Doctor în inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Centrul de cercetare va aborda provocările majore de actualitate din domeniul construcțiilor civile, bazându-se pe colaborări internaționale existente și în curs de dezvoltare. Sprijinul financiar pentru a răspunde acestor provocări va fi dobândit atât prin intermediul inițiativelor universitare interne (pentru infrastructură sporită și facilități), cât și prin finanțarea externă prin subvenții guvernamentale, organizații caritabile și sprijin industrial direct.

Cercetarea va aborda marile provocări ale energiei, carbonului, apei curate, infrastructurii; explorând extremele și definind noi limite. Domeniile cheie de cercetare includ:

  • Energia regenerabilă marină
  • Sistemul de apă subterană și de mediu
  • Geotehnică
  • Infrastructură inteligentă și structuri de înaltă performanță
  • Materiale eficiente energetic

Mod de studiu / durată

Înregistrarea se face cu normă întreagă sau cu normă parțială, sub conducerea unei echipe de supraveghere numită de către universitate. Veți fi așteptat să vă prezentați teza de doctorat la sfârșitul a trei ani de înmatriculare cu normă întreagă pentru doctorat, sau doi ani pentru MPhil (sau echivalent part-time).

Informații de cercetare

Studii asociate

Caracterul dinamic al acestei cercetări a fost cheia succesului CERC în atragerea de fonduri semnificative de la consiliile britanice de cercetare, departamentele guvernamentale și agenții. CERC a generat 11,5 milioane de lire sterline pentru veniturile din cercetare externă în ultimul interval de 5 ani pentru cercetare în materie de excelență în cercetare (REF2014).

Centrul de Cercetare pentru Inginerie Civilă (CERC) este un centru internațional, interdisciplinar, care permite cercetătorilor și inginerilor din toate domeniile cercetării de inginerie civilă să lucreze la cercetări diverse, dar complementare.

O caracteristică specială a CERC este gama largă și variată de subiecte de cercetare cercetate de studenți și de personalul din cadrul Centrului.

Perspectivele de carieră

Introducere

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră la doctorat vă rugăm să contactați echipa de recrutare a studenților la Facultatea de Inginerie și Științe Fizice la adresa askEPS@qub.ac.uk.

Consultanții noștri - în consultare cu Școala - vor fi bucuroși să furnizeze informații suplimentare despre domeniul dumneavoastră de cercetare, posibile perspective de carieră și aplicația dvs. de cercetare.

Cerințe de intrare

Absolvent

Cerința academică minimă pentru admiterea la un program de cercetare este, în mod normal, o diplomă de gradul II de nivel superior de la un furnizor din Marea Britanie sau ROI sau o calificare echivalentă acceptabilă de către universitate. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea școlii.

Studenti internationali

Pentru informații despre echivalentele internaționale de calificare, vă rugăm să verificați informațiile specifice pentru țara dvs.

Limba engleză cerințe

Se impune obținerea unui scor IELTS * de 6,5, cu cel puțin 5,5 în oricare component (* luat în ultimii 2 ani).

Studenții internaționali care doresc să se adreseze la Universitatea Queen Belfast (și pentru care engleza nu este prima lor limbă), trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau de cercetare. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză.

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de admitere în acest domeniu.

  • Academic English: un curs intensiv de limba engleza si abilitati de studiu pentru un studiu universitar de succes la nivel de grad
  • English pre-session: un curs intensiv de limba engleză intensivă pentru studenții care încep un program de studii la Universitatea Queen's din Belfast și care au nevoie să-și îmbunătățească limba engleză.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Citeste mai mult

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Citește mai puţin