Doctor în filozofie în studii teologice (doctorat)

Generalități

Programul de descriere

Doctoratul programul antrenează candidații pentru a efectua cercetări inovatoare. Candidații de succes se califică pentru a preda subiecte teologice (și conexe) în universități, colegii de arte liberale și școli teologice. Candidații sunt, de asemenea, echipați pentru funcții de conducere în organizații ecleziastice și conexe sau pentru practica ministerială îmbunătățită academic.

Doctorul lui Wycliffe programul este administrat de Școala de Teologie din Toronto. Studenții se aplică direct la TST, dar numesc Wycliffe drept colegiul lor de origine.

120000_bible-biblia-book-bindings-1112048.jpg

Pentru cine este?

Cei cu pregătire teologică prealabilă și diplomă de master calificată, care doresc să dobândească abilități de analiză, rigoare metodologică și baza de cunoștințe care să le permită să efectueze cercetări inovatoare la marginea de frunte a domeniilor lor de specializare.

Timpul de finalizare

Patru ani întregi; maxim șase ani

Componente

  • Șase cursuri în domeniul ales de student, din peste 90 de oferte de cursuri de absolvire.
  • Completează o teză de cercetare majoră de cel mult 80.000 de cuvinte, supravegheată de un membru al facultății Wycliffe College .
  • Două cursuri de cohortă despre cercetare, bursă și pedagogie.
  • Dezvoltați competența în cel puțin două limbi de cercetare, altele decât engleza.
  • Patru ani de studiu cu normă întreagă, cu maximum șase ani pentru a finaliza studiile.
  • Finalizează două examene de calificare la sfârșitul cursului.123165_PhDProgram.jpg

Cum să aplicați

Cererea de admitere la Școala de Teologie din Toronto, care stabilește pregătirea și obiectivele academice ale solicitantului.

burse de studiu

Burse majore sunt disponibile pe plan intern și internațional, inclusiv bursele Thompson Doctoral și Weston Doctoral Burse. Bursa canadiană de învățământ complet, acoperă 100% din costurile de școlarizare timp de 5 ani pentru studenții casnici care demonstrează nevoia financiară.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our goal is to challenge and encourage those who seek a greater understanding of the transforming power of Jesus Christ and to equip, through excellence in theological scholarship and spiritual format ... Citeste mai mult

Our goal is to challenge and encourage those who seek a greater understanding of the transforming power of Jesus Christ and to equip, through excellence in theological scholarship and spiritual formation, those who are called to ministry or academic pursuits. Citește mai puţin