Doctor în inginerie civilă și de mediu

Generalități

Programul de descriere

Cerințe de admitere

Un grad de MS de la un program de inginerie civilă și de mediu sau alte discipline de inginerie este necesară pentru admitere. Solicitanții care au diplome BS și MS în alte discipline decât ingineria pot fi obligați să demonstreze competența prin cursuri de licență suplimentare, așa cum au fost stabilite de Comitetul Universitar al Departamentului. Aceasta poate include un semestru suplimentar de studiu pentru care nu se poate acorda un credit absolvent.

Nu este necesară nicio medie minimă pentru admitere. Cu toate acestea, se așteaptă o înregistrare superioară a rezultatelor academice din partea tuturor solicitanților.

85307_DarieUndergraduateLab71-2.jpg

Următoarele sunt cerințele minime:

  • 90 de ore de credit dincolo de BS
  • 39 de ore de curs de curs
  • 15 ore de credit în domeniul major
  • Nouă ore de credit în domeniul minor
  • Șase ore de credit de la un alt departament decât cel în care este găzduit studentul (cursurile dublate în CE și un alt departament nu se iau în considerare în aceste șase ore de credit).
  • Un credit de transfer maxim de 30 de ore de credit (gradul B sau mai bun).
  • Toate lucrările trebuie finalizate în termen de șapte ani de la finalizarea procedurii de candidatură.
  • Toți elevii trebuie să treacă printr-un grup de cursuri de bază în una din următoarele domenii de specialitate: Mediu, Geotehnic, Construcții, Transport și Ingineria Resurselor de Apă.

* Studenții care plătesc de sine stătătoare pot primi o bursă de școlarizare de până la 40% din taxele pentru care studentul a înregistrat. Școala postuniversitară, la recomandarea Departamentului, oferă această bursă. Full-time Ph.D. elevii pot primi patru credite de sprijin pentru trei semestre. Aceste premii merită necesită până la șase ore de lucru departamental pe săptămână.

Ultima actualizare Mart 2019

Despre facultate

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to build ... Citeste mai mult

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to build meaningful careers. Citește mai puţin
Potsdam , Schenectady + 1 Mai mult Mai Puțin