Doctor în filozofie în studii teologice

Generalități

Programul de descriere

Doctoratul în Studii Teologice recunoaște că majoritatea provocărilor cu care se confruntă biserica din Africa - și nu numai - sunt de natură teologică. Prin urmare, acest grad acordă o atenție specială și critică problemelor religioase, sociale, politice, de guvernare, economice și economice cu care se confruntă Biserica, abordând în același timp teologia purtătoare. Acesta urmărește să ofere răspunsuri teologice solide bazate pe o reflecție teologică profundă. În acest fel, studenții sunt echipați în mod adecvat pentru a trata problemele cu care se confruntă Biserica lui Hristos și societatea în general. Aporturile sunt septembrie a fiecărui an. Are șase concentrații și anume;

  1. Studii biblice;
  2. Sistematic, cultură, teologie și dezvoltare,
  3. Teologie practică,
  4. Studii de misiune,
  5. Creștinismul mondial și
  6. Teologie practică.

130891_55e1dd434854ae14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7ad3974ccd5e_1280.jpgLolame / Pixabay

Cerințe de admitere

  • Pentru a fi admis la un program de doctorat AIU , solicitantul trebuie să dețină un master de la AIU sau o instituție recunoscută de Senatul AIU . Dincolo de deținerea unui grad, solicitantul trebuie să aibă o medie cumulativă de cel puțin o B în studiile de masterat și trebuie să demonstreze capacitate în cercetarea academică. Se vor aplica cerințe minime specifice ale programului.
  • În cazuri excepționale, Senatul, la recomandarea oricăreia dintre școli, poate admite la programul de doctorat, solicitanții care dețin un master, cu condiția ca acești candidați, pe baza activității de cercetare, profesionale și academice pe care au efectuat-o, pot demonstra că sunt bine calificați pentru a efectua lucrări de doctorat.

Când să aplicați

Cererile pentru programele obișnuite se închid, în mod normal, pe 15 decembrie pentru consumul de ianuarie, 15 aprilie pentru consumul de mai și 15 august pentru consumul din septembrie.

Pentru ca studenții internaționali să fie acceptați în admisiunea din septembrie, formularul dvs. de cerere ar fi trebuit să fie trimis până în aprilie, pentru aportul din ianuarie, ar fi trebuit să trimiteți cererea dvs. până în septembrie, iar pentru aportul din aprilie, ar fi trebuit să vă trimită un formular de cerere până în ianuarie.

Pentru programele școlare, cererea dvs. ar trebui să ajungă la noi până cel târziu pe 10 martie pentru vacanțele din aprilie, 10 iulie pentru sărbătorile august și 10 noiembrie pentru sărbătorile din decembrie.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Citeste mai mult

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Citește mai puţin