Doctor în filozofie în managementul ingineriei (doctorat)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

5

Prezentare generală a programului

Doctorul în filozofie în domeniul managementului ingineriei este conceput pentru managerul tehnic care urmărește să urmărească metodele de educație avansată și cercetare pentru a menține o organizație funcționând eficient și funcționând înaintea concurenților săi. Programul oferă educație absolvită în cele mai actuale tehnici de management pentru organizațiile tehnologice și științifice. Programul este împărțit în două etape. Primul cuprinde un studiu al domeniilor de învățare conexe, care susține aria generală de concentrare a cercetării și culminează cu examenul de calificare. Al doilea, compus din cercetări originale și prezentarea rezultatelor într-o disertație scrisă, culmină cu examenul final. După admiterea la prima etapă a programului, studentul se întâlnește cu consilierul desemnat pentru a structura programul de studiu. Programele de studiu includ un domeniu focalizat: gestionarea crizelor, a situațiilor de urgență și a riscurilor; economie, finanțe și inginerie de costuri; management inginerie și tehnologie; managementul mediului și al energiei; și managementul cunoștințelor și informațiilor.

Activitate de curs

Programul este împărțit în două etape. Primul cuprinde un studiu al domeniilor de învățare conexe care susțin aria generală de concentrare a cercetării și culminează cu examenul de calificare.

Al doilea, compus din cercetări originale și prezentarea rezultatelor într-o disertație scrisă, culmină cu examenul final. După admiterea la prima etapă a programului, studentul se va întâlni cu consilierul alocat pentru a-și structura programele de studiu.

Programele de studiu vor include o zonă de focalizare selectată dintre următoarele:Managementul ingineriei ="5>

 • Managementul crizelor, al situațiilor de urgență și al riscurilor
 • Economie, Finanțe și Inginerie Cost
 • Inginerie și Management Tehnologic
 • Managementul mediului și al energiei
 • Managementul cunoștințelor și informațiilorIngineria Sistemelor ="5>
 • Cercetarea operațională și știința managementului
 • Ingineria Sistemelor
 • Asigurarea informațiilor despre întreprindere

Studenții care au deja un master trebuie să finalizeze minimum 30 de ore de credit la nivelul absolvenților, toate acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul semestrului în care își susțin examenele de doctorat (DQE).

Pentru studenții fără studii de masterat, este necesar un minim de alt = "54 de ore de credit într-un program formal la nivelul absolvenților. În plus, toți studenții doctoranzi au cel puțin 24 de ore de cercetare de disertație, odată ce au fost admiși la candidatură (post DQE).

6

Program Precondiții

Următoarele cursuri sau echivalentul lor sunt condiții preliminare pentru D.Sc. program și sunt necesare în plus față de orele de credit discutate mai sus:

 • Matematica 31 Calcul cu o variabilă I
 • Matematica 32 S Calcul variabil unic II
 • APSC 3115 Analiza ingineriei III

Dacă nu sunt îndeplinite la admitere, aceste cursuri trebuie să fie finalizate în primul an de studiu. Coordonatorul programului de doctorat va evalua doctoranzii după un an de studiu, iar orice student care nu și-a îndeplinit condițiile prealabile până la acel moment va încălca contractul de admitere și va fi exclus de la studii suplimentare.

Direct admite

Studenții care nu intră în program cu un master vor fi obligați să urmeze următoarele cursuri:

 • EMSE alt = "6001 Managementul organizațiilor tehnice
 • EMSE alt = "6410 Sondaj de economie de finanțe și inginerie
 • EMSE alt = "6020 Elemente de rezolvare a problemelor și luarea deciziilor pentru manageri
 • EMSE alt = "6801 Engineering Engineering I

Studenții care urmează o diplomă de master pot, de asemenea, să ia cursurile de mai sus pentru credit de doctorat dacă nu au susținut anterior astfel de cursuri, cu toate acestea, nu sunt recomandate și sunt supuse aprobării consilierului.

7

Cursuri de bază

Toți doctoranzii trebuie să urmeze următoarele trei cursuri:

 • EMSE 6alt = "765 Analiza datelor pentru ingineri și savanți (oferită în primăvara și toamna)
 • Formulare de cercetare EMSE 8000 în EMSE (oferită primăvara)
 • Studiu EMSE 8001 al metodelor de cercetare în EMSE (oferit în toamnă)

Este recomandat ca studenții să selecteze un curs suplimentar de metode avansate relevante pentru activitatea lor de doctorat.

Dacă un doctorand primește două clase de F sau trei grade sub B, studiul absolvent este încheiat și este interzisă înscrierea ulterioară. Cursurile în care studentul câștigă note sub B - nu sunt incluse în cerința totală a orei de credit pentru diplomă. Studenții care primesc orice clasă sub B - sunt obligați să își revizuiască programele de studiu împreună cu consilierii lor. Studenții trebuie să mențină un GPA de 3,5 în programul lor de studiu (toate cursurile specificate în Planul lor de Grad).

Examenul de calificare

Examenul de calificare este principalul mijloc de a determina dacă un student va fi calificat ca candidat la diploma de doctorat și va progresa la a doua etapă a programului. Scopul său este să constate că fondul și dezvoltarea intelectuală a studentului sunt adecvate pentru a susține cercetarea doctorală în domeniul central. DQE va fi oferit în ianuarie (ambele părți) și septembrie (numai analiza datelor).

Înainte de a susține examenul, studenții trebuie să fi terminat cursurile de bază și 2alt = "7 credite (nouă cursuri) din cursurile necesare și să aibă cursul de finalizare a gradului. Studenții trebuie să depună și o listă de verificare a examenului de doctorat la coordonatorul de doctorat.

Examenul de calificare este format din două părți: un examen scris în două părți și un examen în zona de focalizare .

Ph.D. Cerințele de admitere

Toți candidații la un program de doctor în filozofie (doctorat) la Școala de Inginerie

Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele materiale pentru a fi luate în considerare pentru orice program absolvent la SEAS:

 1. Formular de cerere online completat
 2. transcrieri
 3. Scoruri GRE la examen
  • Solicitanți internaționali: scoruri TOEFL, IELTS sau PTE Academic
 4. Scrisori de recomandare
 5. Declarație de scop
 6. Rezuma CV
 7. Taxă de aplicare
Cerințe de examen de limba engleză
 • Toți solicitanții internaționali care solicită vize trebuie să depună TOEFL, IELTS sau PTE Academic scoruri la SEAS pentru a fi luate în considerare pentru admitere.
 • Vă rugăm să furnizați doar cele mai recente scoruri ale testului dvs. Scorurile nu pot avea mai mult de doi ani.
Cerințe de scor minim

IELTS

 • 6.0 per total, fără scor individual sub 5.0.
 • Solicitanții la programele de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics sunt obligați să aibă un scor minim de alt = "7.0, fără un punctaj individual sub 6.0.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor general de bandă de alt = "7,0, fără un punctaj individual sub 6,0.

TOEFL

 • 80 la examenul de internet (iBT) sau 550 la examenul de hârtie
 • Solicitanții la programele de absolvire în Management Management, Ingineria Sistemelor sau Data Analytics trebuie să aibă un scor minim de 100 la examenul de internet.
 • Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un examen 600 pe hârtie sau 100 pe examen pe Internet.

PTE Academic

 • 53. Solicitanții care ar dori să fie luați în considerare pentru oportunități de finanțare trebuie să aibă un scor minim de 68.
excepţii

Excepție se acordă solicitanților care:

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție în care engleza este limba de instruire ȘI limba oficială a țării în care se află universitatea.

 • Dețineți o diplomă de licență, master sau doctorat de la o instituție situată într-o țară care se califică pentru scutirea examenului de limba engleză .

Examinare finală / apărare doctorală

Odată ce disertația a fost finalizată și acceptată de consilierul și comitetul de cercetare al facultății, studenții pot depune o solicitare de Formular de examinare finală la coordonatorul de doctorat. Acest formular trebuie depus și aprobat de catedra de departament cu cel puțin două săptămâni înainte de data examinării finale. Aprobarea va fi acordată numai atunci când toate materialele necesare au fost prezentate coordonatorului de doctorat. Materialele necesare includ o cerere completă de Formular de examinare finală, o copie a articolului jurnalului cu recenzii, CV-uri ale evaluatorilor externi și copii electronice și scrise ale disertației.

Examenul final este oral și deschis publicului. Candidatul trebuie să demonstreze stăpânirea domeniului special de studiu și a materialelor și tehnicilor utilizate în cercetare. Comitetul examinatorilor poate include experți calificați aduși la Universitate, în special pentru a participa la examen. Directorul Cercetării servește de obicei ca avocat pentru candidat. Studenții trebuie să consulte reglementările departamentului privind formarea comitetului. Comitetul va vota calitatea și originalitatea contribuției candidatului la cunoștințe, precum și stăpânirea sa asupra burselor și tehnicilor de cercetare din domeniu. La votul majorității pentru aprobare, comitetul recomandă candidatului pentru gradul de doctor în filozofie. Votul care poate fi adoptat poate fi provizoriu pe baza recomandărilor comitetului pentru modificări ale disertației în termeni de analiză, scriere sau clarificări suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Citeste mai mult

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Citește mai puţin