Programul este oferit de Departamentul de Inginerie Chimică și Biologică cu următoarele focare de cercetare și facilități de ultimă oră, oferind studenților cu un mediu ideal pentru cercetare.

Foci de cercetare

Ingineria chimică și biologică este o disciplină foarte inginerică și științifică diversificată. Cercetările departamentului pot fi clasificate în cinci domenii majore:

Materiale avansate

Nanomateriale, grafen, materiale 2D, zeoliți, polimeri noi, compozite polimerice, proces de autoasamblare ADN, interfețe și suprafețe polimerice, precum și membrane polimerice / ceramice. Studiile aprofundate se desfășoară în sinteza și caracterizarea nanomaterialelor, reologia, fluxul non-newtonian, transportul de căldură și masă și controlul procesului asociat procesului de turnare prin injecție.

Ingineria biomoleculară

Planificarea moleculară și ingineria materialelor derivate din natură și artificiale pentru medicina regenerativă, livrările de medicamente și terapeutică, strategiile noi de detectare și platforma de diagnosticare pentru punctul de îngrijire, biologia sintetică și a sistemelor, tehnologia Omics și bioinformatica.

Tehnologii energetice

Tehnologii de stocare și conversie a energiei, inclusiv celule de combustie, baterii avansate, celule solare, electrolize și supercapacitoare. Principalele activități de cercetare includ optimizarea sistemelor energetice, dezvoltarea de materiale avansate și componente critice, înțelegerea mecanismelor de reacție și modelare / simulare.

Inginerie de mediu

Formarea și reducerea poluării aerului, deodorizarea aerului din interior, oxidarea catalitică și avansată, electrocoagularea și electrooxidarea, metodele avansate de tratare a apelor reziduale, deșeurile periculoase și microcontaminarea, minimizarea deșeurilor și tehnologii mai curate.

Proiectarea produselor și proceselor

Optimizarea designului, procesele chimice, procesele biochimice, soarta și transportul mediului și fenomenele și efectele de suprafață. Designul produselor cu valoare adăugată ridicată, cum ar fi aditivii alimentari și produsele farmaceutice, este, de asemenea, un domeniu activ de cercetare.


Facilităţi

Departamentul dispune de instrumente de analiză de ultimă oră, incluzând un cromatograf de lichide de înaltă performanță, cromatografe cu gaze cu detector selectiv de masă, detector cu ionizare în flacără, spectrometru cu plasmă cuplată inductiv, analizor de carbon organic, spectrofotometru UV / vizibil, Raman și FTIR spectrometre, calorimetru de scanare diferențială, reometru capilar și mașină universală de testare. În plus, fiecare domeniu de cercetare dispune de facilități specifice.

Facilitățile centrale ale Universității furnizează suporturi relevante, incluzând un magazin de asistență electronică, un pool de instrumente, un magazin de mașini și un proiect de proiectare și fabricare a serviciilor. Există, de asemenea, facilități avansate de calcul, inclusiv un calculator masiv de procesare paralelă.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități :

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date