebuie să aibă un scor minim de 100 la examenul de internet.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un examen 600 pe hârtie sau 100 pe examen pe Internet.

PTE Academic

 • 53. Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor minim de 68.
excepţii

Excepție se acordă solicitanților care:

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție în care engleza este limba de instruire ȘI limba oficială a țării în care se află universitatea.

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție situată într-o țară care se califică pentru scutirea examenului de limba engleză .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Citeste mai mult

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Citește mai puţin