Read the Official Description

Programul de studii postuniversitare în inginerie electrică și electronică a fost stabilit cu o viziune în care introducerea de produse inovatoare poate fi realizată doar prin specializare și prin combinarea creativității și experienței de inginerie. Acest program este organizat pentru a oferi studenților posibilitatea de a se specializa în prelucrarea semnalelor, sisteme energetice, electromagnetice aplicate, electronice de putere și sisteme de control.

Programul își propune să ofere studenților abilitățile de a aplica cunoștințele avansate de matematică, știință și inginerie, în special pentru rezolvarea problemelor complexe în aria lor de specializare, pentru a opera și desfășura studii interdisciplinare și a lucra cu ceilalți, în medii profesionale și sociale și să organizeze și să participe eficient la activitățile de design creativ și integrativ.


Structura programului/>


Primul an al doctoratului Programul constă în cursuri, urmate de un an de pregătire pentru examenul de competență pentru doctorat. După ce au trecut cu succes examenul, studenții vor începe să-și scrie dizertațiile, pentru o perioadă de cercetare totală de doi ani./>


Calificarea la intrare/>


Diplomă postuniversitară (sau superioară) Diplomă de licență și masterat (cu teză) ar trebui să obțină unul dintre programele de mai jos:/>

Inginerie electrică și electronică etc. (Electronică, Electronică, Electronică și Comunicare, Comunicare și Control), Biomedicale, Bioinginerie, Mecatronică, Calculatoare, Software, Energie, Mecanică și alte programe de inginerie și Fizică, Chimie, Biologie, Biochimie, Biologie Moleculară, Genetică , Statistici, matematică, științe informatice sau departamente similare.

Min. Gradul de absolvire ar trebui să fie: 3.00 / 4.00 GRE (Nou): Min. 153, GRE (Vechi): Min. 680 sau GMAT: Min. 500

Documentele de calificare la intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.

De multe ori puteți obține o copie adecvată din școala dumneavoastră. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.


Cerințe de limbă/>


Engleză/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Alte cerinte/>

  • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
  • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.
Program taught in:
Engleză
Yasar University

See 5 more programs offered by Yasar University »

Last updated March 7, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
12,000 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date