Read the Official Description

Ph.D. Cursul pregătește cercetătorii cu profil științific și cultura orientat spre aplicații inginerești și le permite să dezvolte cunoștințe, noi metode de cercetare, proiectare și activitate de cercetare în organismele publice sau private, împreună cu competențele manageriale. Curricula disponibilă este Arhitectura și Ingineria Civil-Mediu.

Activitățile sunt orientate spre proiectare avansată, analiză teoretică, soft-computing și experimentare. Primul an cuprinde cursuri sau prelegeri privind subiectele științifice fundamentale și aspectele organizatorice ale cercetării, în funcție de punctele slabe ale pregătirii inițiale individuale și ale temelor de cercetare selectate. Se va efectua o analiză a stadiului tehnicii și se va identifica tema principală a studiului. Al doilea și al treilea an vor fi dedicate temelor individuale și va fi propusă o ședere într-un organism de cercetare de interes internațional. Trăsăturile comune sunt abordarea teoretico-experimentală multidisciplinară și interacțiunea cu teritoriul, lumea industrială și cea profesională.

Obiectivul principal este îmbunătățirea competențelor și profesionalismului doctoratului. studenți, cu referire la piața internațională a locurilor de muncă. Corespondența activităților planificate cu obiectivele cursului va fi evaluată în timpul întâlnirilor planificate ale cadrelor didactice.

Posibilități de plasare a unui loc de muncă

Ph.D. Cursul va pregăti personalități profesionale ale diferitor cercetători pentru a lucra în diferite domenii ale pieței muncii: de la mediul de afaceri la lumea cercetării și educației (universitate, centre de cercetare ...), la administrația publică (municipalități, birouri guvernamentale ...), la locuri de muncă independente. Titlul de doctor în filosofie este, de asemenea, deosebit de apreciat în domenii științifice și industriale străine, cu beneficii importante pentru ocuparea forței de muncă și carieră la nivel internațional.

Linii de cercetare

CURRICULUM: Arhitectura

  1. Teorii și metodologii de compoziție arhitecturală
  2. Instrumente și tehnici de cercetare și reprezentare a arhitecturii și a mediului
  3. Studii și design de oraș, peisaj, teritoriu
  4. Evaluarea imobiliară, evaluarea arhitecturală și de mediu
  5. Tehnologia materialelor pentru arhitectură

CURRICULUM: Inginerie civil-ecologică

  1. Inginerie structurală și de construcții
  2. Inginerie hidraulică și de infrastructură
  3. Anchetă pentru arhitectură și inginerie civilă

Bursele se acordă pe o perioadă de 3 ani, iar suma anuală este de 15.343,28 EUR brut (aproximativ 1130 EUR net pe lună).

Admiterea se bazează pe o examinare competitivă.

Aplicațiile sunt deschise până la data de 14 iunie ora 13:00 ( ora italiană)

Solicitarea de candidaturi (anunț de concurs) este disponibilă pe href = "http://www2.units.it/dott/en/?file=DottBandi.inc

Pentru mai multe informații despre Program, consultați href = "https://dottorato.dia.units.it/en/

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by University of Trieste »

Last updated May 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Video UNITS 2016 - English version