Doctor în inginerie electrică și informatică

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat în Inginerie Electrică și Calculatoare (sau Inginerie Electrică și Calculatoare, CEE) este un program orientat spre cercetare (cercetare). Scopul său este de a avansa cunoștințele în domeniul Ingineriei Electrice și de Calcul și de a echipa studenții cu abilități excepționale de a întreprinde studii avansate și cercetări originale. Doctoratul în cadrul CEE are scopul de a împuternici studenții pentru o carieră de cercetare și / sau de predare în industrie, instituții de cercetare, universități și guvern. Programul ar trebui, de asemenea, să insufle în fiecare student o competență de inovare, manifestând o avansare fundamentală a cunoștințelor și permițând absolvenților să se integreze în educația lor și să experimenteze provocările majore ale profesiilor tehnologice. Programul se concentrează pe probleme de tehnologie de vârf care depășesc limitele Ingineriei Calculatoarelor, Robotică, Microelectronică, Procesare Semnale și Comunicații Digitale.

Mediul de cercetare este compus din Departamentul de Inginerie al UTAD și din următoarele institute de cercetare

INESC TEC - Institutul de Inginerie Sisteme și Calculatoare, Tehnologie și Știință

CITAB - Centrul de cercetare și tehnologie în științele agro-ecologice și biologice

INESC P

Obținerea diplomei

Doctor în inginerie electrică și informatică este acordat elevului care:

  • Completează cu succes disciplinele în funcție de organizarea cursului, obținând 60 de ECTS;
  • Obține aprobarea pentru Planul de cercetare (planificarea și programarea tezei), prezentat la sfârșitul primului an (de obicei în iulie - în anul universitar 2017/2008 se va desfășura la 12 iulie 2018);
  • Trimiteți și aprobați teza, ca rezultat al planului de cercetare acceptat anterior.

Teza de doctorat

Teza trebuie depusă în limba engleză (sau în portugheză, în cazurile acceptate de Consiliul științific) înainte de sfârșitul celor 4 ani de doctorat.

O versiune provizorie a tezei va fi evaluată în apărarea publică de un juriu și pot fi modificate amendamentele. Diploma se acordă numai după livrarea unei versiuni finale și corectate a tezei.

program

  • Programarea săptămânală: Regimul Tutorial
  • Calendar academic: septembrie-iunie

durată

Cursul este format din două părți, primul cu o durată de două semestre și celălalt cu o durată de trei ani: a) o primă parte a cursului va avea loc în două semestre; activitatea de cercetare care conduce la pregătirea unei teze, care trebuie prezentată în modul definit de legislația aplicabilă și de reglementarea doctorală în vigoare la UTAD .

60 ECTS corespund disciplinelor pe care studentul trebuie să le completeze și 180 de ECTS corespund lucrărilor tezei.

Ieșiri profesionale

Ea pregătește studenții pentru o carieră de cercetare și / sau de predare în industrie, instituții de cercetare, universități și guvern.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, sedeada em Vila Real, mais conhecida por UTAD, é uma instituição orientada para a criação, transmissão e difusão da cultura, do saber e da ciência. Situa ... Citeste mai mult

A Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, sedeada em Vila Real, mais conhecida por UTAD, é uma instituição orientada para a criação, transmissão e difusão da cultura, do saber e da ciência. Situada numa região em desenvolvimento, fomenta o empreendedorismo, em estreita relação com a comunidade, seus organismos, instituições e tecido empresarial, aprofunda o conhecimento científico, desenvolve tecnologia e promove a inovação, procurando responder aos problemas e desafios de âmbito global, nacional e regional. Citește mai puţin