Obiectivul programului postuniversitar de inginerie civilă este de a pregăti studenții pentru a continua dezvoltarea profesională și științifică în concordanță cu interesele lor tehnice. Elevii, cu ajutorul unui consilier de facultate în zona lor de interes, își planifică programele de studiu într-unul din domeniile tehnice din ingineria civilă.


Rezultatele învățării

 1. Cunoștințe Fundamentale: Absolvenții vor comanda cunoștințe de bază profunde și aplicate în domeniul lor de specialitate în cadrul domeniului lor de interes pentru Programul de Inginerie Civilă (CEP).
 2. Abilități independente: Absolvenții vor avea capacitatea de a efectua un studiu major independent și original de cercetare care include colectarea de informații, obținerea unei înțelegeri a procesului de exploatare academică sau comercială a rezultatelor cercetării, demonstrând o înțelegere a problemelor de cercetare contemporane, sinteza și evaluarea și diseminarea adecvată a rezultatelor cercetării.
 3. Gândirea critică: Absolvenții vor avea o abilitate profundă de a critica și sintetiza literatura, de a revizui rezultatele și de a aplica cunoștințele dobândite din literatură pentru a dezvolta noi idei, a proiecta și evalua investigații științifice și a evalua, interpreta și înțelege date legate de domeniul lor de specialitate zona lor de interes pentru CEP.
 4. Cunoștințe avansate: Absolvenții vor demonstra o profundă stăpânire a disciplinei la un nivel teoretic și aplicat mai profund, dincolo de cunoștințele fundamentale dobândite în secvența cursului de licență și cunoștințele de nivel superior dobândite în secvența cursului de master.
 5. Comunicarea eficientă: Absolvenții vor avea capacitatea de a construi argumente coerente și de a articula în mod clar idei către o audiență printr-o varietate de tehnici, de a apăra constructiv rezultatele cercetării, de a justifica cercetarea profesiei și de a promova înțelegerea publică a domeniilor lor de cercetare.
 6. Dezvoltarea profesională: un student absolvent cu studii de doctorat în domeniul construcțiilor civile este de așteptat să demonstreze un interes în urmărirea învățării pe tot parcursul vieții prin obținerea de licențe profesionale și obținerea orelor de dezvoltare profesională prin participarea la conferințe, cursuri de învățământ superior, cursuri scurte și seminarii, și publicarea.


Domenii de cercetare

Zonele tipice de program și de cercetare sunt:

 • Mediul înconjurător (controlul calității apei și aerului și controlul materialelor solide și periculoase);
 • Ingineria si Managementul Constructiilor
 • Geotehnica (mecanica solului si fundatii);
 • Sisteme de infrastructură;
 • Structuri și Mecanică Aplicată;
 • Transporturi (planificarea traficului, autostrăzi, aeroporturi și tranzit);
 • Resursele de apă (hidrologie și hidraulică).


Cerințe și cursuri

Ph.D. diplomă este o diplomă de cercetare și, ca atare, solicită candidatului să efectueze cu succes cercetarea originală și independentă într-o zonă acceptabilă pentru facultatea de inginerie civilă. Elevii sunt admiși să lucreze cu un anumit membru al facultății și trebuie să contacteze membrii facultăților din domeniul lor de interes înainte de a aplica. În mod normal, un minim de un an de cursuri avansate dincolo de gradul de master este necesar.

Ph.D. programul de lucru trebuie să cuprindă cel puțin 5 cursuri dincolo de cursurile de bază pentru programul de masterat. Consultați Catalogul universitar pentru informații despre curs.

Profesorul principal al studenților / Ph.D. ar trebui să cuprindă următoarele:

 • Un minim de doi alți membri ai facultății CE.
 • Cel puțin un membru din afara CE, în zona minoră a elevului.
 • Minim 4 membri.


Cerințe de admitere

Performanța pe GRE nu va fi singurul criteriu pentru admiterea candidaților sau criteriul principal de a refuza admiterea fie la masterat, fie la doctorat. program. În cazurile în care performanța GRE este relativ slabă, toate celelalte calificări prezentate de solicitant vor fi evaluate cu atenție pentru a demonstra potențialul de succes.

Admitere necondiționată

Un student trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru admiterea necondiționată:

 1. O diplomă de master sau cel puțin 30 de ore de studii postuniversitare în inginerie civilă. (Solicitantul cu o diplomă de masterat într-o altă disciplină este considerat, cu condiția finalizării satisfăcătoare a cursurilor de deficiență pentru zona CE de interes.)
 2. Nu există o cerință specifică privind AAP (cererea este considerată ca un întreg). Cu toate acestea, o diplomă de studii postuniversitare de 3,5 grade pe o scară de 4,0 grade, calculată de către Scoala Postuniversitară, este tipică pentru un solicitant de succes.
 3. Un examen de înregistrare la absolvent (GRE) Scorul cantitativ de 740 (sistem de scoruri vechi) sau 158 (sistem de scoruri noi) sau mai mare este tipic pentru un solicitant de succes.
 4. Un examen de examen de licență (GRE) competitiv. Un solicitant de succes are de obicei un scor verbal de 420 (sistem de scoruri vechi) sau 148 (sistem de scoruri noi).
 5. Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză, un scor minim de 550 pe testul pe hârtie Test de engleză ca limbă străină (TOEFL), 79 pe TOEFL iBT, 50 pe SPEAK, 148 pe verbal GRE, 86 pe MELAB (Michigan Evaluarea limbii engleze în limba engleză), sau 6.5 la IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze). (MELAB și IELTS sunt utilizate numai atunci când alte teste nu sunt disponibile în țara solicitantului.)
 6. Scrisori de recomandare favorabile de la persoane care cunosc munca academică și / sau activitatea profesională a solicitantului.

Admitere la probă

În cazul în care solicitanții nu îndeplinesc majoritatea standardelor de admitere necondiționată enunțate mai sus, aceștia pot fi luați în considerare pentru admiterea la probă, după o examinare atentă a materialelor de înscriere. Admiterea la probă poate necesita ca solicitantul să primească o diplomă B sau mai bună cel puțin în primele 9 ore de studii postuniversitare aplicabile la gradul pe care îl caută la UT Arlington, să urmeze cursuri suplimentare de limbă engleză și / sau cursuri de deficiență necesare.

Admiterea provizorie

Un solicitant care nu poate furniza toată documentația necesară înainte de termenul limită de admitere, dar care, altfel, pare să îndeplinească cerințele de admitere, poate primi admitere provizorie.

Admiterea amânată

O decizie de aplicare amânată poate fi acordată atunci când un dosar este incomplet sau când o decizie respinsă nu este adecvată.

Refuzul admiterii

Un candidat poate fi refuzat de la admitere dacă are performanțe mai puțin satisfăcătoare pe o majoritate a criteriilor de admitere descrise mai sus.

CE BS-Ph.D. Program

Admitere necondiționată

Un student trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru admiterea necondiționată:

 1. Nu există o cerință specifică privind AAP (cererea este considerată ca un întreg). Cu toate acestea, un curs de licență de GPA de 3,5 pe o scară de 4,0, calculat de către Graduate School, este tipic pentru un solicitant de succes.
 2. Un examen de înregistrare la absolvent (GRE) Scorul cantitativ de 740 (sistem de scoruri vechi) sau 158 (sistem de scoruri noi) sau mai mare este tipic pentru un solicitant de succes.
 3. Un examen de examen de licență (GRE) competitiv. Un solicitant de succes are de obicei un scor verbal de 420 (sistem de scoruri vechi) sau 148 (sistem de scoruri noi).
 4. Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza, un scor minim de 550 pe testul pe suport hârtie al limbii engleze ca limbă străină (TOEFL), 79 pe TOEFL iBT, 50 pe SPEAK, 86 pe MELAB (Michigan English Language Assessment Battery ), sau 6.5 de pe IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze). (MELAB și IELTS sunt utilizate numai atunci când alte teste nu sunt disponibile în țara solicitantului.)
 5. Scrisori de recomandare favorabile de la persoane care cunosc munca academică și / sau activitatea profesională a solicitantului.

Admitere la probă

În cazul în care solicitanții nu îndeplinesc majoritatea standardelor de admitere necondiționată enunțate mai sus, aceștia pot fi luați în considerare pentru admiterea la probă, după o examinare atentă a materialelor de înscriere. Admiterea la probă poate necesita ca solicitantul să primească o diplomă B sau mai bună cel puțin în primele 9 ore sau cursuri postuniversitare aplicabile pentru gradul pe care îl caută la UT Arlington, să urmeze cursuri suplimentare de limbă engleză și / sau cursuri de deficiențe, după cum este necesar.


Cerințe de diplomă

Ph.D. diplomă este o diplomă de cercetare și, ca atare, solicită candidatului să efectueze cu succes cercetarea originală și independentă într-o zonă acceptabilă pentru facultatea de inginerie civilă. În mod normal, un minim de 15 credite de cursuri dincolo de gradul de master este necesar. Candidații sunt, de asemenea, obligați să-și îndeplinească cerințele de bază ale programului de master. Studentul trebuie să treacă examene de apărare calificate, cuprinzătoare și de disertație administrate de comitetul său.

BS-Ph.D. diplomă este o diplomă de cercetare și, ca atare, solicită candidatului să efectueze cu succes cercetarea originală și independentă într-o zonă acceptabilă pentru facultatea de inginerie civilă. În mod normal, un minim de 45 de credite de cursuri dincolo de gradul de licență este necesar. Studentul trebuie să treacă examene de apărare calificate, cuprinzătoare și de disertație administrate de comitetul său.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal