Doctor în filozofie în viziunea computerului

Generalități

Programul de descriere

Doctor în filozofie în viziunea computerului

După finalizarea cerințelor programului, absolventul va putea:

 1. Stăpânește cunoștințele fundamentale ale viziunii computerului și dezvoltă expertiză în mai multe domenii de cercetare specializate în viziunea computerizată.
 2. Creșteți expertiza în înțelegerea literaturii existente, aplicarea raționamentului și stăpânirea abilităților și tehnicilor necesare pentru a dezvolta idei noi care sunt recunoscute de experții disciplinei viziunii computerizate.
 3. Aplicați abilități avansate de soluționare a problemelor pentru a analiza, proiecta și executa soluții inovatoare pentru problemele existente și / sau noi cu care se confruntă atât în industrie cât și în mediul academic.
 4. Foarte priceput în inițierea, gestionarea și finalizarea proiectelor de viziune computerizată provocatoare din punct de vedere tehnic și să poată comunica clar concepte, idei extrem de complexe și constatări cheie sub formă de rapoarte tehnice, publicații științifice și prezentări orale la locurile tehnice relevante.
 5. Deveniți un expert în selectarea și utilizarea instrumentelor de programare, a bibliotecilor și a altor resurse relevante pentru a rezolva problemele viziunii computerizate din lumea reală.
 6. Dezvoltați o abilitate avansată de a lucra independent cu autoritate substanțială sau în colaborare în echipă cu integritate profesională pentru a finaliza în timp util proiecte extrem de provocatoare pentru viziunea computerului.
 7. Dezvoltați o înțelegere profundă a corpului de cunoștințe existente și capacitatea de a dezvolta noi cunoștințe în viziunea computerului care îi face pe studenți potriviți pentru un rol în mediul academic sau industrie.
 8. Practică etica cercetării și angajează-te în responsabilitățile profesionale, în timp ce realizează avansuri de vârf în disciplina viziunii computerului.
 9. Înțelegeți ramificările legale, etice, de mediu și socio-culturale ale tehnologiilor de viziune computerizată și să fiți capabili să luați un aviz în luarea deciziilor informate și corecte pe probleme complexe.

Cerințele de grad minim pentru doctorat. în Computer Vision sunt 59 de credite, distribuite după cum urmează:

 • Cursuri de bază: 4 cursuri (15 ore de credit)
 • Cursuri elective: 2 cursuri (8 ore de credit)
 • Teza de cercetare: 1 curs (36 ore de credit)

122035_pexels-photo-373543.jpeg

Cursuri de bază

Ph.D. în Computer Vision este în primul rând un studiu bazat pe cercetare. Scopul cursurilor este de a dota studenții cu un set de competențe adecvat, astfel încât să își poată îndeplini cu succes proiectul de cercetare (teză). Studenții trebuie să ia COM701, ca curs obligatoriu. Ei pot selecta trei cursuri de bază dintr-un grup de concentrare de opt din lista oferită mai jos:

Cod Titlul cursului De ore de credit
COM701 Comunicarea și diseminarea cercetării 3
CV701 Viziunea umană și computerizată 4
CV702 Geometrie pentru computer Vision 4
CV703 Recunoașterea și detectarea obiectelor vizuale 4
CV704 Visionare computerizată avansată 4
CV705 Advanced 3D Vision Computer 4
CV706 Rețele neuronale pentru recunoașterea și detectarea obiectelor 4
AI701 Inteligență artificială 4
AI702 Invatare profunda 4

Cursuri opționale

Studenții vor selecta cel puțin două cursuri elective, cu un număr de opt (sau mai multe) ore de credit (CH) dintr-o listă de cursuri elective disponibile bazate pe interes, teza de cercetare propusă și perspective de carieră, în consultare cu grupul lor de supraveghere. Cursurile elective disponibile pentru doctorat. în Computer Vision sunt enumerate în tabelul de mai jos:

Cod Titlul cursului De ore de credit
MTH701 Bazele matematice pentru inteligența artificială 4
MTH702 Optimizare 4
CS701 Programare avansată 4
CS702 Structuri de date și algoritmi 4
DS701 Minerirea datelor 4
DS702 Prelucrare de date mari 4
ML701 Învățare automată 4
ML702 Învățare avansată a mașinilor 4
ML703 Inferență probabilistică și statistică 4
NLP701 Prelucrarea limbajului natural 4
NLP702 Prelucrare avansată a limbajului natural 4
NLP703 Prelucrarea vorbirii 4
HC701 Imagistica medicală: fizică și analiză 4

Teza de cercetare

Doctoratul teza expune studenților la probleme de cercetare de ultimă oră și nesoluționate în domeniul viziunii computerului, unde li se cere să propună noi soluții și să contribuie semnificativ la cunoștințele. Studenții urmăresc un studiu de cercetare independent, sub îndrumarea unui grup de supraveghere, pentru o perioadă de 3-4 ani.

Cod Titlul cursului De ore de credit
CV799 Ph.D. Teza de cercetare 36
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is a graduate-level, research-based academic institution that offers specialized degree programs for local and intern ... Citeste mai mult

The Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is a graduate-level, research-based academic institution that offers specialized degree programs for local and international students in the field of Artificial Intelligence. The MBZUAI aims to support the advancement of scientific research, development, transfer, and use of Artificial Intelligence through the introduction of MSc and Ph.D. programs that allow students to fulfill their intellectual potential in a state-of-the-art environment. The goal of the MBZUAI is to achieve academic and research excellence at the local, regional and international level, helping its students succeed in their career and leverage their acquired knowledge to tackle some of the greatest challenges of our time. Citește mai puţin