Doctor în filozofie (DPHD)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

USQ oferă până la 25% burse de studenți internaționali.
Citiți mai multe despre bursele oferite mai jos:

Bursa internațională de cazare
Bursa internațională de asistență pentru studenți
Bursa internațională de asistență pentru asistență pentru studenți

Aveți o pasiune pentru cercetare?

Doctorul în filozofie (PhD) este un grad de cercetare disponibil în toate domeniile de studiu și vă oferă abilitățile de a deveni un cercetător eficient în disciplina studiată anterior. Prin angajarea unui doctor în filozofie, veți avea libertatea intelectuală extinsă pentru a putea contribui inițial și substanțial la domeniul dvs. de studiu.

Academicienii USQ sunt recunoscuți în întreaga lume pentru excelența lor în cercetare. Unele dintre proiectele pe care le puteți apela sunt în fruntea cercetării de ultimă oră. Ca student de cercetare, ai avea angajamentul și sprijinul pentru a face diferența în societate într-un mod semnificativ.

USQ este angajat în excelență în formarea în cercetare și oferă o experiență de formare în cercetare de calitate studenților noștri. Ne menținem relevanța în cercetare prin conectarea cu industria și afacerile prin rețele de cercetare locale și internaționale.

Puteți începe doctoratul în orice moment al anului. Pentru a începe doctoratul, trebuie să vă clarificați subiectul cercetării și să căutați un membru al personalului academic care să vă fie supraveghetorul. Uneori, acest lucru poate dura timp, astfel încât este bine să permiteți câteva luni pentru discuții cu potențiali supraveghetori și pentru examinarea cererii dvs.

Rezultatele carierei

Absolvirea cu un doctor în filozofie este ideală dacă doriți să urmați o carieră în industrie, mediul academic sau guvern cu specializare în domeniul ales.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă una dintre următoarele:

  • o diplomă de licență cu onoruri de clasa I sau onoruri de clasa a doua (divizia A) sau echivalent sau
  • un masterat (cu o componentă importantă de cercetare) sau
  • alte calificări și / sau experiențe echivalente cu un nivel minim de onoare din clasa a doua (divizia A), după cum consideră oportun de către facultatea respectivă.

Limba engleză cerințe

Trebuie să îndepliniți cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită un minimum de IELTS 6.5 sau echivalent .

Dacă nu îndepliniți cerințele în limba engleză, puteți solicita să studiați un program de limba engleză aprobat de universitate.

Diverse

În campus Extern
Aport semestrial: Semestrul 1 (februarie)
Semestrul 2 (iulie)
Semestrul 1 (februarie)
Semestrul 2 (iulie)
Campus: Ipswich, Springfield, Toowoomba -
Taxe: Loc de plată cu taxă internă
Locul de plată a taxelor internaționale
Programul de formare în cercetare (RTP) - Schema de compensare a tarifelor
Loc de plată cu taxă internă
Locul de plată a taxelor internaționale
Programul de formare în cercetare (RTP) - Schema de compensare a tarifelor
Durata standard: Poate fi studiat full time sau part-time
(studenții cu normă întreagă completează în mod normal în 3 până la 4 ani).
Poate fi studiat full time sau part-time
(studenții cu normă întreagă completează în mod normal în 3 până la 4 ani).
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Citeste mai mult

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Citește mai puţin
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Mai mult Mai Puțin