Doctor în inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Obiectivul programului postuniversitar de inginerie civilă este de a pregăti studenții pentru a continua dezvoltarea profesională și științifică în concordanță cu interesele lor tehnice. Elevii, cu ajutorul unui consilier de facultate în zona lor de interes, își planifică programele de studiu într-unul din domeniile tehnice din ingineria civilă.

Domenii de cercetare

 • Mediul înconjurător (controlul calității apei și aerului și controlul materialelor solide și periculoase);
 • Ingineria si Managementul Constructiilor
 • Geotehnica (mecanica solului si fundatii);
 • Sisteme de infrastructură;
 • Structuri și Mecanică Aplicată;
 • Transporturi (planificarea traficului, autostrăzi, aeroporturi și tranzit);
 • Resursele de apă (hidrologie și hidraulică).

Cerințe de admitere

Performanța pe GRE nu va fi singurul criteriu pentru admiterea solicitanților sau criteriul principal pentru a refuza admiterea fie la master, fie la doctorat. program. În cazurile în care performanța GRE este relativ slabă, toate celelalte calificări prezentate de solicitant vor fi evaluate cu atenție pentru a se evidenția potențialul de succes.

Admitere necondiționată

Un student trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru admiterea necondiționată:

 1. O diplomă de master sau cel puțin 30 de ore de studii postuniversitare în inginerie civilă. (Solicitantul cu o diplomă de masterat într-o altă disciplină este considerat, cu condiția finalizării satisfăcătoare a cursurilor de deficiență pentru zona CE de interes.)
 2. Nu există o cerință specifică privind AAP (cererea este considerată ca un întreg). Cu toate acestea, o diplomă de studii postuniversitare de 3,5 grade pe o scară de 4,0 grade, calculată de către Scoala Postuniversitară, este tipică pentru un solicitant de succes.
 3. Un examen de înregistrare la absolvent (GRE) Scorul cantitativ de 740 (sistem de scoruri vechi) sau 158 (sistem de scoruri noi) sau mai mare este tipic pentru un solicitant de succes.
 4. Un examen de examen de licență (GRE) competitiv. Un solicitant de succes are de obicei un scor verbal de 420 (sistem de scoruri vechi) sau 148 (sistem de scoruri noi).
 5. Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză, un scor minim de 550 pe testul pe hârtie Test de engleză ca limbă străină (TOEFL), 79 pe TOEFL iBT, 50 pe SPEAK, 148 pe verbal GRE, 86 pe MELAB (Michigan Evaluarea limbii engleze în limba engleză), sau 6.5 la IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze). (MELAB și IELTS sunt utilizate numai atunci când alte teste nu sunt disponibile în țara solicitantului.)
 6. Scrisori de recomandare favorabile de la persoane care cunosc munca academică și / sau activitatea profesională a solicitantului.

CE BS-Ph.D. Program

Admitere necondiționată

Un student trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru admiterea necondiționată:

 1. Nu există o cerință specifică privind AAP (cererea este considerată ca un întreg). Cu toate acestea, un curs de licență de GPA de 3,5 pe o scară de 4,0, calculat de către Graduate School, este tipic pentru un solicitant de succes.
 2. Un examen de înregistrare la absolvent (GRE) Scorul cantitativ de 740 (sistem de scoruri vechi) sau 158 (sistem de scoruri noi) sau mai mare este tipic pentru un solicitant de succes.
 3. Un examen de examen de licență (GRE) competitiv. Un solicitant de succes are de obicei un scor verbal de 420 (sistem de scoruri vechi) sau 148 (sistem de scoruri noi).
 4. Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza, un scor minim de 550 pe testul pe suport hârtie al limbii engleze ca limbă străină (TOEFL), 79 pe TOEFL iBT, 50 pe SPEAK, 86 pe MELAB (Michigan English Language Assessment Battery ), sau 6.5 de pe IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze). (MELAB și IELTS sunt utilizate numai atunci când alte teste nu sunt disponibile în țara solicitantului.)
 5. Scrisori de recomandare favorabile de la persoane care cunosc munca academică și / sau activitatea profesională a solicitantului.

Informații suplimentare despre cerințele de admitere

Cerințe de diplomă

Ph.D. diplomă este o diplomă de cercetare și, ca atare, solicită candidatului să efectueze cu succes cercetarea originală și independentă într-o zonă acceptabilă pentru facultatea de inginerie civilă. În mod normal, un minim de 15 credite de cursuri dincolo de gradul de master este necesar. Candidații sunt, de asemenea, obligați să-și îndeplinească cerințele de bază ale programului de master. Studentul trebuie să treacă examene de apărare calificate, cuprinzătoare și de disertație administrate de comitetul său.

BS-Ph.D. diplomă este o diplomă de cercetare și, ca atare, solicită candidatului să efectueze cu succes cercetarea originală și independentă într-o zonă acceptabilă pentru facultatea de inginerie civilă. În mod normal, un minim de 45 de credite de cursuri dincolo de gradul de licență este necesar. Studentul trebuie să treacă examene de apărare calificate, cuprinzătoare și de disertație administrate de comitetul său.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Citeste mai mult

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Citește mai puţin