Doctor în informatică și inginerie

Generalități

Programul de descriere

Informatică și Inginerie

Facultatea: Facultatea de Tehnologia Informației

An universitar: 2019/2020

Abreviere: DVI4

Durata studiului: 4 ani

Program de licență: informatică și inginerie

Limba de instruire: cehă, engleză

Forma de studiu: cu normă întreagă, combinată

Acreditat din: 2007 Acreditat până în: 2024

Profil
Scopul programului de studiu de doctorat este de a oferi absolvenților de excepție din programul de studiu MSc o educație universitară specializată la cel mai înalt nivel în anumite domenii ale tehnologiei informației, inclusiv în special domeniile sistemelor informaționale, sistemelor informatice și rețelelor de calculatoare, grafică și multimedia și sisteme inteligente. Învățământul obținut în cadrul acestui program de studiu cuprinde, de asemenea, o pregătire și atestare pentru activitatea științifică.
Garant
Profiluri profesionale ale absolvenților cu exemple
 • Absolvenții de la programul de studiu doctoral sunt instruiți să lucreze independent în cercetare, dezvoltare sau management.
 • Ele sunt capabile să rezolve și / sau să conducă echipele care rezolvă probleme conceptuale, de cercetare, dezvoltare sau producție avansate în zona tehnologiei informaționale contemporane și aplicațiile sale.
 • Ei pot fi angajați să lucreze la sarcini creative, să conducă echipe de cercetare și dezvoltare sau să lucreze în managementul companiilor sau organizațiilor ori de câte ori sunt necesare abilități de a lucra într-un mod independent și creativ, de a analiza probleme complexe și de a propune și realiza soluții noi și originale. Absolvenții de la programul de studiu doctoral pot, de asemenea, să predea și / sau să lucreze științific la universități.
Extensia examinărilor finale de stat
Sfera unui examen de doctorat de stat este determinată de planul individual de studiu al studentului examinat și de tema viitoarei sale teze de disertație. În cadrul examinării, precum și în cadrul unui raport pe tema tezei de disertație, studentul își dovedește cunoștințele despre stadiul tehnologiei, teoriile și aplicațiile lor la un nivel care depășește nivelul comun în programele de studii de MSc. Examenul de stat doctoral cuprinde, de asemenea, o evaluare a obiectivelor presupuse ale viitoarei teze de disertație a studentului, a metodei soluției alese și a rezultatelor obținute până acum.
Exemple de teze
 • Definirea și controlul proceselor din sistemele informaționale orientate pe obiecte
 • Arhitecturi de calculator reconfigurabile dinamic
 • Arhitecturi hardware și software pentru sisteme multiprocesoare
 • Aplicarea abordărilor formale pentru verificarea testabilității circuitelor digitale
 • Rezolvarea sistemelor mari de ecuații diferențiale în moduri extrem de rapide și exacte
 • Compilatoare paralele: modele, tehnici și implementare
 • Modelarea sistemelor eterogene
 • Specificarea formală și verificarea protocoalelor de comunicare
 • Sisteme biometrice de securitate
 • Metode de dobândire a cunoștințelor de la WWW
 • Procesarea automată a vorbirii pentru aplicații de securitate
 • Accelerarea recunoașterii imaginii raster

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Citeste mai mult

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. For more information you can contact directly our international student ambassadors - https://www.vutbr.cz/en/study-options/degree-studies-en/ambassadors Citește mai puţin